Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś proste, a nie drogie danie.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co polecacie prostego do wykonania, a smacznego? W sensie co będzie każdemu smakować :v Wiadomo z jakich powodów. Tosty brzmią ciekawie, ale bez przesady, nie aż takie oklepane.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Płatki owsiane z jogurtem, owocami i bakaliami, makaron z pesto i orzeszkami ziemnymi, murzynek z kaszy jaglanej i do tego shake banan+jogurt+owoc, zupa krem z brokułów/marchwi/pomidorów/czegokolwiek, gofry z bitą śmietaną, owocami i sosem czekoladowym lub toffi.  :D

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

1.Parówki z biedronki + do tego keczup, kilka kromek chleba i można jeść godzinami.

Może jakaś sałatka owocowa? Naleśniki? Jajecznica? Oraz nie pamiętam nazwy, ale tam się kroiło jabłka (najlepiej kwaśniejsze) na takie okrągłe paski i to się w cieście do naleśników smażyło.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Kiełbasa + kaszanka na patelni, do tego cebulka, keczup + pieczywo czosnkowe, pycha.

Opublikowano

Chleb w Jajku

O kurcze ale masz + przypomniałeś mi stare czasy z dzieciństwa jak się maczało właśnie chleb w jajku i na patelnie :D

Opublikowano

U mnie w domu jak jest jakiś starszy chleb to wrzucamy go na patelnię na masełko i sypiemy na jedną stronę serem żółtym. :D Takie grzaneczki. Można sobie jeszcze keczupem polać dla smaku. 

Opublikowano

­Naleśniki lub omlety. Proste ale sycące i smaczne danie.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Ugotować sobie ryż. Pociąć pierś kurczaka na kawałeczki i podsmażyć, odlać tłuszcz i zalać sosem do spaghetti. Pomieszać z 3 minuty na wolnym ogniu. Dać na ryż i jeść :3

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Pokrój obwarzanki na małe plasterki (2 -3 cm grubości), wrzuć na patelnię i grilluj jak tosty. Podajesz to na talerzu z sosem czosnkowym albo jakimś pikantnym + dobra zakąska do piwa.

Opublikowano

spagetti

mieso mielone tanie z pol kilo

sos fix bolognes z winiary czy tam knora

tani makaron spagetii

za 10 zl masz obiad na 3 dni

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ja sobie często robię smażone banany na oleju kokosowych + do tego syrop klonowy. Olej to 15zł, a syrop 25zł, ale ze spokojem starczy to na 5-6 porcji. Bananów nie wliczam, bo nie wiem ile dla ciebie oznacza porcja. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...