Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję serwer TS3 dla serwer Minecraft!

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym dotrzeć moją ofertą do właścicieli serwerów minecraft,którzy potrzebują serwer głosowy dla swoich graczy oraz dla siebie.

Wiem,że małe serwery mają problem z znalezieniem pieniędzy na swój serwer i uszykowałem właśnie ofertę dla Twojego serwera.

Co oferuję?

Oferuję stabilny serwer głosowy ulokowany na serwerze vps w hosteam.pl,który posiada wszelkie zabezpieczenia pod względem :

- Ataków Sieciowych,

- Channel spammerów,

- oraz innych ataków, które mogą nastąpić.

Serwer aktualnie posiada licencje 1024 sloty (Annual Activation Licenses), która pozwala pomieścić 1024 osoby na naszym serwerze głosowym.Na naszym serwerze znajdziesz też bota muzycznego oraz bot helpera.

Dla twojego serwera zostanie stworzona strefa,która będzie przeznaczony tylko dla Was.

Serwer otrzyma też rangi z uprawnieniami Administracyjnymi, które pozwolą Wam zapanować nad graczami oraz własną strefą.

Co oczekuję?

Oczekuję od Ciebie/Was tylko reklamy naszego serwera w postaci informacji na własnej stronie internetowej,reklam na serwerze oraz aktywności.

Nie potrzebuję rangi,dodatkowych itemów lub innych rzeczy, których miałbym dostać podczas współpracy.Wystarczy my tylko uśmiech na twarzy gracza oraz informacja, że posiadasz stabilny serwer głosowy.

Informacje o Ofercie

✔ Oferta jest w stu procentach darmowa

✔ Brak haczyków

Informacje dotyczące innych serwerów

✔ Na serwerze głosowym mogą znaleźć się inne serwery gier!

Kontakt :

PW oraz Gadu Gadu w profilu ;]

Dziękuje za przeczytanie mojego ogłoszenia oraz proszę o wystawienie opinii pozytywnej lub negatywnej.

Każda opinia pomaga nam ulepszyć naszą ofertę !

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...