Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Trelis.eu

DavKin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

good serwer :)

osobiście nie zagram bo mi się nie chce ale polecam!

Dzięki wielkie

Polecam ze względu n Rykox'a i Dezan'a ;)

Zapraszamy:)

di-HLXD.jpg

Opublikowano

To nie jest robione przypadkiem na plikach lastivii? Gdzieś właśnie widziałem te questy "Mroczny naród" i wydaje mi sie ze w plikach lastivii.

No chyba, że wzieliście tylko questy.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

To nie jest robione przypadkiem na plikach lastivii? Gdzieś właśnie widziałem te questy "Mroczny naród" i wydaje mi sie ze w plikach lastivii.

No chyba, że wzieliście tylko questy.

Hmm co do questów, orłem nie jestem więc podpierałem się questami które odnalazłem, kilka z mpc kilka od znajomych.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

­Czas wyjaśnić kilka spraw. Hejtujecie serwer, bo Cannzas.

Należało by uzasadnić swoją wypowiedź i przedstawić jakieś dowody.

Prawda miałem 2 serwery i co z tego?

Serwer ArkaniaMT2 - zamknąłem po 2,5mc :) Grało 700osób.

Serwer MonteraMT2 - stoi stabilnie do dziś lecz nie przykładam do niego uwagi i nie zamknę go nawet jak będzie 1 online.

Wypominacie mi serwery? Przecież każdy kupując SM wie, że w regulaminie pisze, że ich nie oddamy gdy serwer padnie.

Każdy z Was miał serwer, który nie wypalił więc mi nie pierdolcie i nie uważajcie się za panów ~ Do hejterów.

Osoba, które hejtuje jest zwykłym cebulaczkiem, który jest zazdrosny.

Do tego serwera przyłożyliśmy się i mamy nadzieję, że wszystko będzie ok.

Na początku zostanie otwarta zamknięta beta potem otwarta.

Reklama również będzie.

Dziękujemy za wszystkie hejty i pozytywne oceny.

P.S ~ Dla hejterów serdeczny c**j Wam w d***. Wypominając rzeczy z przed roku czy też 2lat.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­Czas wyjaśnić kilka spraw. Hejtujecie serwer, bo Cannzas.

Należało by uzasadnić swoją wypowiedź i przedstawić jakieś dowody.

Prawda miałem 2 serwery i co z tego?

Serwer ArkaniaMT2 - zamknąłem po 2,5mc :) Grało 700osób.

Serwer MonteraMT2 - stoi stabilnie do dziś lecz nie przykładam do niego uwagi i nie zamknę go nawet jak będzie 1 online.

Wypominacie mi serwery? Przecież każdy kupując SM wie, że w regulaminie pisze, że ich nie oddamy gdy serwer padnie.

Każdy z Was miał serwer, który nie wypalił więc mi nie pierdolcie i nie uważajcie się za panów ~ Do hejterów.

Osoba, które hejtuje jest zwykłym cebulaczkiem, który jest zazdrosny.

Do tego serwera przyłożyliśmy się i mamy nadzieję, że wszystko będzie ok.

Na początku zostanie otwarta zamknięta beta potem otwarta.

Reklama również będzie.

Dziękujemy za wszystkie hejty i pozytywne oceny.

P.S ~ Dla hejterów serdeczny c**j Wam w d***. Wypominając rzeczy z przed roku czy też 2lat.

Aż tak Cie boli dupsko, że ktoś Cie hejci ? 

Arkania 700 online ? hahahah xDDDD mam Ci wypisać nicki ludzi, którzy mieli navi ? Ciekawe od kogo skoro sam byłeś adminem.

Zanim chcesz się oczyścić zapoznaj się z przeszłością.

Bez podrowien.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

­

Aż tak Cie boli dupsko, że ktoś Cie hejci ? 

Arkania 700 online ? hahahah xDDDD mam Ci wypisać nicki ludzi, którzy mieli navi ? Ciekawe od kogo skoro sam byłeś adminem.

Zanim chcesz się oczyścić zapoznaj się z przeszłością.

Bez podrowien.

Navi było pod koniec i w chuju to mam ;)

Nie znałem wtedy pewnych osób i im zaufałem.

Tak w godzinach szczytu było 700online ;)

Niestety miałem nie stabilne channele, które były podpięte pod wznawianie i to wnerwiało graczy.

Bayo bongo

Wypominajcie dalej <3 <3 <3

Szczerze mówiąc wasze opinie jednym uchem słucham a drugim wypuszczam ~ Dla hejterów

Opublikowano

­

Navi było pod koniec i w chuju to mam ;)

Nie znałem wtedy pewnych osób i im zaufałem.

Tak w godzinach szczytu było 700online ;)

Niestety miałem nie stabilne channele, które były podpięte pod wznawianie i to wnerwiało graczy.

Bayo bongo

Wypominajcie dalej <3 <3 <3

Szczerze mówiąc wasze opinie jednym uchem słucham a drugim wypuszczam ~ Dla hejterów

No i jak to określiłeś "w chuju to mam", nie zdziwię jak tutaj będzie to samo "w chuju to mam".

Sam się przyznałeś i jeszcze piszesz dlaczego Cie ktoś oczernia i wypomina, pomyśl.

Napisz jeszcze kilkaset razy, że jebiesz hejterów, masz to w d***e, na pewno Ci ktoś uwierzy.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Witam. Zamknięta beta dla wybranych osób odbędzie się prawdopodobnie w sobotę. Kto będzie chciał wziąść w niej udział proszony jest o wejście na naszego TS3 gdzie dostanie link do Clienta. Po zamkniętej becie nastąpi otwarta beta dla każdego. Oczywiście dla beta testerów przewidziane są nagrody. Jeżeli macie jakieś pytania zapraszam na GG : 41460778

Opublikowano

No i jak to określiłeś "w chuju to mam", nie zdziwię jak tutaj będzie to samo "w chuju to mam".

Sam się przyznałeś i jeszcze piszesz dlaczego Cie ktoś oczernia i wypomina, pomyśl.

Napisz jeszcze kilkaset razy, że jebiesz hejterów, masz to w d***e, na pewno Ci ktoś uwierzy.

Ok ok nawet jeśli canzas oleje serwer, to ja też się tu zajmuje sprawami technicznymi więc wraz z Morim i Dezanem łatwo nie odpuścimy.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

­

Ok ok nawet jeśli canzas oleje serwer, to ja też się tu zajmuje sprawami technicznymi więc wraz z Morim i Dezanem łatwo nie odpuścimy.

Nie oleję i tak to dobrze wiesz :P

Jeżeli kolega się chce dalej spinać myślę, że zapraszam go na ts3 bądź PW.

Zapraszamy na nasze forum ! :)

Opublikowano

Osobiście nie mieszam się w sprawy serwera, jestem tylko od forum, ale.

Cannzas, i co? Na Arkani było te 700 osób, ponieważ sam grałem i wiem co było i jak.

Cannzas, i co? Araknia stała dosyć długo, Montera stoi ciągle, może i nie ma dużo graczy, ale jednak stoi i jeszcze jej nie zamknąć, więc czemu miałby zrezygnować z tego projektu, nad którym pracowali kilka miesięcy w takim składzie? O reklamę nie ma się co bać bo wiadomo, że będzie dosyć spora.

Osobiście polecam z całego serca i zapraszam na nasze forum, już niedługo pierwszy konkurs. 

Opublikowano

Bosh... fabuła servera taka jak na crados. Nie zagram. Kiedy zaczniecie robić servery własnego pomysłu ?

Opublikowano

Bosh... fabuła servera taka jak na crados. Nie zagram. Kiedy zaczniecie robić servery własnego pomysłu ?

Zgadza się fabuła jest zerżnięta z innych serwerów, lecz ty mi tu wyjeżdżasz z tekstem "Kiedy zaczniecie robić servery własnego pomysłu". Fabuła to jedno, to tylko głupie kilka zdań, które szczerze nie wiem po co jest tu wgl umieszczone, a serwer to już wgl inna sprawa bo na każdym serwie chodzi w sumie o to samo, expić, dropić, wykonywać zadania i walczyć, a fabuła hmm. to tylko kilka głupich słów bajeczki na wstęp.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

­

Zgadza się fabuła jest zerżnięta z innych serwerów, lecz ty mi tu wyjeżdżasz z tekstem "Kiedy zaczniecie robić servery własnego pomysłu". Fabuła to jedno, to tylko głupie kilka zdań, które szczerze nie wiem po co jest tu wgl umieszczone, a serwer to już wgl inna sprawa bo na każdym serwie chodzi w sumie o to samo, expić, dropić, wykonywać zadania i walczyć, a fabuła hmm. to tylko kilka głupich słów bajeczki na wstęp.

Tak właśnie.

To tylko bajeczka także :)

Jest jeszcze kilka miejsc na betę zamkniętą także zapraszamy !

Opublikowano

Osobiście nie mieszam się w sprawy serwera, jestem tylko od forum, ale.

Cannzas, i co? Na Arkani było te 700 osób, ponieważ sam grałem i wiem co było i jak.

Cannzas, i co? Araknia stała dosyć długo, Montera stoi ciągle, może i nie ma dużo graczy, ale jednak stoi i jeszcze jej nie zamknąć, więc czemu miałby zrezygnować z tego projektu, nad którym pracowali kilka miesięcy w takim składzie? O reklamę nie ma się co bać bo wiadomo, że będzie dosyć spora.

Osobiście polecam z całego serca i zapraszam na nasze forum, już niedługo pierwszy konkurs. 

Montera stoi bo ma opłacony serwer do jakiegoś czasu i tak wiadome, że upadnie.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Oczywiście propsuje... w dół czemu? Bo Cannzas :D<3  xD

y8HqE13.png                             

Opublikowano

­

Zwykła kopia cradosmt2, nie polecam..

Możesz uzasadnić swoją wypowiedź ?

Każdy serwer jest do siebie podobny :)

Opublikowano

Czeka­łem na ten moment.

Oczywiście bardzo serdecznie.. nie polecam. :)

Team to banda idiotów którzy jarają się bo zrobili serwer na plikach lastivii i kradzionym kliencie beviara (oho, sam nie jestem lepsyz bo zrobiłem deile ale przynajmniej mam cczystego klienta i nie oszukuje innych, lol)

Asfen i Cannzas, to sie dopiero dobraliście, już nawet wiem jaki będzie koniec tego serwera, ciekawe czy przebijecie się przez 3 dni.

Dziwie się że dali wam pozwolenie na prezentacje chociaż serwer i tak nie wytrzyma tygodnia i to jest plus.

Cannzas aka DavKin (elitarny technik serwerowy który nie potrafi zabezpieczyć kick hacka i dodać panelu bocznego) oraz Asfen który ma problem z dodaniem kostiumów lub podmienieniem ich, sad. :(

Życiowa porażka w świecie metina aż nie ma co się wypowiadać bo szkda klawiatury, lel.

NIE POLECAM X10. :)

Banda internetowych bandytów, hackierów i ddoserów którzy liżą dupe każdemu.

Powtórzę ten post jeszcze w kilku waszych prezentacjach może ludzie przejrzą w końcu na oczy.

Aha, zapamiętajcie sobie:

Mój team > Wasz team, i tak pozostanie. :*

Pie***lcie że asfna nie ma w teamie jak tego pseudo grafika grafiese któryz nie potrafi cienia ustawić.. marne.

Pisze z telefonu wiec sorry za bledy.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwera nie polecam ze względu na osobę w administracji (czyt Canzas), człowiek ten jest kompletnie nie poważny i udaje chojraka w internecie.. Panie Canzas mnie też pan zddosuje?

Opublikowano

Czeka­łem na ten moment.

Oczywiście bardzo serdecznie.. nie polecam. :)

Team to banda idiotów którzy jarają się bo zrobili serwer na plikach lastivii i kradzionym kliencie beviara (oho, sam nie jestem lepsyz bo zrobiłem deile ale przynajmniej mam cczystego klienta i nie oszukuje innych, lol)

Asfen i Cannzas, to sie dopiero dobraliście, już nawet wiem jaki będzie koniec tego serwera, ciekawe czy przebijecie się przez 3 dni.

Dziwie się że dali wam pozwolenie na prezentacje chociaż serwer i tak nie wytrzyma tygodnia i to jest plus.

Cannzas aka DavKin (elitarny technik serwerowy który nie potrafi zabezpieczyć kick hacka i dodać panelu bocznego) oraz Asfen który ma problem z dodaniem kostiumów lub podmienieniem ich, sad. :(

Życiowa porażka w świecie metina aż nie ma co się wypowiadać bo szkda klawiatury, lel.

NIE POLECAM X10. :)

Banda internetowych bandytów, hackierów i ddoserów którzy liżą dupe każdemu.

Powtórzę ten post jeszcze w kilku waszych prezentacjach może ludzie przejrzą w końcu na oczy.

Aha, zapamiętajcie sobie:

Mój team > Wasz team, i tak pozostanie. :*

Pie***lcie że asfna nie ma w teamie jak tego pseudo grafika grafiese któryz nie potrafi cienia ustawić.. marne.

Pisze z telefonu wiec sorry za bledy.

Jak już kogoś masz tu obrażać, to zwarzaj na słowa,

"Banda internetowych bandytów, hackierów i ddoserów którzy liżą dupe każdemu."

No to uzasadnij mi np ten fragment, pokaż mi dowód że jestem internetowym bandytą, hackierem, ddoserem lub jak komuś d*** liżę.

Jeśli kogoś obrażasz to pisz konkretnie, bo mnie tutaj obraziłeś bezpodstawnie nie mając dowodów na mnie i nie znajdziesz takich dowodów bo ja się do takich osób nie zaliczam.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Jak już kogoś masz tu obrażać, to zwarzaj na słowa,

"Banda internetowych bandytów, hackierów i ddoserów którzy liżą dupe każdemu."

No to uzasadnij mi np ten fragment, pokaż mi dowód że jestem internetowym bandytą, hackierem, ddoserem lub jak komuś d*** liżę.

Jeśli kogoś obrażasz to pisz konkretnie, bo mnie tutaj obraziłeś bezpodstawnie nie mając dowodów na mnie i nie znajdziesz takich dowodów bo ja się do takich osób nie zaliczam.

J**ie mnie to rozumiesz, odpowiadasz za cały team i nie będzie mi jeden z drugim podrabiał screeny na moją niekorzyść, dowody znajdziesz w temacie z LEWYM EQ na moim serwerze. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...