Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zaprezentowany świetnie, w praktyce jest jeszcze lepiej!

Według mnie warto grać, także wbijajcie i grajcie ze mną :D

Tak przy okazji -Kiedy jakiś event? 

Dzięki, eventy są codziennie, podaje kody na rangę, kasę lub xp w godzinach 18-19. Zazwyczaj są to 2 kody. Inne eventy są organizowane przy większej ilości osób. Są to eventy typu; ox,wojny magazynowe, labirynt do przejścia, event PVP, event parkour itd.

Ponadto, jest obecnie event na najlepszą wyspę, osoba na 1 miejscu wygrywa Counter Strike Global Offensive.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co pisze ze 1.7.x wersja skoro na 1.7.10 wejsc nie mozna...

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Myslalem ze ten skyblock oferuje cos nowego ale rozczarowala mnie mala ilosc graczy.

Zacznijmy od tego, że obecnie jest nowa edycja, ruszy kolejny mój serwer i będzie reklama. Może i rozczarowała - ale ze swojej strony nie zrobiłeś nic żeby tak nie było :) Co mógłbyś zrobić? Grać.

Opublikowano

Ale pomysl, po co mam grac na serwerze gdzie jest tak malo osob?? To wole isc na inny gdzie jest wiecej.

Nie trzymam na siłę :) 

Opublikowano

Fajna prezentacja napewno odwiedze Twój serwer.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

znowu , dobre poztywyne kometarze wyłudzone na serwerze za 10 diaxów a graczy 0/100 max 5/100 weś nie rób drugiego serwera bo się pogrązasz za dużo kaski od rodziców dostałeś i swiecisz  idz do swojej laski co za hajs cię lubiała bo, na trzezwo nikt nie potrafi . Co za ludzie.

Na marginesie  Oba serwery to bedzię być może już jest nie interesuje mnie to PORAŻKA , wiec spakuj korki, plecak ,kask i skacz do rowu marianskiego.

Pozdrawiam serdecznie ;>

UUUUU nie moge się doczekać dissa ze gra o wiele więcej osob ! :D albo ze jestem taki i owaki :D Może ze kłamie jeszcze! :D? Czekam ! ;>

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

znowu , dobre poztywyne kometarze wyłudzone na serwerze za 10 diaxów a graczy 0/100 max 5/100 weś nie rób drugiego serwera bo się pogrązasz za dużo kaski od rodziców dostałeś i swiecisz  idz do swojej laski co za hajs cię lubiała bo, na trzezwo nikt nie potrafi . Co za ludzie.

Na marginesie  Oba serwery to bedzię być może już jest nie interesuje mnie to PORAŻKA , wiec spakuj korki, plecak ,kask i skacz do rowu marianskiego.

Pozdrawiam serdecznie ;>

UUUUU nie moge się doczekać dissa ze gra o wiele więcej osob ! :D albo ze jestem taki i owaki :D Może ze kłamie jeszcze! :D? Czekam ! ;>

Nigdy nie było sytuacji takiej, jaką opisałeś. Nigdy nie dałem żadnemu użytkownikowi serwera itemów za podbicie tematu/ napisanie komentarza. Nie mam zamiaru mówić, że gra więcej osób, bo póki nie opłacę reklamy nie będzie grało dużo osób.. Skoro dostaje hajs to mogę go przeznaczyć na to, co chcę i lubię, więc dlaczego masz z tym problem? Sam kupowałeś 2 razy rangę na serwerze, więc serwer nie jest takim dnem, skoro wydałeś na niego pieniądze. Każdy na serwerze Ciebie dissował, więc skończyłeś grę, zwyzywałeś administrację, a po banie próbowałeś wejść na serwer.. Dobrze wiesz jak Cie oceniał ten twój kolega "edek". Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...