Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostałem właśnie nowym mapperem jeśli ktoś jest zainteresowany mapami poniżej proszę o kontakt gg 46733155

lvuVbKz.png

Ms3D6sL.png

ygsUb8X.jpg

vSzbqi7.png

54Nyxnt.png

rSMdYvY.png

wOFj6gm.jpg

Opublikowano

Coś takiego powinno od razu pozostawiać się bez komentarza. Dlatego krótko, nie polecam. 

Powód

Jak dla mnie no to lipa : / Mamy lepszych mapperów + brak ss z gry

Drzewa powstawiane byle jak + jakieś drogi i mapa gotowa. No jak dla mnie to amatorszczyzna ale każdy ma swój gust. Powodzenia

Opublikowano

POLECAM, ZLODZIEJ JAKICH MAŁO! Wykiwał swojego sponsora na jakieś 700zl, po czym ukradł te mapy grożąc mi że mi pokaże za to że powiedziałem jego sponsorowi prawdę :D udostępnienie te mapy za darmo, a część z nich można znaleźć w moim temacie gdzie też oferowałem się jako mapper :) pozdrawiam!

Opublikowano

wtf? xD
700 zł? 700 zł za jakies takie cos? Tego nawet nie można nazwać mapą, mapy tworzone w photoshopie przy tym to arcydzieło... 

Opublikowano

Nie zostałeś mapperem tylko osobą która uczy się czegoś co jest już tak powszechne, że jak ktoś chce mape to sobie ja sam zrobi :)

Mapy zwykłe, brzydkie, puste i do tego wszystkiego są modele z PL.

Nie polecam.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Nie zostałeś mapperem tylko osobą która uczy się czegoś co jest już tak powszechne, że jak ktoś chce mape to sobie ja sam zrobi :)

Mapy zwykłe, brzydkie, puste i do tego wszystkiego są modele z PL.

Nie polecam.

@Papyros

Zapalmy razem papyrosa.

Co do mappera to zwykły kretyn i złodziej, który lubi się podszywać. 

Nie polecam. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...