Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Trelis.eu

DavKin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J**ie mnie to rozumiesz, odpowiadasz za cały team i nie będzie mi jeden z drugim podrabiał screeny na moją niekorzyść, dowody znajdziesz w temacie z LEWYM EQ na moim serwerze. :)

Ja z tym ss nie mam nic wspólnego, wiem tylko skąd się on wziął u asfena i wiem że on go nie podrobił, może i podrobiła go osoba która mu go przekazała, ale akurat nie asfen bo byłem na ts wtedy gdy ten ss się do nas dostał, asfena możesz obwiniać że ci serwer oczernia, ale asfena w ten serwer nie mieszaj bo akurat to co odwalił z cradosem to był ewidentny fake i dlatego został między innymi wyrzucony z teamu.

Jak masz problemy z tymi ss to już się czepiaj ich w tamtym temacie, a jeśli ewidentnie by było widać że jest fałszywy to dlaczego nie został tamten temat jeszcze usunięty?

"J**ie mnie to rozumiesz"

Dobre nastawienie, słowa godne osoby w wieku gimnazjalnym, ale nie gimnazjalisty tylko "gimbusa".

di-HLXD.jpg

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Imaguś pionku czekam na twój serwer wiesz co się i tak z nim stanie :)

Na plikach, które dominiś kupił od xdpl2012 xD

Zapraszamy na zapisy na betę :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Ja z tym ss nie mam nic wspólnego, wiem tylko skąd się on wziął u asfena i wiem że on go nie podrobił, może i podrobiła go osoba która mu go przekazała, ale akurat nie asfen bo byłem na ts wtedy gdy ten ss się do nas dostał, asfena możesz obwiniać że ci serwer oczernia, ale asfena w ten serwer nie mieszaj bo akurat to co odwalił z cradosem to był ewidentny fake i dlatego został między innymi wyrzucony z teamu.

Jak masz problemy z tymi ss to już się czepiaj ich w tamtym temacie, a jeśli ewidentnie by było widać że jest fałszywy to dlaczego nie został tamten temat jeszcze usunięty?

"J**ie mnie to rozumiesz"

Dobre nastawienie, słowa godne osoby w wieku gimnazjalnym, ale nie gimnazjalisty tylko "gimbusa".

Przeklenstwa wyznacznikiem wieku, dobre, zreszta Cannzas mi spamowal w prezce to ja nie moge? Zaczynacie a potem płaczecie jacy to nie jestescie. Temat moze byc, czemu nie. Tylko na przyszlosc radze sie ogarnac ze slowami bo pie***licie trzy po trzy a ten serwer nic specjalnego w sobie nie ma.

Zacytuje popularne zdanie cannzasa.

Skąd truta?

@DavKin no co sie stanie? Bedziesz mnie ddosowal? Daruj sobie te twoje docinki, rozumiem ze siejesz postrach na dzielni #rpk ale wiekszosc juz przejrzala na oczy i wie jakim zlodziejem jestes, komu znowu konto ukradles? W sumie to fajny myk, acc od 2k11 a ostatnio zbanowane w tym miesiacu, cofamy sie?

Nie badz taki do przodu bo jeszcze bede sie smial jak padniecie bo tygodniu.

Serwer pod zarobek jak sam wspominales kazdemu na GG, nadal masz dostep do wszystkich dedykow u kretovskiego?

Bajerować to mozesz sobie asfena ktorego podobno tak nienawidzisz Mr Developerze, strzała.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Przeklenstwa wyznacznikiem wieku, dobre, zreszta Cannzas mi spamowal w prezce to ja nie moge? Zaczynacie a potem płaczecie jacy to nie jestescie. Temat moze byc, czemu nie. Tylko na przyszlosc radze sie ogarnac ze slowami bo pie***licie trzy po trzy a ten serwer nic specjalnego w sobie nie ma.

Skąd truta?

Nie nie nie. Ja nie miałem na myśli tego że użyłem wulgaryzmu.

Nic specjalnego, może i rzeczy z mpc i innych for ale chociaż sami to składaliśmy w całość a nie kupiliśmy gotowe pliki.

pzdr. jak dla mnie to koniec naszej dyskusji.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

­

Skąd truta?

@DavKin no co sie stanie? Bedziesz mnie ddosowal? Daruj sobie te twoje docinki, rozumiem ze siejesz postrach na dzielni #rpk ale wiekszosc juz przejrzala na oczy i wie jakim zlodziejem jestes, komu znowu konto ukradles? W sumie to fajny myk, acc od 2k11 a ostatnio zbanowane w tym miesiacu, cofamy sie?
Nie badz taki do przodu bo jeszcze bede sie smial jak padniecie bo tygodniu.
Serwer pod zarobek jak sam wspominales kazdemu na GG, nadal masz dostep do wszystkich dedykow u kretovskiego?
Bajerować to mozesz sobie asfena ktorego podobno tak nienawidzisz Mr Developerze, strzała.

Oky Skąd Truta ? Oky

Czekam na twoj serwerek będzie tak jak Castios przez dwa dni R.I.P [*]

Bayo Bongo :*

Opublikowano

­

Tak @Asfen. został wydalony z Teamu.

Zgoda na prezentację została udzielona.

No i z*********e ale i tak muszę zapytać.

Dlaczego to wygląda jak Lastivia ?

­

Opublikowano

Nie nie nie. Ja nie miałem na myśli tego że użyłem wulgaryzmu.

Nic specjalnego, może i rzeczy z mpc i innych for ale chociaż sami to składaliśmy w całość a nie kupiliśmy gotowe pliki.

pzdr. jak dla mnie to koniec naszej dyskusji.

Moge kupić co chce to juz nie Twoja sprawa, czy to aby nie wasz team chwalil sie ile to macie hajsu?

Coz, ja niczego nie koncze, jest to temat w ktorym moge wypowiedziec wlasne zdanie i to robie, a slowa sa prawdziwe takze beng!

Nadal czekam na zgaszenie castiosa, uda sie wam kiedys?

Opublikowano

­

Moge kupić co chce to juz nie Twoja sprawa, czy to aby nie wasz team chwalil sie ile to macie hajsu?
Coz, ja niczego nie koncze, jest to temat w ktorym moge wypowiedziec wlasne zdanie i to robie, a slowa sa prawdziwe takze beng!
Nadal czekam na zgaszenie castiosa, uda sie wam kiedys?

Castios padał wraz z całym HS. :)

Przeszedłeś już mutację?

No i z*********e ale i tak muszę zapytać.

Dlaczego to wygląda jak Lastivia ?

­

Serwer był robiony na plikach lastivii :)

Jednakże dużą część serwera przerobiliśmy co można zobaczyć po pierwszym zalogowaniu się.

Opublikowano

­

Przeszedłeś już mutację?

Jednakże dużą część serwera przerobiliśmy co można zobaczyć po pierwszym zalogowaniu się.

Przeszedlem, a co?

Podobno Cie w teamie nie bylo jak robili wiec skad wiesz ile zmienione?

O dziwo nadal castios stoi, wiec gdzie widzisz jego koniec?

Nie ma to jak gubić sie we wlasnych slowach, powodzenia, jak padniecie po raz kolejny to dadza wam zakaz publikacji, bo do szczekania pierwsi.. w sumie do lizania tez.

Opublikowano

­

Przeszedlem, a co?
Podobno Cie w teamie nie bylo jak robili wiec skad wiesz ile zmienione?
O dziwo nadal castios stoi, wiec gdzie widzisz jego koniec?
Nie ma to jak gubić sie we wlasnych slowach, powodzenia, jak padniecie po raz kolejny to dadza wam zakaz publikacji, bo do szczekania pierwsi.. w sumie do lizania tez.

Masz złe informacje pionku.

Niech stoi aka Deila aka Imaguś <3

Pokaż gdzie się gubię we własnych słowach.

Jak padniecie nie rozumiem. Mój żaden serwer nie padł na starcie jeszcze ani razu.

Posiadałem 2.

Ten jest trzeci więc w czym problem?

Ja zakazu nie miałem i mieć nie będę.

Asfen miał nie ja.

Zapraszamy na betę ! :) więcej info na forum

@kwiatmix wiesz co robić "słowa imagusia elitarnego technika metin2"

Opublikowano

­

Masz złe informacje pionku.

Niech stoi aka Deila aka Imaguś <3

Pokaż gdzie się gubię we własnych słowach.

Jak padniecie nie rozumiem. Mój żaden serwer nie padł na starcie jeszcze ani razu.

Posiadałem 2.

Ten jest trzeci więc w czym problem?

Ja zakazu nie miałem i mieć nie będę.

Asfen miał nie ja.

Zapraszamy na betę ! :) więcej info na forum

@kwiatmix wiesz co robić "słowa imagusia elitarnego technika metin2"

Nie potrafisz polozyc bo jestes marny.

Ja>Ty, pomoc Ci z panelem bocznym?

Ile online na becie? 5?

Opublikowano

­Jeszcze masz zamiar tutaj spamić? :)
Myślisz, że ktoś czyta Twoje śmieszne wypociny.
Komu liżę d***? Masz złe informacje niestety :(
Co tam słychać u Dominisia naprawdę tworzycie idealny zespuł.
Dominiś, który chce kasę za nic.
Imaguś aka. technik aka. grafik. Jak kto lubi.
Po c**j się do Grafisa dopierdalasz jak on robi dobrą Grafikę ? :) Mi tam i innym pasuję.
To Ty masz 15lat nie ja :( Niestety Cannzasik już 1 ZSZ ahh to pech.
Mutacji nie przeszedłeś, więc nie pierdol.
Jestem złodziejem rozumiem rozumiem... Czekam na rzetelne dowody. Jak to FuBuś powiada "Jestem na swoim terenie".
A jak ProBoszcz powiada "To wy dajecie się okradać nie ja".
Oczywiście czekam na dowody gdzie wynika, że kogoś okradłem.
Nie interesują mnie SSY, które nawet ja potrafię przerobić :3
Oczywiście lubię jak mi osoby, które są gówno warte i c**ja mają do gadania wypominają mi serwery hahaha
ArkaniaMT2 - Stała i miała się dobrze. Zamknąłem ją, bo po prostu nie ogarniałem bugów. Przyznaję się miałem prawo :) To przecież luty 2k14 moje początki z serwerami :)
Potem była MonteraMT2 - stoi do dziś. Niestety Concordia v2 ^^ Mało online, bo staroć. Więc nawet się nie przyznaję do tamtego serwera.

Imaguś Ty Elitary Techniku już naprawiłeś ślub na Deili czy jeszcze nie ? :( Smutam

Zapraszamy na forum/ts3.
Zapisy na betę trwają.

Poszukujemy Youtuberów więcej info na PW/GG ~ Dogadamy się :)
Czekam na dalszy spam + hejt od osoby, która jest c**ja warta :*
Nie odpisuję, bo szkoda mi paska na takiego psa.
Elo

Opublikowano

Doprowadzilem Cie do tego stanu o ktory mi chodzilo, wystarczyl lekki flame i juz lecisz, rzetelny administrator.

Jesteś zwykłym zerem, tyle w temacie 16-stko.

A jak bedziesz dalej miał watpliwosci, pokaze ssy z gg na ktorych nie potrafisz nawet kick hacka zabezpieczyć.

Ps. Polecam nauczenia sie zasad interpunkcji, bo słabo z tym u Ciebie.

Opublikowano

­

Przeszedłeś już mutację?

Dzięki za publiczne przyznanie się do ataków w stronę hosteamu. Ssy porobione już dzwonię do Tomasza. I od razu współczuje kolejny będzie płakał jak do domu policja przyjdzie.

#topic

Skąd truta?

Opublikowano

­

Dzięki za publiczne przyznanie się do ataków w stronę hosteamu. Ssy porobione już dzwonię do Tomasza. I od razu współczuje kolejny będzie płakał jak do domu policja przyjdzie.

#topic

Skąd truta?

Czytaj uważnie prezentację a dowiesz się skąd truta.

Czy ja gdzies napisałeś że coś atakowałem?

Wiem, że cały hs padał ^^

a tutaj taki wierszyk dla hejterów :

Gdy hajs się zgadza Cannzas jest szczęśliwy
myśli sobie dziś event na Trelisie zrobimy
a jednak mówi "Pierdolcie się chuje" mi ciągle hajsu brakuje.
Lecz dobry Rykox serwer reklamuje
i graczy na Trelisie przy tym zyskuje.

Opublikowano

­

Czytaj uważnie prezentację a dowiesz się skąd truta.

Czy ja gdzies napisałeś że coś atakowałem?

Wiem, że cały hs padał ^^

a tutaj taki wierszyk dla hejterów :

Gdy hajs się zgadza Cannzas jest szczęśliwy

myśli sobie dziś event na Trelisie zrobimy

a jednak mówi "Pierdolcie się chuje" mi ciągle hajsu brakuje.

Lecz dobry Rykox serwer reklamuje

i graczy na Trelisie przy tym zyskuje.

Ależ drogi canzasie do twojego publicznego posta dochodzą jeszcze szantaże na 400zł kiedy castios stał w hosteamie i był atakowany, przyznałeś się do tego. Dział prawny szybko połączy fakty. Będziesz kolejnym kozakiem którego udupię w tym miesiącu w ten sam sposób.

#topic

Można na betę?

Opublikowano

­

Ależ drogi canzasie do twojego publicznego posta dochodzą jeszcze szantaże na 400zł kiedy castios stał w hosteamie i był atakowany, przyznałeś się do tego. Dział prawny szybko połączy fakty. Będziesz kolejnym kozakiem którego udupię w tym miesiącu w ten sam sposób.

#topic

Można na betę?

sprawdzajcie mi kompa do woli.

Sam go chętnie dostarczę.

Na betę można zapisać się na TS3/forum

Opublikowano

­

sprawdzajcie mi kompa do woli.

Sam go chętnie dostarczę.

Na betę można zapisać się na TS3/forum

Nie ma potrzeby sprawdzać ci kompa... Wystarczy że HT wystąpi jako firma z prośbą do dual media o twoje dane z mpc oraz do gg i sobie porównają zakresy , dostawce samo przyznanie się do ataków wystarczy..

#topic

Okej dzięki za info na pewno odezwę się w sprawie bety.

#edit

http://i.imgur.com/Kbgc5CD.png

Taki tekst wystarczy.. Nawet nie wiesz jak Tomasz jest ucieszony, za momencik mu podeśle komplet danych na maila i sprawa idzie w ruch od jutra.

Opublikowano

­

Nie ma potrzeby sprawdzać ci kompa... Wystarczy że HT wystąpi jako firma z prośbą do dual media o twoje dane z mpc oraz do gg i sobie porównają zakresy , dostawce samo przyznanie się do ataków wystarczy..

#topic

Okej dzięki za info na pewno odezwę się w sprawie bety.

ok można i tak zapraszam.

Zapraszamy na betę.

Opublikowano

michellegif.gif

Zamiast rozwiązać te wasze "wojenki" na PW, to spamujecie tutaj i wymądrzacie się, kto nie zrobił lepszego serwera, a oba na gotowych plikach :(

Opublikowano

michellegif.gif

Zamiast rozwiązać te wasze "wojenki" na PW, to spamujecie tutaj i wymądrzacie się, kto nie zrobił lepszego serwera, a oba na gotowych plikach :(

Albo niech dadzą sobie po razie (rozumiecie to jak chcecie Gejusy xD ) i będzie po sprawie.

Gotowce to gotowce i nie wiem o co spinacie :D

­

Opublikowano

michellegif.gif

Mówisz ze mój Yitian jest na gotowych plikach? Czy ty masz uszkodzony mózg człowieku? Jeśli nie znasz tematu to błagam nie wpieprzaj się tam gdzie nie jesteś potrzebny.

Opublikowano

Mówisz ze mój Yitian jest na gotowych plikach? Czy ty masz uszkodzony mózg człowieku? Jeśli nie znasz tematu to błagam nie wpieprzaj się tam gdzie nie jesteś potrzebny.

Co mnie obchodzi jakiś Yitian? Ja tutaj widzę spinę top1 serwer Easy czyli Castios oraz Trelis.eu

233921425996807474761.png

Chyba że o czymś nie wiem. Może Cannzas jest właścicielem Yitian'a lub był, nie wiem czy to stoi albo RykoX.

Poza tym u góry widzę napis Trelis.eu a nie Yitian, ale to tak na marginesie.

Opublikowano

Co mnie obchodzi jakiś Yitian? Ja tutaj widzę spinę top1 serwer Easy czyli Castios oraz Trelis.eu

233921425996807474761.png

Chyba że o czymś nie wiem. Może Cannzas jest właścicielem Yitian'a lub był, nie wiem czy to stoi albo RykoX.

Poza tym u góry widzę napis Trelis.eu a nie Yitian, ale to tak na marginesie.

Nvm myślałem że pijesz do mnie z tym postem o gotowcach :) Ja tu nie stoje po stronie żadnego serwera, przyjaźnie się z hosteamem jak i jego właścicielem Tomaszem :) Także takie sprawy podsyłam do niego, warto dzieciaka udupić reszta odpuści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...