Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd ściągnę Minecrafta?

wojtek10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w nazwie tematu, skąd? Mam windows 7  64bity.

Nie chce super nowych wersji, chcialbym bez jakichs modów itp. Milo by bylo gdyby ktos podal tez serwer jakis malo znany gdzie grupka dobrych ludzi buduje budowle bez zbednych komend na te cuboidy itd

Opublikowano

Minecrafta KUPISZ a nie ŚCIĄGNIESZ z oficjalnej strony http://minecraft.net.

Pozdrawiam

// LeeSinor brawo, jeżeli wg. ciebie to jest spam, to ja jestem latającą księżniczką.

ps: czemu ten na dole warna nie dostał? Co ja gorszy jestem?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDD

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Taka ciekawostka, jeśli ma być to no premium to nie bo zyczu ma negatywne opinie.

Polecam Team Extreme launcher na no premium oraz premium

Opublikowano

Polecam minecraft by złodziej zyczu, bardzo krótko długo się wczytuje, są problemy nie ma problemów ze zmianą wersji, a także posiadasz własnego skina, którego nawet premium będzie widzieć będą mogli widzieć tylko posiadacze tego ustrojstwa launchera. Najgorszym najlepszym serwerem będzie serwer Minecraft by złodziej zyczu mc.zyczu.pl

@AntyBlezur

Minecrafta nie ściągniesz, tylko kupisz na tej stronie. Po zakupie za około 90 zł będziesz mógł go ściągnąć. Nie będziesz miał problemów takich jak zajęcie nicku przez pirata.
Polecam serwery only ,,premium''.

Opublikowano

Polecam SimpleMC, czysty, bez lagów, można nawet premke włączyć.

Linku na razie nie podam bo na fonie siedzę.

mca.png

RcoN - Użytkownik portalu MPCForum.pl

Jeżeli pomogłem zostaw

"Lubię To!"

Opublikowano

Tak jak w nazwie tematu, skąd? Mam windows 7  64bity.

Nie chce super nowych wersji, chcialbym bez jakichs modów itp. Milo by bylo gdyby ktos podal tez serwer jakis malo znany gdzie grupka dobrych ludzi buduje budowle bez zbednych komend na te cuboidy itd

ale chodzi ci o oryginalny launcher czy darmowy bo jak darmowy to polecam ci minecraft by zyczu a jak chodzi ci o oryginalnego to z minecraft.net ale musisz najpierw zakupic konto !

29atj5y.png

Opublikowano

Minecrafta KUPISZ a nie ŚCIĄGNIESZ z oficjalnej strony http://minecraft.net.

Pozdrawiam

// LeeSinor brawo, jeżeli wg. ciebie to jest spam, to ja jestem latającą księżniczką.

ps: czemu ten na dole warna nie dostał? Co ja gorszy jestem?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDD

Szukane: Skąd ściągnę Minecrafta?

O: Minecrafta ściągniesz kopiując ten link i wklejając ten link w pasek przeglądarki, następnie musisz kliknąć enter, poczekać 5 sekund i kliknąć skip ad, już ci się pobiera =)

x

15 pkt za link do downloadu...

Opublikowano

jeśli dobrze zrozumiałem to nie chodzi tyle o ściągnięcie minecrafta tylko o prywatny serwer

poszukaj na forum w dziale ogłoszeń serwera z white list - tam dostają się tylko zaproszeni i nie potrzeba cuboidów itp, a na pewno pomogą Ci wejść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...