Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Leśny boss

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Thorin widze dużo przydupasów sobie nazbierałeś xD

Chchesz mnie hejtować bo tak mocno cie dupa boli ze nestium niewypalił xD

A co do modelu to 90% serwerów uzywa udostępnionych modeli .

A 100% serwerów uzywa udostepnionych plików.

W kazdej prezentacji powinienes hejtować,że nic nie zrobili sami tylko uzywaja plików ymir-a

Nie, nie znam tego co ci dogryza, konkretnie pierwszy raz go widzę na forum.

Nestiuma ja nie prowadziłem, w żaden sposób nie jestem urażony, że serwer padł. Fakt jego losu jest mi zbędny.

Powinieneś dostrzegać różnice między ''hejtem'' a zwyczajną wypowiedziom.

W tym wypadku mówimy o exporcie plechito, który to on udostępnił ten Model Bossa.

Ps: Próbujesz w jakikolwiek sposób się usprawiedliwić ale jakoś ciężko ci to idzie. 

Sądziłeś, że nikt nie zauważy, że używacie  cudzego modelu?

Ps2: To był ostatni mój post skierowany w twoją stronę, gdyż nie masz jak się usprawiedliwić a próbujesz za wszelką cenę odpisać na mój każdy post by pokazać swoje dzielne ego.

Dalsze prowadzenie z tobą tejże rozmowy nie miało by żadnego sensu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie, nie znam tego co ci dogryza, konkretnie pierwszy raz go widzę na forum.

Nestiuma ja nie prowadziłem, w żaden sposób nie jestem urażony, że serwer padł. Fakt jego losu jest mi zbędny.

Powinieneś dostrzegać różnice między ''hejtem'' a zwyczajną wypowiedziom.

W tym wypadku mówimy o exporcie plechito, który to on udostępnił ten Model Bossa.

Ps: Próbujesz w jakikolwiek sposób się usprawiedliwić ale jakoś ciężko ci to idzie. 

Sądziłeś, że nikt nie zauważy, że używacie  cudzego modelu?

Ps2: To był ostatni mój post skierowany w twoją stronę, gdyż nie masz jak się usprawiedliwić a próbujesz za wszelką cenę odpisać na mój każdy post by pokazać swoje dzielne ego.

Dalsze prowadzenie z tobą tejże rozmowy nie miało by żadnego sensu.

Tak szczerze ten temat nie jest do kłótni, przewiduje, że zaraz się moderator wypowie.

@Thorin w którym aspekcie mojego tematu "chwalimy się cudzą pracą"?

Ten mob został podmieniony za oryginalnego bossa z czerwonego lasu i dopasowanie jego tekstur do ymir'owych potworków.

Nigdzie nie napisaliśmy, że to my stworzyliśmy model 3D.

Jeżeli tak bardzo Cię to boli, że go użyliśmy to nie zapraszam Cie na Aivis.

W sumie to tyle bo nie chce mi się wdawać z Tobą w dyskusje, strzałka ;)

Opublikowano

­

Thorin ile jescze razy bedziesz edytował posty? 90% twojich postów w tym temacie edytowałes.A dlaczego>? Chcesz ukryc ze nie umisz ustawić sciezki do texturki  xD  xD  xD  xD

A może po prostu nie ma zamiaru marnowac czasu na Ciebie i Ci udowadniać, że potrafi wgrać ściezke do odpowiedniego folderu na dysku.

Boss był udostepniony, edycja tekstury no spoko, ale wyglada wg mnie ona teraz zbyt ''bajecznie'' i nie pasuje do mobów z red lasu, no ale moze ja mam tylko takie wrażenie. I standardowy Boss z tą różową różdżką jest o wiele lepszy od tego.

Opublikowano

­Dobry mobek.

Posiadam go również.

Powodzenia z serwerem panowie :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Texturka została dostosowana pod mape.Orginalna jest za jasna.Oceniamy tutaj edycje graficzną bossa pod mape.

A ciebie Thorin niech tak dupa nie boli.Taki z ciebie pro elo techik,że nawet nie umisz ustawić ściezki do texturki tylko pokazujesz biały model.Teraz juz wiem dlaczego Nestium stał 1 tydzien  xD  xD  xD  xD  xD  xD

dostosować texture XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to się robi w 10minut bez przesady koledzy dodaliście topaz na texture trochę barwy i wielce poprawiona texture beka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...