Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Denerwuje mnie to ze Przy innych jechłeś po mnie zeby sie popisac jaki to facio nie jesteś :D a wyszło jak wyszło ja bana dostałem ty masz mało graczy dalej i robisz bezsensowny drugi serwer gdzie graczy bedzie podobnie zasmecajac forum ExpressCraftem Kupiłem range 2 razy ponieważ mi było ciebie zal wydałeś ponad 600 zł na oplacenie serwera na ktorym nikt nie gra , dla mnie 12 zł to nie jest dużo :) grałem z nudów sam widzisz ze ostatnimi czasy mniej grałem bo Było tak nudno ze sobie nie wyobrazasz :D a potem cię zjechałem jakos tak lubie :D

Wyjasnione? Super przy okazji ci nabiłem refa, Ostatnie co dla ciebie robie ...

Ocena : 2/10 Serwerf porażka , ma nadzieje po zmianie mysleni  własciciela bo takie przekrety jak robiłeś z np brodawkiami byłą cena 16 za 30$ zrobiłęm farme 1/5powieszchni wyspy a ty cene brodawek na 64za15$ zmieniłeś, i tak z kilkoma rzeczami zeby tylko nie zarobic za dużo. to jest biznes farma to farma inwestuja w nia zeby zarobic a ty psujesz gre. 

Edek twierdzi podobnie syf i ubustwo.

NIE POLECAM

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Denerwuje mnie to ze Przy innych jechłeś po mnie zeby sie popisac jaki to facio nie jesteś :D a wyszło jak wyszło ja bana dostałem ty masz mało graczy dalej i robisz bezsensowny drugi serwer gdzie graczy bedzie podobnie zasmecajac forum ExpressCraftem Kupiłem range 2 razy ponieważ mi było ciebie zal wydałeś ponad 600 zł na oplacenie serwera na ktorym nikt nie gra , dla mnie 12 zł to nie jest dużo :) grałem z nudów sam widzisz ze ostatnimi czasy mniej grałem bo Było tak nudno ze sobie nie wyobrazasz :D a potem cię zjechałem jakos tak lubie :D

Wyjasnione? Super przy okazji ci nabiłem refa, Ostatnie co dla ciebie robie ...

Ocena : 2/10 Serwerf porażka , ma nadzieje po zmianie mysleni  własciciela bo takie przekrety jak robiłeś z np brodawkiami byłą cena 16 za 30$ zrobiłęm farme 1/5powieszchni wyspy a ty cene brodawek na 64za15$ zmieniłeś, i tak z kilkoma rzeczami zeby tylko nie zarobic za dużo. to jest biznes farma to farma inwestuja w nia zeby zarobic a ty psujesz gre. 

Edek twierdzi podobnie syf i ubustwo.

NIE POLECAM

Edek tam nie gra, a kto jechał po Tobie to jechał, tylko dlatego, bo zawsze miałeś "ból dupy". Mi nie żal pieniędzy, więc wydaje.. Nie zmuszam do kupna jakichś vipów, kto gra u mnie, ten gra i skoro uważasz, że bezsensu, że robię drugi serwer to tylko Twoja indywidualna sprawa. Skoro porażka to po co grałeś aż 2 miesiące? Serio, nikt Ci nie każe grać na serwerze który Ci się nie podoba. Wtedy były ceny źle zrobione, teraz są dobre i nie zmieniam cen. Odszukaj poprzednią prezentację i zobacz, że serwer był w fazie BETA ziomuś ;) Pozdrawiam.

Ps. Nie wiesz jak jest teraz - Twoja opinia jest sprzed miesiąca.

@edit:

Ja się popisywałem? To Ty się chwaliłeś, że idziesz a to na szluge, a to na piwo.

Opublikowano

Surowce możemy zdobyć kopiąc cobblestone oraz stone (ze stone jest lepszy drop), rangi vip oprócz wypisanych przez Ciebie rzeczy mają różne kity, dla tych rang organizowane są osobne eventy. Obecnie ceny zostały drastycznie zmienione. Obecne ceny rang: JVIP - 7.38 (Wcześniej 11.07) VIP - 11.07 (Wcześniej 23.37) SVIP - 12.30 (Wcześniej 30.75)

@Mavai.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...