Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje TS3 pod serwer Metina (za darmo)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to cały czas był mój TS3 i dawałem range komu chciałem a że znam go już 3 lata i był ze mną na poczatku na Ts'ie :)

NIE PŁACZ MI W TEMACIE : ) i zachowaj swoich przydupasów :D

Przeczysz sam sobie. To co pisałeś a to co mówisz jest sprzeczne. ;)

Nie płaczę ja tylko Ty.

Nie przydupasów co najwyżej osoby zaufane których Ty nie masz.

Zresztą to nie tylko ja i moi znajomi negatywnie wypowiedzieli się na temat Twojego Ts'a gdyż jest wiele ludzi którzy zauważają co robisz. :)

I będę się wypowiadać gdzie chce i jak chce. :)

Opublikowano

Dziewczyno ogarnij się i nie płacz to Tylko TS'3 weź sie za życie realne a nie płaczesz w temacie :D

Słuchaj. Nigdzie nie płacze i moje życie realne jest na pewno lepsze od Twojego. ;)

A to,że Ty nie potrafisz się pogodzić z negatywną opinią w internecie to raczej zastanów się nad sobą.

Sądzę,że temat powinien trafić do kosz ze względu na brak Twojej kultury. ;)

Dałeś temat do wypowiadania się i masz pretensje.

Zakończyłam rozmowę z Tobą.

Opublikowano

Serwer jest stabilny, ping nie przekracza nawet '50 gdzie przy wiekszych serwerach jest po '130... Administracja szybko i bez problemowo wykonuje swoja prace, kultura to podstawa zauwazylem.

Nic tylko polecic serwer.

Co do wypowiedzi dzieci ktore sa od Pani @Maajkaa454111 to brednie. Gdyz ta Pani byla administratorka tego serwera ale zawyzala swoje uprawnienie i odebrano dzis jej posade... Dlatego teraz zbiera swoja ekipe z Minecrafta i obraza serwer... Jej wypowiedz jest bez podstawna i bez sensowna... Chcialbym jeszcze powiedziec ze ta Pani Majeczka odzywa sie wulgarnie na "Centrum Pomocy" takze dlatego zostala jej posada odebrana. Nie polecam prowadzic z nia zadnej wspolpracy...

Wybaczcie ale taka jest prawda, zero kompetencji.... A teraz obraza temat reklamujacy serwer TeamSpeaka z powodu utraty posady, niech zgadne jedno konto zrobila ona gdzy sa dopiero 2 posty :) przypadek? Nie sadze....  Dzieci z Minecrafta takze zebrala aby wyzywac serwer....

Chcialbym aby nikt nie sugerowal sie jej opnia i dzieci z Minecrafta :) Gdyz jest to bez podstawne i bez sensowne.

Zapraszam serdecznie na TeamSpeaka :) Bardzo przyjemnie i cieplo administracja przyjmuje nowych uzytkownikow.  ~TheSunzo

Opublikowano

Serwer jest stabilny, ping nie przekracza nawet '50 gdzie przy wiekszych serwerach jest po '130... Administracja szybko i bez problemowo wykonuje swoja prace, kultura to podstawa zauwazylem.

Nic tylko polecic serwer.

Co do wypowiedzi dzieci ktore sa od Pani @Maajkaa454111 to brednie. Gdyz ta Pani byla administratorka tego serwera ale zawyzala swoje uprawnienie i odebrano dzis jej posade... Dlatego teraz zbiera swoja ekipe z Minecrafta i obraza serwer... Jej wypowiedz jest bez podstawna i bez sensowna... Chcialbym jeszcze powiedziec ze ta Pani Majeczka odzywa sie wulgarnie na "Centrum Pomocy" takze dlatego zostala jej posada odebrana. Nie polecam prowadzic z nia zadnej wspolpracy...

Wybaczcie ale taka jest prawda, zero kompetencji.... A teraz obraza temat reklamujacy serwer TeamSpeaka z powodu utraty posady, niech zgadne jedno konto zrobila ona gdzy sa dopiero 2 posty :) przypadek? Nie sadze....  Dzieci z Minecrafta takze zebrala aby wyzywac serwer....

Chcialbym aby nikt nie sugerowal sie jej opnia i dzieci z Minecrafta :) Gdyz jest to bez podstawne i bez sensowne.

Zapraszam serdecznie na TeamSpeaka :) Bardzo przyjemnie i cieplo administracja przyjmuje nowych uzytkownikow.  ~TheSunzo

Zwłaszcza,że z posady zrezygnowałam sama. :)

Sama stworzyłam multi-konta by dodawać negatywne komentarze (?) Zabawne. :)

Żadne 'dzieci' tylko ludzie tacy jak między innymi Ty. ;)

Nie wyrażam się wulgarnie na Centrum Pomocy jak i nie nadużywałam praw i potwierdzi Ci to każda osoba z serwera.

W tym momencie obrażasz mnie nie znając mojej osoby.

Napisałeś ten post gdyż jesteś jedną z wielu  osób,które dostały ' Querego ' po znajomości.

Żegnam ;)

Opublikowano

Ile razy się jeszcze będziesz żegnać? :D

Że nadużywałaś swoich praw to już nie moja wina...Nie jesteś w jakieś bajce i nie jesteś księżniczką wiec się OGARNIJ i zapanuj nad emocjami i nie spam w temacie :)

2044914293027001100662.png

Opublikowano

Wujka znam, trochę z nim rozmawiałem, każdy od czegoś zaczyna. Sam mam VPS'a na netspeaku i śmiga dobrze... boli mnie jednak to że ktoś określa się jako technik metin2 nie majac o tym pojecia a co do ts3 to nie wiem bo nie wiem czy wujek robił czy ktoś inny(nie wnikam). W kwesti ts, jest dużo serwerów. Nie wiem czemu ale dobrze u nich się na TS nie czułem, taka wola. Mimo to mogę polecić ze względu na to ze to nowy TS.

Opublikowano

Człowieku o co Ci chodzi? :D myślisz ze za darmo będę coś robił jakieś randomowej osobie pliki :) Jeśli poznałbym Cie lepiej to pewnie bym pomógł.:)

Opublikowano

Człowieku o co Ci chodzi? :D myślisz ze za darmo będę coś robił jakieś randomowej osobie pliki :) Jeśli poznałbym Cie lepiej to pewnie bym pomógł. :)

Nie chciałem się z tobą kłócić ale nie wiesz nawet jak zmienić nazwę npc'ka, jak użyć komendy w grze żeby dać sobie level... więc proszę Ciebie bardzo. Daj spokój. Dałem tylko swoją opinię, ze względu na to ze się bulwersujesz i co 3 słowo dajesz minkę jak zwykły faszysta. Nie polecam... mi też kilka osób chejtowało prezentacje ale to co ty mówisz to... SORY. Nic do ciebie nie mam, pisze tylko prawdę.

Ja osobą randomową nie jestem, być może byłem ale wiem już sporo a ten twój prowizoryczny serwer ts3 który masz i się chwalisz nim a płacisz za usługe xx złoty... nie będę pisał ile ale nie przekracza xxx złoty bo mi sam mówiłeś to... proszę Cię bo to śmieszne. I to co Ci piszą inni zgadza się, piszą po prostu prawdę a ty zgrywasz bóg wie kogo

Nie pozdrawiam

Opublikowano

A my chociaż kiedyś razem współpracowaliśmy bo coś Cie nie kojarze :) Następny przydupas widze:D

Prosze jakiegoś Moda o zamknięcie tematu bo widzę ze tutuaj się robi płacz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...