Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Leśny boss

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wszyscy mają polubiony nasz fanpage i nie wszyscy widzą co tam udostępniamy więc chcielibyśmy Wam przedstawić nowego leśnego bossa :)

1721014258900731049127.png

7659014258900731049127.png

Opublikowano

3482914258936031049127.png

Jeżeli faktycznie wygląda tak w grze, to świetna robota. Bardzo ładnie prezentuje się ^_^

Jak już obrabiacie obrazki/sreecny, to dodajcie jeszcze od razu bez przeróbek. I nie dawajcie trawy na górze, bo troszkę dziwnie to wygląda :P 

UzthbBm.png

Opublikowano

Ten boss jest za darmo na freaku i epvp, nie warto się chwalić cudzą pracą, jeszcze za darmo udostępnioną;/

Nie mam co oceniać, gdyż praca nie jest twoja.

Autorem modelu jest plechito.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ten boss jest za darmo na freaku i epvp, nie warto się chwalić cudzą pracą, jeszcze za darmo udostępnioną;/

Nie mam co oceniać, gdyż praca nie jest twoja.

Autorem modelu jest plechito.

potwierdzam :)

widziałem go na epvp boss ma 1 animacje w której ''wbija kołka'' xD tym co trzyma uderza o ziemie ;D

jednakze muszę przyznać że boss jest fajowy i lepszy od standardowego bossa lasu

Opublikowano

potwierdzam :)

widziałem go na epvp boss ma 1 animacje w której ''wbija kołka'' xD tym co trzyma uderza o ziemie ;D

jednakze muszę przyznać że boss jest fajowy i lepszy od standardowego bossa lasu

Proszę:

Jakiś czas temu z nudów go pobrałem, ma dobre animacje etc.

bpdc.jpg

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Texturka została dostosowana pod mape.Orginalna jest za jasna.Oceniamy tutaj edycje graficzną bossa pod mape.

A ciebie Thorin niech tak dupa nie boli.Taki z ciebie pro elo techik,że nawet nie umisz ustawić ściezki do texturki tylko pokazujesz biały model.Teraz juz wiem dlaczego Nestium stał 1 tydzien  xD  xD  xD  xD  xD  xD

81330142092000894794.png

Opublikowano

Texturka została dostosowana pod mape.Orginalna jest za jasna.Oceniamy tutaj edycje graficzną bossa pod mape.

A ciebie Thorin niech tak dupa nie boli.Taki z ciebie pro elo techik,że nawet nie umisz ustawić ściezki do texturki tylko pokazujesz biały model.Teraz juz wiem dlaczego Nestium stał 1 tydzien  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Spokojnie, spokojnie pokazałem tylko ze posiadam ten model. Nestiuma prowadził ktoś inny więc źle troszkę poinformowany jesteś.

Nic mnie nie boli po prostu powinniście napisać kto zrobił ten model a nie sobie przywłaszczać czyjąś prace.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Plechito go wyexoprtował to jest jego?

No dobra to my dostosowalismy texturke pod mapke wiec jest nasz B)

Nawet tej teksturki nie edytowaliście :>

Model tak czy siak nie jest wasz, edycja teksturki nie czyni was jego własnością.

86502142590301594794.jpeg

Masz rację mam ''ból dupy", ponieważ używacie darmowego modelu z epvp i freaky ^^ 

Pogratulować, chwalić się cudzą,darmową pracą.

Wielce mi to profesjonalizm.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Colin, zachowanie godne podstawówki, i do tego ten mem z Bogiem gimnazjalistów. Wstyd troche ze sie wydało z tym "nowym" bossem ^^ a różnicy między oryginałem, a waszym (hah) nie widac.

Opublikowano

Thorin ile jescze razy bedziesz edytował posty? 90% twojich postów w tym temacie edytowałes.A dlaczego>? Chcesz ukryc ze nie umisz ustawić sciezki do texturki  xD  xD  xD  xD

81330142092000894794.png

Opublikowano

Thorin ile jescze razy bedziesz edytował posty? 90% twojich postów w tym temacie edytowałes.A dlaczego>? Chcesz ukryc ze nie umisz ustawić sciezki do texturki  xD  xD  xD  xD

Troszkę ciężko u Ciebie z ortografią.

Edytuje to dlatego, że części moich wypowiedzi były zbyt łagodne w stosunku do Ciebie.

Nadal się chwal bossem, którego już za darmo udostępniłem całemu forum. :)

Ps:Masz rację ścieżkę do Granny Viewera tylko ty potrafisz ustawić :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak Ty k***a nie widziałeś 3ds na oczy? Jesteś na tyle tępy że Twoja definicja "ustawienie ścieżki tekstury" dotyczy tylko utworzenia odpowiedniego folderu by odczytać teksturę.

Opublikowano

Thorin widze dużo przydupasów sobie nazbierałeś xD

Chchesz mnie hejtować bo tak mocno cie dupa boli ze nestium niewypalił xD

A co do modelu to 90% serwerów uzywa udostępnionych modeli .

A 100% serwerów uzywa udostepnionych plików.

W kazdej prezentacji powinienes hejtować,że nic nie zrobili sami tylko uzywaja plików ymir-a

81330142092000894794.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...