Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game 34k (Invoria s1) odbugowany.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz to masz chyba krotka pamiec

6JOW8Tt.png

I powiadasz ze duzo nie trzeba bylo? No to z*******y jestes skoro tak twierdzisz, kolega ci chyba pomagal przy serwerze skoro ty taki malo doinformowany jestes i jak pisal karol, nie mam twoich plikow bo po 1 nigdy "twoje" nie bylo a po 2 serwer mialbyc taki jaki byl tylko ODBUGOWANY ale ja nie bawie sie w gowno w przeciwienstwie do ciebie i przepisalem wszystko swoimi metodami nie kupowalem niczego ani nie kradlem podpisujac pod siebie jak ty robisz. Serwer stoi juz na moich plikach i tobie gowno do tego, patrz sie swojego syfu ktory robisz. Co do prezentacji to ci nie poszlo bo grafike mam nadal ZIELSKA nie twoja. 

ps. pro stoi od 4 lat bez resetu bazy od nowa wiec nie wiem kto ci bzdur naopowiadal no chyba ze masz takich kolegow ( o ile ich masz)

Wszystko mozna miec jezeli sie chce, source jest pewniejsze niz skompilowane game nawet jak to jest game z invorii ale dla ludzi ktorzy zaczynaja przygode z serwerami to game jest b. dobre :)

Idąc Twoim tokiem myślenia, oraz wszystko to co posiadasz, pliki serwerowe metina nie sa Twoje. Ponieważ wyszło to z wycieku. Niech Ci będzie że naniosłem tylko edycje w tych plikach. W sourcu jak każdy też naniosłeś modyfikacje. Chociaż Ty to pewnie przepisałeś ... Kurde jesteś jednak pro elo technik.

Ps. http://scr.hu/1j5c/oe02o- wysłałem tutaj kwiatowi prezke s1 armentisa i tego co startuje teraz. To właśnie mi odpisał, dlatego nie usunął Wam tematu. I będziesz mi mówił że Ty zrobiłeś ten serwer. A raczej jak Ty to mówisz, przepisałeś wszystko xDD

No paczajcie.. tyłek ci uratowali a ty wrzucasz game na forum..

Zachowanie c*****e.

"Dam Ci zabłysnąć byś mógł upaść nisko"

Pomóc pomogli, ale nie... hooltras nie pomógł chyba w niczym. Kolorują te ich "wersje". Tak na dobrą sprawę tylko fresh mi pomógł. 

Game wrzucam ponieważ dostałem. Tak samo jak użyli grafiki którą stworzyłem do prezentacji. Tak samo ja udostępniam game.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty jednak masz chyba półmózgu... mówiłem Ci, że z tym nie do mnie bo ja nawet nie mam dostępu do tej maszyny... kupiłem decowi dedyka i sobie tam robi co chce... nawet arsoba nie chciał :D Jeśli uważasz, że coś zajebał Ci Deco to idź do Deco... czy to takie trudne do ogarnięcia?? 

nie mogę odpowiadać za wszystko i za każdego... tak samo jak nie mogłem odpowiadać za to, że jesteś chujwym technikiem i pół EG (ja, array, fresh, arsob) Ci musiało pomagać aby ten armentis s1 wstał w ogóle. 

Nie pozdrawiam :D

nie... game zawiera to co invoria s1... 

"Wy (technicy mpc)" niestety nie do końca ogarniacie, że wszystkich difów się nie wgrywa a szczególnie niepełnych... więc lepiej dla Ciebie, że jest "brudne" bo przynajmniej jakiś serwer easy będzie miał stabilne pliki :D pod mediuma też podejdzie ten game.  

Nie unoś się tak, ja i tak z tego game nie korzystam, poprostu zapytałem z ciekawości.

Opublikowano

Pomóc pomogli, ale nie... hooltras nie pomógł chyba w niczym. Kolorują te ich "wersje". Tak na dobrą sprawę tylko fresh mi pomógł. 

Dostałeś questy ode mnie, napisałem Ci questa, poprawiłem Ci questa którego spierdoliłeś, dostałeś game, array Ci pomagał z jakimś tam questem z tego co pamiętam, fresh Ci start zrobił bo tak najebałeś... nie wspominając wkład arsoba... wiec zrób coś dla mnie i przynajmniej skończ p********. 

aha... i jeszcze u Ciebie na serwerze exp i yang poprawiłem na prośbę rabbita (pomijając fakt, że dzwonił do mnie z tym o chyba 3 w nocy bo uznał to za super ważne). 

Poza tym miałeś problem z dostaniem się do bazy własnego serwera bo nie wiedziałeś co to tunel SSH i nawet z tym Ci musieliśmy pomóc... 

PS: chętnie tu zawołam, fresha, arsoba i resztę to trochę poopowiadają... więc lepiej zostaw już ten jakże bolesny temat. 

Co do twojego serwera chłopie... to powodzenia życzę jak jakiś postawisz. Jakby ktoś chciał kiedyś angrywać u Ciebie z serwera to niech się zgłosi do mnie... zapłacę 2x tyle aby nie nagrywał i to nie dlatego, że coś zjebałeś albo uznaję Cię za słabego technika... a ze względu na "chu***e zachowanie"... 

Dalej nie pozdrawiam :)

Opublikowano

Widzisz to masz chyba krotka pamiec

6JOW8Tt.png

I powiadasz ze duzo nie trzeba bylo? No to z*******y jestes skoro tak twierdzisz, kolega ci chyba pomagal przy serwerze skoro ty taki malo doinformowany jestes i jak pisal karol, nie mam twoich plikow bo po 1 nigdy "twoje" nie bylo a po 2 serwer mialbyc taki jaki byl tylko ODBUGOWANY ale ja nie bawie sie w gowno w przeciwienstwie do ciebie i przepisalem wszystko swoimi metodami nie kupowalem niczego ani nie kradlem podpisujac pod siebie jak ty robisz. Serwer stoi juz na moich plikach i tobie gowno do tego, patrz sie swojego syfu ktory robisz. Co do prezentacji to ci nie poszlo bo grafike mam nadal ZIELSKA nie twoja. 

ps. pro stoi od 4 lat bez resetu bazy od nowa wiec nie wiem kto ci bzdur naopowiadal no chyba ze masz takich kolegow ( o ile ich masz)

Wszystko mozna miec jezeli sie chce, source jest pewniejsze niz skompilowane game nawet jak to jest game z invorii ale dla ludzi ktorzy zaczynaja przygode z serwerami to game jest b. dobre :)

Czy ja wiem czy jest dobre ? Zwykłe 34k z diffami. Ja bym wolał używać swojego przynajmniej wiem co w nim jest.

XJHIavu.png

Opublikowano

Idiota pozostanie idiotą :D Nie ma o czym mówić. Powiedz mi jeszcze po co komu taki game? Co za idioci ;(

Mi się przyda dzięki polecam :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Idiota pozostanie idiotą :D Nie ma o czym mówić. Powiedz mi jeszcze po co komu taki game? Co za idioci ;(

Takim debilom jak ty co nawet questa napisać nie umieją.

XJHIavu.png

Opublikowano

Jeśli nawet jest odbugowane to nie wierze, że osoba która wrzuca dobry game na mpc nie zostawiła sobie backdooru. Stawiać serwer na czyimś game - ryzykowne przedsięwzięcie.

Osobiście wątpię żeby większa ilość osób zmieniająca coś w game na własną rękę (a nie wrzucając dify z forum) umiałaby zrobić backdoor.

QufL90L.png

Opublikowano

Człowiek nie ma internetu kilka dni a tu taka beka xD

Mamut, nie wiem po c**j się tutaj tak spinasz.

Po pierwsze: Nie ogarniasz, gdyby nie nasza pomoc to armentis by nawet nie wstał.

Po drugie: Zostałeś wyjebany bo nie ogarniałeś, a teraz zachowujesz się jak dziecko udostępniając pliki zamiast docenić że chceliśmy Ci pomóc. Pretensje możesz mieć tylko do siebie.

Pogódź się z tym że nie masz serwera na własne życzenie i nie odpierdalaj jakiegoś szajsu.

PS. akcja z plikami rozjebała xD xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

Proszę w tym temacie pisać TYLKO o wyżej udostępnionym gejmie.­

Morda w kubeł jak nie wiesz co oznacza słowo forum.

vlRm1nY.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za Game

Są jakieś poważne bugi?

Wgraj go na serwer, a wywale ci channele na minimum 3 różne (to nie groźba tylko informacja o tym jak stabilne jest game) sposoby (mogę zaprezentować jeśli nie wierzysz)

Czyli w skrócie - nie polecam używana, game stary i zbugowany.

sygna1.png

Opublikowano

Olej to game, z resztą bez fixa na "kick hacka" jest bezużyteczne.

Santriel zmartwychwstał, okazuje się, że Ty też żyjesz, co jest z tym forum?!

@topic, z tego co widziałem to było kilka wersji tego game. Nie wiem czym się różniły. Możesz mi podać dokładną nazwę tego brancha?

Opublikowano

Santriel zmartwychwstał, okazuje się, że Ty też żyjesz, co jest z tym forum?!

@topic, z tego co widziałem to było kilka wersji tego game. Nie wiem czym się różniły. Możesz mi podać dokładną nazwę tego brancha?

Jak moze byc kilka wersji game ver 34083 ?

1EPZ6G.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...