Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka map

maro566

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam :D W związku z tym tematem:

http://www.mpcforum.pl/topic/1383434-mapy/

Wstawiam wam mapki. Xebond to zwykły złodziej, nawet się z tym nie kryje, a nie będe tolerował traktowania ludzi w ten sposób, zwłaszcza to jak własnego sponsora potraktował :) Mapy mojego autorstwa, wiem że porażka ale były to jedne z pierwszych map, które zrobiłem. Spodobały się sponsorowi więc mu wysłałem a teraz jego technik czyli Xebond próbuje je sprzedać :) Dla kogoś kto robi serwer do zabawy ze znajomymi na pewno się przydadzą. Wstawię też kawałek rozmowy z owym złodziejem :D

2404414260128621190257.jpeg

Download:

https://mega.co.nz/#!KM8wEBaI!mirNehJ3a7q1oCWNqcL9YL-vHlimL0WxkEQcfK79KpE

Skan:

2332914260131811190257.jpeg

Minimapki można zobaczyć w temacie tego złodzieja :)http://www.mpcforum.pl/topic/1383434-mapy/

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy na tym forum nie może się obyć bez hejtu? Uważasz się za najlepszego mappera świata- fajnie, ale mamy to w d***e :) Zaśmiecam po to że złodziejstwo powinno się tępić. Jak nie masz nic wartościowego do powiedzenia to po co w ogóle komentujesz...? Może znajdzie się ktoś kto to pobierze i wykorzysta :)

Opublikowano

Po pierwsze nie uważam się za najlepszego mappera ale dziękuje ! :)

Po drugie to było wartościowe, czy aby moja wypowiedź była wartościowa musiałbym pochwalić ten syf?

Nie rozumiem także dlaczego zostało mi nadane ostrzeżenie, wypowiedziałem się na temat udostępnionych map, ktoś tu nie nadaje się na moderatora 

Opublikowano

nie wiem czy dać lajka za screen z rozmowy na GG który mnie ubawił do łez czy za te mapy :)

poza tym jakbyś zrobił porządny temat z ładnymi screenami to bym dał lajka lecz zrobiłeś to że tak powiem NA ODPIERDOL więc z lajkiem poczekam

chętnie bym zobaczył jak wyglądaja mapki z prespektywy gry

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Fajnych map nie widziałeś :P

gbnghs.jpg

Tak to powinno wyglądać, mapy z tego tematu to płaskie "kicze", nie ważne czy to czyjeś pierwsze prace.

Opublikowano

Ty nawet nie potrafisz poprawnie przeliterować własnego imienia a co dopiero mapy zrobić :D nie dość że debil to ma jakieś rozdwojenie jaźni :)

I jeszcze dostałem ostrzeżenia za przezwanie złodzieja, co za modzi są na tym forum :D zamiast mu bana dać za złodziejstwo to jeszcze mi ostrzeżenia dają :D

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...