Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podoba się pomysł na taki serwer?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Takie nowości nie będące nigdzie indziej są bardzo ciekawe. Martwi mnie tylko jedna rzecz, mianowicie monotonia, czyli to ciągle pływanie, które może się znudzić. Wiem, że zwiedzanie to byłby główny cel, ale jeśli ma to być zwykły biom to trochę lipa.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Takie nowości nie będące nigdzie indziej są bardzo ciekawe. Martwi mnie tylko jedna rzecz, mianowicie monotonia, czyli to ciągle pływanie, które może się znudzić. Wiem, że zwiedzanie to byłby główny cel, ale jeśli ma to być zwykły biom to trochę lipa.

Hahahaha właśnie NIE :D ! Biomy będą ulepszone, pozmieniane, generator mapy będzie ulepszony :)

Będą różne wysepki z różnymi biomami oraz różnym ułożeniem. Małe wysepki jak na skyblock lub dosyć spore wyspy które bardzo ładnie wyglądają gdy zwiedzamy je dookoła :D

Tam trzeba będzie przetrwać. Będzie potrzeba pić wodę aby nie umrzeć. (Tą słodką ze stawu.) które będą znajdować się na wyspach oczywiście wyspy trzeba będzie odkrywać ;)

Kto wie co za ruiny znajdą się na danej wyspie i co w tych ruinach będzie.

@NayanNayanowski

Dziś o 18 startuje mój teraźniejszy pomysł ze zwykłym survivalem który posiada wiele usprawnień. Gdy ten serwer wystartuje to biorę się za ten pomysł z wyspami:)

Opublikowano

Pytanie. Czy tych wysp będzie dużo, i czy czas spędzony na łódce będzie dawał bonus do prędkości? [pływania łódką]

Drugie pytanie. Co będzie posiadał VIP? Będzie sklep internetowy? Macie gotową stronkę i forum?

Trzecie pytanie. Czy administracja będzie pełnoletnia? I czy posiadacie YouTubera?

Czwarte. Czy drzewa na wyspach będą rosły od nowa cały czas? I jak głęboki jest ocean?

Piąte. Czy doświadczeni gracze minecraft w wieku 12-13 lat, będziesz takich przyjmował na stanowisko ChatModa / Moda?

NightStrike.ench.pl

http://www.mclista.pl/17502

Opublikowano

Pytanie. Czy tych wysp będzie dużo, i czy czas spędzony na łódce będzie dawał bonus do prędkości? [pływania łódką]

Drugie pytanie. Co będzie posiadał VIP? Będzie sklep internetowy? Macie gotową stronkę i forum?

Trzecie pytanie. Czy administracja będzie pełnoletnia? I czy posiadacie YouTubera?

Czwarte. Czy drzewa na wyspach będą rosły od nowa cały czas? I jak głęboki jest ocean?

Piąte. Czy doświadczeni gracze minecraft w wieku 12-13 lat, będziesz takich przyjmował na stanowisko ChatModa / Moda?

1. Będzie szansa na spotkanie wyspy aktualnie to 25% szansy. Co do tych łódek to bardzo ciekawe rozważę dodanie tego ;)

2. Nie będzie Vip'a. Strony ani forum nie posiadamy. Nie znam się na WebMasteringu. Może kiedyś takowej osoby poszukam.

3. Administracja to 15/16 lat. Może i nie jesteśmy pełnoletni ale jesteśmy ogarnięci oraz będziemy się starać jak najbardziej aby wszystkim grało się dobrze. YouTuber'a może kiedyś :) Póki co posiadamy jednego youtuber'a ale to do teraźniejszego projektu.

4. Drzewa nie będą rosły. Może być tych drzew na danej wyspie nawet 0 trzeba będzie oszczędzać sadzonki jeżeli chcemy żyć na danej wyspie :) Oczywiście z drzewa mogą wylecieć sadzonki jeżeli niszczymy liście.

5. Przyjmuję tylko zaufane osoby. Mam znajomości z dawną administracją serwera. Mają w tej administracji osoby po 17/18 lat.

Opublikowano

Mi ten serwer przypomina mi stare amerykańskie serwery SolarApocalypse gdzie w skrócie wcielamy się w zombiego słońce pali w dzień trawa znika drzewa płoną ... Powierzchni nie ma

Opublikowano

Śmieszą mnie komentarzy niektórych osób :)NP: ,,Na pewno zagram" , serwer nie wypali i to z góry jest wiadome a osoby które piszą że wejdą tylko nabijają sobie posty;p bo nikt nie wbije na takie coś , co więcej nikomu nie będzie się chciało pobierać specjalnej paczki modów. Może warto zadać sobie pytanie: Ile było takich serwerów i czy one utrzymały się dłużej niż 1-2 miesiące. Dla mnie pomysł może i dobry ale skazany na niewypał :) Pozdrawiam 

Opublikowano

Zastanawia mnie kwestia przeżycia pod wodą bo jednak nie można siedzieć przez nie skończoność w wodzie. Pomysł nie jest zły, jednak pozostaje czekać na wykonanie. Pewnie i tak ten serwer nie powstanie jak większość z tematów "Podoba wam się pomysł?".

Opublikowano

Zastanawia mnie kwestia przeżycia pod wodą bo jednak nie można siedzieć przez nie skończoność w wodzie. Pomysł nie jest zły, jednak pozostaje czekać na wykonanie. Pewnie i tak ten serwer nie powstanie jak większość z tematów "Podoba wam się pomysł?".

Mylisz się ;p

Jeden z tych pomysłów właśnie skończyłem i już serwer jest od wczoraj.

Za ten pomysł wezmę się wkrótce gdy naprawię bugi na tym teraźniejszym.

Opublikowano

Serwer znakomity tylko..

jak beda te jaskinie, to zrob moze jakies moby inne do tego np w zbroji jakies albo z enchantem.

W tych jaskiniach skrzynka, w niej nawet drobnostki jak 2 jablka i powiedzmy 10 strzal.

Takie zeby ulatwic troszke przygode.

o ile dal bys rade oczywiscie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...