Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana za cheaty, KŁAMSTWO!

laxygen10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem godzine temu cs go, pobrałem, zainstalowałem gre, odpaliłem i nawet nie zagrałem jednej gry, nawet nie moge zagrac pieprzonej gry na boty bo pisze VAC BANNED!!! Wie ktoś o co chodzi? Dlaczego tak się stało? Czy mogę coś z tym zrobić? 50 zł w d***... To jest niedorzeczne! Jak można tak oszukać swoich klientów!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Kupiłeś konto czy grę ? Może masz już perma na całego steama ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Link do steama? Grę kupiłem z mojego konta steam. Nie kupowałem od kogoś. No tragedia...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Link do steama? Grę kupiłem z mojego konta steam. Nie kupowałem od kogoś. No tragedia...

Zaloguj się na przeglądarce i gdy będziesz na swoim profilu podeślij nam ten link.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie, nie zagrałem ani jednej gry w CS:GO. NIGDY NIE ZAGRAŁEM. Teraz go kupiłem, chciałem zagrać pierwszą grę na boty i od razu wyskoczyło że mam bana. Nie mogę wchodzić też na serwery z włączonym bezpiecznym trybem VAC. Dodam że jest to moja jedyna gra kupiona na steam i moje jedyne konto! (No, grałem kiedyś w jakieś darmówki, ale też bez cheatów)

AA... Na moim koncie widać że coś tam grałem w cs go, ale to było dawno dawno dawno kiedy można było zagrać w cs przez 48 godzin za darmo. Zagrałem 2-3 rundki i na tym koniec. Też bez cheatów...

Link do konta:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198021816454/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przecież masz ban VAC, bo cheatowałeś w jakiejś grze 655 dni temu. Dziwne, że dosięgneło to do cs;go, bo teoretycznie ban vac powinien być tylko na tą gre na której cheatowałeś.

Opublikowano

A na jaką to grę? Może sobie przypomnę bo to jednak jest kupa czasu

o, nie pokazuje. No nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz do Valve... może jakiś błąd bo to bardzo dziwny przypadek.... nie mógł ci przejść Vac ban... nawet jak dostałeś na innym cs czy coś... to nie możliwe

LukaSuper.png

Opublikowano

Słyszałem że nie odbanowują kont... Mimo wszystko i tak do nich napiszę, tylko gdzie? Już szukam, ale w miedzy czasie będę odświeżał forum. Możecie mi napisać gdzie trzeba wysłać, co napisać i w jakim języku. Jak znajde sam to edytuje post. Dziękuję za pomoc  ;)

Hmmm, jeśli chodzi o tą stronę: https://support.steampowered.com/to juz napisałem i sprostowałem teraz ze dostałem tą blokadę 655 dni temu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok. Zobaczę co z tego będzie. Ale straciłem wszystkie nadzieje...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok. Zobaczę co z tego będzie. Ale straciłem wszystkie nadzieje...

O ile byłeś czysty to powinni cofjnąć :) widać przecież, że VAC nie jest uzasadniony spokojnie :) jak będziesz potrzebował pomocy to pw albo oznacz nick w poście.

LukaSuper.png

Opublikowano

Valve to nie serwery metina, ze daja bany za nic ;) na pewno cheatowales tylko sie nie chcesz przyznac, program nie moze sie pomylic :)

Opublikowano

OK, jak coś odpiszą to dam znać :)

Tak mi się wydaje, że cheatowałeś w tf2. Jestem prawie pewien, że przez to masz vaca

Opublikowano

Pamiętam że cheatowałem w battlefield cheroes ale to chyba nie było na steam i to było z 4 lata temu. xDDD 
A co jak mi coś odbiło i odpaliłem coś podczas grania w cs:go gdy grałem w tą wersję próbną? Ale nie przypominam sobie, raczej nie.. Tym bardziej że zagrałem 2-3 rundy, a potem zobaczyłem że to tylko wersja testowa i przestałem grać bo stwierdziłem że nie ma sensu. Zaraz sprawdzę kiedy była dostępna taka oferta i przelicze dni.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Od VAC'a się bardzo trudno odwołać.

Ale możesz spróbować.

Jeżeli cheatowałeś w innej grze to nie powinneś dostać bana na cs'a za nic.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jeżeli dostałeś VAC'a w innej grze to mimo wszystko CS powinien normalnie działać. Najlepiej napisz do angielskiego supportu, bo na polski trochę sobie poczekasz.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Pamiętam że cheatowałem w battlefield cheroes ale to chyba nie było na steam i to było z 4 lata temu. xDDD 

A co jak mi coś odbiło i odpaliłem coś podczas grania w cs:go gdy grałem w tą wersję próbną? Ale nie przypominam sobie, raczej nie.. Tym bardziej że zagrałem 2-3 rundy, a potem zobaczyłem że to tylko wersja testowa i przestałem grać bo stwierdziłem że nie ma sensu. Zaraz sprawdzę kiedy była dostępna taka oferta i przelicze dni.

Sam sie kolego placzesz w swoich wypowiedziach.

Nigdy nie grales w CS GO, A tu nagle grales 2-3 rundy. To jak wkoncu ?

Pozatym, wedlug mnie ta linijka wszystko wyjasnia -,-"

Temat raczej do zamkniecia, kolega dobrze wie za co dostal.

A jak nie wie, to jak przeczyta to zaznaczone na czerwono, to bedzie wiedzial :D

Edited_1.png

Opublikowano

Sam sie kolego placzesz w swoich wypowiedziach.

Nigdy nie grales w CS GO, A tu nagle grales 2-3 rundy. To jak wkoncu ?

Pozatym, wedlug mnie ta linijka wszystko wyjasnia -,-"

Temat raczej do zamkniecia, kolega dobrze wie za co dostal.

A jak nie wie, to jak przeczyta to zaznaczone na czerwono, to bedzie wiedzial :D

Mówił później że grał w testową. Do tego nie był pewien co na niej robił, ale skoro 2-3 rundy, to po co miałby się odpalać.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

a mi się wydaje drogi kolego, że cheat był używany na grze District 187 dokładnie w 2013roku ): 

Jeżeli dostajesz ban vac to dostajesz na wszystkie gry gdzie znajduje się VAC, .

Opublikowano

Nie zdejmą Ci bana, nie ma bata, jak dla mnie to te 655 dni temu cheatowałeś w jakiejś grze od Valva(tf2, cs 1.6 czy inna gierka), dostałeś Vac Bana na WSZYSTKIE gry od valve, a tylko na cs go, przed zakupem trzeba było wejśc w ustawienia>ustawienia konta i tam masz status konta Vac i na dole listę gier w których jesteś zbanowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...