Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje TS3 pod serwer Metina (za darmo)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie oferuje TS3 350 slotów pod serwer do Metina2 (oczywiście dedykowany)

Oferuje

-Niskie Pingi

-Stałe IP

-Możliwe podpięcie pod domene

-350 slotów

-ochrona Anty Ddo'S oczywiście jeśli ktoś sie uprze to i ta ochrona nic nie pomoże : )

-Skonfigurowane Boty np PokeBot

Wymagam

-Dojrzałości

-Kultury

-Zdecydowania

Wszystko jest za darmo nie wymagam żadnych wpłat :)

Więcej informacji udzielam na PW na forum lub GG.

2044914293027001100662.png

Opublikowano

Często siedzę na tym ts'ie i mogę go polecić. Ogarnięta administracja, praktycznie cały siedzi ktoś z administracji, dobrze skonfigurowane boty. Polecam :3

Nie polecam.

Administracja przyjmuje po znajomości,głownie administratorzy nie wchodzą na Centrum są bardziej skupieni na grze.

Jestem zażenowana i oburzona zachowaniem głównego Właściciela, zero wdzięczności i kultury osobistej.

~~ Pozdrawiam.

Maja

Opublikowano

Dobija mnie jak ktos pisze ze ma "ochrone ddos" kupili vpsa na ktorym pisalo ze ma ddos protection i mysla ze to cos im pomoze xD

Teamspeaka nie znam i nie chce byc uszypliwy ale musialem to napisac bo mnie to smieszy :< 

Opublikowano

Wiesz napisałem że jeśli ktoś sie uprze to i tak nic nie da. Chociaż mamy porządny hosting a nie takie gów.. jak Mintshost który wywalisz darmówka :)

Opublikowano

podaj proszę ip na pw, zobaczymy co to jest, i czy faktycznie jest godne polecenia  ;)

Opublikowano

Wiesz napisałem że jeśli ktoś sie uprze to i tak nic nie da. Chociaż mamy porządny hosting a nie takie gów.. jak Mintshost który wywalisz darmówka :)

Jaki hosting (net speak XDDDDDDDDDDDD?)

Opublikowano

Tak NetSpeak :) nie rób mi spamu w temacie bo się tylko pogrążasz czytałem twoje inne wypowiedzi i jakoś twoje bezsensowne wypowiedzi nic nie znaczą :)

Opublikowano

Tak NetSpeak :) nie rób mi spamu w temacie bo się tylko pogrążasz czytałem twoje inne wypowiedzi i jakoś twoje bezsensowne wypowiedzi nic nie znaczą :)

Beka z laka xD A co to jest jakies forum sensownych wypowiedzi ? Odpowiadam takim debilom jak ty to jak mam odpowiadac sensownie ?

Opublikowano

Lipa ze Licencja Non-Profit w każdej Chwili może być BLACK LISTA :)

Polecam Team Speak jakis z licencja AAL a nie NPL :)

Serdecznie NIE POLECAM owego tsa :)

Administracja kompletnie nie znająca się na Team Speakach, angażująca się bardziej w to żeby lepiej im się grało niż pomaganie Użytkownikom :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Nie polecam.

Administracja przyjmuje po znajomości,głownie administratorzy nie wchodzą na Centrum są bardziej skupieni na grze.

Jestem zażenowana i oburzona zachowaniem głównego Właściciela, zero wdzięczności i kultury osobistej.

~~ Pozdrawiam.

Maja

Opublikowano

Wszystko robione po znajomości, rangi mają osoby nie potrafiące ich używać i nadużywające ich. Autor postu na serwerze zapytany o parametry serwera stwierdził, że chcemy go DDoSować i zaczął banować na prawo i lewo.
Nie polecam.

Pozdrawiam,

OrzechMC

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

Dobra nie płakać mi w temacie a Ty Majka rządzisz sie że nie powiem co jednak twoje opinie na twój temat są słuszne.

Nie płacze. Wypowiedziałam się na temat TeamSpeak'a w końcu mam do tego prawa.

Nie znasz mnie i proszę abyś mnie nie obrażał. ;)

Opublikowano

Myślisz ze jesteś fajna zawołałaś swoich ''przydupasów'' i fala hejtów no ja nie moge ogarnij się dziewczyną :)

W tym momencie nie rozumiem o co Ci chodzi? To,że ludzi zobaczyli jaki jesteś naprawdę i wypowiedzieli się na temat w publicznym dziale to nie miej do mnie pretensji.

Opublikowano

Myślisz ze nie wiem że Ty każdego nakłoniłaś żeby do tego pisać :D dobra nie spam mi w temacie :)

Sama napisałaś ze rezygnujesz wiec nie wiem o co ten płacz :)

Opublikowano

Myślisz ze nie wiem że Ty każdego nakłoniłaś żeby do tego pisać :D dobra nie spam mi w temacie :)

Sama napisałaś ze rezygnujesz wiec nie wiem o co ten płacz :)

Nie, nikogo nie zmuszałam. ;)

Ludzie mają swój rozum by pisać to co uważają na dane tematy.

W tym momencie to Ty jakąś sprawę i spam zacząłeś.

Ja się tylko wypowiedziałam bo mam do tego możliwości.

W momencie w którym piszesz ' nie przyjmujemy po znajomości ' a nadajesz kolegą rangę ' Query ' bo go długo znasz,to gratuluję postawy. :)

Napisałam czystą prawdę i się jej nie wyprę. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale to cały czas był mój TS3 i dawałem range komu chciałem a że znam go już 3 lata i był ze mną na poczatku na Ts'ie :)

NIE PŁACZ MI W TEMACIE : ) i zachowaj swoich przydupasów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...