Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

t6cfsz.png
27z9207.png

Jesteśmy jednym z nowych serwerów. U nas nie będziesz się nudzić. Co jakiś czas zamierzam dodawać nowe atrakcje które urozmaicą serwer.

Nie zależy nam na pieniądzach z Vip. Vip'a posiadamy tylko dlatego aby móc opłacić serwer dzięki czemu administracja zapłaci mniej. (.) Oczywiście serwer będę opłacać bez problemu.

Posiadamy dodatki których nie znajdziecie na innych serwerach (Wiadomo jeden lub dwa takie same dodatki na jakimś serwerze się zdarzą.)

Nie będę kłamać, że posiadamy "Autorskie pluginy" Nie posiadamy takich. Wszystkie pluginy są z internetu jedynie skrypty są nasze.

Pluginy na serwer zbierałem, konfigurowałem, spolszczałem 6/7 miesięcy. Wczoraj wszystkie skończyłem tak więc mogę śmiało napisać iż odpalimy wkrótce serwer.

Na serwerze posiadamy.. Uwaga.. 71 pluginów ! Każdy plugin jest dobierany do innego dzięki czemu jest coś nowego.

✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕

Błędy:

Błędy mogą występować tak więc proszę wtedy zgłosić to do mnie. Ja postaram się je naprawić.

Niestety zawsze znajdzie się jakiś niespolszczony plugin. Niby wszystkie zrobiłem ale zawsze znajdzie się taka "czarna owca"

Serwer testujemy, poprawiamy błędy, spolszczamy oraz ustawiamy siłę potworów tak aby każdy Gracz mógł sobie przyjemnie zagrać.

✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕✕

Teraz trochę o Historii serwera

W Minecraft nastąpiły ogromne zmiany. On.. Zemścił się. Zamienił planetę Mine na piekło. Piekło z którego nie da się już wyjść. Pozostaje przetrwać. Trwać jak najdłużej. Zacząć od nowa, Potwory stały się silniejsze dzięki czemu nie będziemy mieli łatwo na pokonanie ich. Świat urealistycznił się tak, że zabić może nas Deszcz.. Kwaśny deszcz. Masz przy sobie radyjko na którym słychać rozmowy innych oraz pogodę. Pogodynka będzie przepowiadać pogody lecz nie zawsze się ona sprawdza. Na każdym Biomie jest inaczej.. Nowy świat generujący wiele nowych ciekawych rzeczy które umilą nam rozgrywkę.

Od teraz jeden zły ruch i będą złe konsekwencje. Nie będzie teraz czegoś takiego, że diamentowa zbroja będzie najlepsza. O nie.. Tutaj czym lepsza zbroja tym wolniej chodzimy. Każdy napierśnik i reszta zbroi ma własną ciężkość. Np. Diamentowy napierśnik +6 do ciężkości, a żelazny +4. Diamentowa zbroja nadal będzie dobrze chronić lecz będziemy w niej wolniej chodzić. Gdy zaczniemy w niej biegać to skończy nam się szybciej mięsko.. Nie będziemy mieć już tak łatwo.. Od teraz zaczniemy modyfikować swoje zbroje dodając np. żelazny napierśnik ze złotymi butami dzięki czemu ochrona będzie dosyć mocna oraz polepszone bieganie.

Kopanie jak dawniej powiadasz.. ? Ouh, nie będzie teraz tak łatwo. Jeden zły ruch w jaskini i kamień opadnie nam na głowy. Trzeba uważać kopiąc oraz mieć zwinność aby nie spadło nam coś czasem na głowę. Myślisz, że tak łatwo ? Mylisz się..

Dajmy na to, że widzimy diament lecimy go wykopać i zapomnieliśmy o tym iż stone opada. Diament jest nad nami, a obok niego sporo stone. I taki Steve zamiast podeprzeć inne stone aby nie spadły wykopie ten diament i koniec gry. Zginie. Chyba, że jakimś cudem ucieknie od spadających kamieni ale to będzie bardzo trudne.. Od teraz stawia się Logika.

Widzimy innego Gracza, zaczynamy się z nim kumplować. I dlaczego by nie stworzyć z nim Party ? (Nie, to nie są gildie)

Dzięki Party leader może zapraszać innych Graczy na czas Gry (Jeżeli ktoś wyjdzie to opuszcza tak samo Party. Jeżeli wyjdzie Leader to Party zostanie rozwiązane.)
W Party Gracze posiadają własny prywatny Gracz na którym mogą do siebie pisać. Bardzo przydatne jeżeli w Party siedzi 4 Graczy mają gdzieś domek i chcą sobie podać Koordynaty.)

Zwierzątka nie dają graczom za wygraną i noszą przy sobie Bombę która posiada 32% szansy iż wybuchnie. Tak więc zbieranie mięska nie będzie takie przyjemne

Potwory także nie dają za wygraną i mogą zrespawnować się także w dzień dzięki czemu Gracze muszą być ostrożni.

W każdą Niedziele przez cały dzień. On się mści i dodaje do Gry mocne zmodyfikowane potwory jak np. Creeper który przyciąga do siebie i wiele więcej..

Tego wszystkiego jest wiele więcej niestety nie mogę dłużej pisać bo zaraz będzie noc..

v686dc.png
⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔

[Właściciel] azusekpl
[Właścicielka] Kamwer

Jeżeli serwer wypali to dodamy kilka zaufanych nam bardzo osób. Nie chcemy aby w Administracji był ktoś kto dokucza graczom.

⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔⇔

2n7eihd.png
⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓

Moim zdaniem najlepsza część prezentacji :)
Oczywiście jako przeprosiny za Vipy dodaliśmy coś Graczom :)

⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓

Zombie chodzą w grupach dzięki czemu walka będzie ryzykowna.

Co 4 poziomy nowe serduszko. Gianty[Olbrzymy] są od teraz Mocne. Mogą strzelać nawet ognistymi kulami !

Rekin. Od teraz wchodzenie do wody będzie ryzykowne ponieważ grasuje w nim rekin który może nas zabić. Oczywiście my go także możemy zabić.

Nowy generator mapy dzięki czemu będą generować się ładniejsze wyspy itd..

Tornado. Może ono porywać zwierzęta, graczy oraz potwory. Jest niebezpieczne. Porywa także bloki.

Na spawn zabawa Tetris. Co miesiąc Administrator sprawdzi najlepszy wynik. Osoba z najlepszym wynikiem otrzyma rangę "Tetris" która posiada uprawnienia Vip'a na 30 dni !

Spolszczone komendy, pluginy dzięki czemu gracze którzy nie znają zbytnio angielskiego będą mogli się połapać o co chodzi :)

Na spawnie jest guzik teleportujący w losowe miejsce na mapie. Oprócz oceanów.

Nowe warunki atmosferyczne (Pogodynka uprzedzi. Nie dzieją się na każdym biomie.)
Kwaśne deszcze, Trzęsienia ziemi, Meteoryty, Sztorm w postaci uderzających wszędzie błyskawic potrafią przestraszyć, a nawet zabić. Najlepiej schować się pod drzewem, w jaskini lub domku. Przypomni wam się dawny klimat Minecraft gdy to opadający deszcz oraz błyskawice latały na dworze a my siedzieliśmy w ciepłym miłym domku, a na suficie mamy szkło dzięki czemu widzimy deszcz opadający na szkło  :)
Niestety, kwaśne deszcze nie ranią zwierząt ponieważ wylatywałoby z nich sporo mięska przez co byłoby łatwiej. Kwaśne deszcze usuwają trawę z dirta więc jeżeli potrzebujemy trawę na dircie to najlepiej ją chronić.

50 nowych/zmodyfikowanych potworów + w każdą niedziele dochodzi kolejne 20 (Pod
koniec dnia zostaje te 20 potworów usuwane i zostaną dodane w kolejną niedziele.)

Wieżyczki które mogą nas obronić przed Graczami oraz potworami + system upgrade do nich. Można dodać gracza którego mają nie atakować.

Gdy zginiemy tworzy się skrzynka z naszymi itemami na 300 minut po tym czasie znika.

Mamy przy sobie jedną pochodnie, jesteśmy w ciemnościach. Wystarczy wpisać komendę /pochodnia i wziąć tą pochodnie do ręki, a ona oświetli nam drogę.

Nowe dźwięki mieczy podczas uderzania (Każdy miecz inny dźwięk.)

System Party (/party zapros,chat,wyrzuc itd.. Max. 20 graczy w jednym Party.)

Gdy coś wybuchnie to bloki odlatują na różne strony.

Poziomy Pvp które będą pokazywane przy nicku Gracza. Np. zabicie 3 graczy = nowy poziom.

Pułapki/tajne przejścia. Kopiemy dziurę/robimy sobie pokój postawiamy bloki clay a nad blokiem clay lub obok niego jeżeli jest pokój postawiamy jakiś blok i jeżeli ktoś wejdzie lub dotknie ten blok który postawiliśmy to blok zniknie i możemy wpaść do dziury/przejść do pokoju

Dwa zabezpieczenia przed X-Ray. Pierwszy który pokazuje wszędzie rudy, a drugi to opadający kamień dzięki czemu trudno będzie im się dostać do takowej rudy :)

Opadający stone doda rozgrywce ryzykowania w kopalniach, jaskiniach, kopaniu. Zawsze trzeba będzie nad sobą postawić jakiś blok aby nam stone nie spadł na głowę (Chodzi o to, że stone normalnie lata w jaskiniach itd.. Ale jak np. zniszczymy ten latający stone który jest na suficie czyli zniszczymy tam stone to zaczną spadać na nas bloki kamienia z tego sufitu. Ogólnie one latają póki się ich nie naruszy.) Więc lepiej postawiać coś na ten sufit aby nie spadł nam na głowę.

Gdy wchodzimy na serwer to pojawia się głowa naszego skina :)

Nowe zombie

Z potwora może wylęgnąć się inny potwór.
➺ Potwory nie palą się w dzień

Dobrze skonfigurowany system Anty Cheat

Poziomy nad głowami potworów/zwierząt. Czym wyższy poziom tym więcej ma życia.

Nowe łuki których crafting będzie na spawn.

Crafting łuków, lodu, plecaka, różdżek na spawn, wieżyczek, haków będzie na spawn.

Craftingi plecaka, oraz różdżek pod komendą /crafting. Reszta na spawn.

Wzmocnione potwory + Zombie który może podpalić i inne..

Efekty od potworów. Gdy szkielet trafi nam w głowę to dostajemy mniejszą widoczność
na krótki czas, Gdy zombie nas uderzy to zostaniemy spowolnieni itd..

Potwory noszą zbroje

Po świecie będzie można spotkać ruiny w których są skrzynki. W skrzynce może coś być lub może okazać się pusta.

Za zabijanie potworów dostajemy pieniądze które możemy potem wydawać na rangi. (Jest 7 rang.)

Potwory z efektami (rzadkie)

Życia nad graczami, potworami, zwierzętami.

Zmyłka dla graczy. Potwory posiadając "Nicki" tak więc jeżeli pod ziemią zobaczymy jakiś napis to musicie wiedzieć, że to nie musi być Gracz.

Haki dzięki którym ucieczka będzie lepsza. Czym lepszy hak tym więcej można go użyć. (Można nim rzucać w jakąś stronę później kliknąć prawy przycisk myszy znowu, a hak nas przyciągnie do tego miejsca.) Czasem się nie uda i trzeba od nowa rzucić. Dobre przed ucieczką od Graczy

Ogromne drzewa ! Są wielkie jak dwa Gianty na sobie ! Można zbudować w nich domek ale trzeba uważać bo jeżeli ktoś to drzewo zetnie to polecimy razem z nim..

Gianty spawnią się naturalnie.

Rangi. Pierwsza ranga [Nowy] potem.. [Dniowiec], [starszy], [Znawca], [Gracz], [QapGracz], [ZaufanyGracz] Czym wyższa ranga tym więcej potrzeba na nią pieniędzy.

Od teraz Rozgrywka będzie bardziej Realistyczna np. Gdy spadniemy z wysokości to jesteśmy spowolnieni na kilka sekund, gdy będziemy blisko wybuchu to ekran zacznie nam wirować i wiele więcej..

Świnki, Owce, Krowy wybuchają przez co będzie bardziej ryzykownie.

Nowe drzewa na których są jabłka, kokosy, banany oraz można spotkać krzaki z których mogą wylecieć jagody. (Niestety ten plugin nie spolszczony ponieważ autor go zabezpieczył.)

System Trudności. Co 30 sekund system sprawdza jak grają gracze. Jeżeli gracz jest słaby to plugin przydziela mu słabsze potwory, a jeżeli jest bardzo dobry to przydziela mu mocne potwory. Tak wiec każdy Gracz znajdzie miejsce dla siebie.

Gdy zginiemy to pod komendą /smierc są podane kordy naszej śmierci.

CombatLog dzięki czemu gracze którzy uciekną podczas walki zostaną ukarani..

Wymiana/Handel między graczami. Dzięki temu unikniemy oszustw. Plugin
przetestowany, spolszczone, skonfigurowany gotowy do działania.

Jako przeprosiny za Vip'y dodaliśmy graczom zmiane koloru na Tab. Mają wszystkie kolory oprócz tych dla Administracji :)

Zwierzątka, Moby, Gracze krwawią i zabarwiają ziemie swoją krwią. Enderman ma np. Czarną krew, Szkielet nie ma krwi tylko kości.

Opadające drzewa.. Od teraz drzewa opadają ze specjalnym dźwiękiem. Są dwa rodzaje opadających drzew. Na bok, oraz blokami w dół.

Plecaki. Crafting plecaków pod komendą /crafting Można nosić przy sobie max. 3 plecaki aby mieć plecak potrzeba skórę od krowy która może wybuchnąć :)

Czym lepsza zbroja tym bardziej ciężka dzięki czemu będzie trzeba stawiać na myślenie taktyczne oraz modyfikowanie zbroi. Np. połączyć żelazny napierśnik ze złotym hełmem :) dzięki czemu nie będziemy zbytnio powolni, a obrona zawsze będzie dosyć mocna. Można oczywiście wziąć cały diamentowy set ale będzie on naprawdę ciężki i będziemy chodzić w nim bardzo wolno.

Specjalny system przeciw bot.

To tyle oczywiście to nie wszystko co znajduje się na serwerze. To tylko kilka rzeczy. Tego wszystkiego jest o wiele, wiele więcej ! :)
Serwer nie laguje i działa sprawnie na start będzie 60 slotów.
Przepraszam również za tak wyczerpującą publikacje serwera. Szczerze to mi właśnie ręce opadają ;p
Pozostały screeny na które możecie sobie zobaczyć :) Na koniec dodam Dane techniczne serwera.

297nuo.png

Krzaki
2jee4iu.png

Drzewa na których są owoce

1zc1r0h.png

Nowe Ogromne drzewa

21o4t2b.png

33y2nnt.jpg

Ulepszony generator mapy

j0fb7m.jpg

Poziomy Zwierząt/Potworów

2nsvqjn.png

Jedna z Ruin

dcq3x4.png

Kwaśny deszcz

15qu1pw.png

Mega Burza

4g3mg2.png

Więcej screenów wkrótce..

2n7f3q0.png
Oraz data startu
Sloty: 60 (Nie będzie ich dużo na starcie ponieważ to survival i zrobi się tłok.)
Zwierzęta: Tak
Potwory: Tak
Premium: Nie
Mody: Nie
Pluginy: Tak
White-List: Nie
Ip Serwera: zelatrynqap.maxc.pl
Napotkaliśmy problemu musimy odbudować spawn.
Start MOŻE 29 (niedziela) dzisiaj o godzinie 16:40

Na razie na serwer nie da rady wejść. Będzie on dostępny dopiero w premierę.

Startujemy już 29.03.2015 ! (Niedziela) Godzina 16:40

Do tej pory możemy dodać kilka nowych pluginów, poprawić bugi, wprowadzić zamienniki za niektóre pluginy :)
Gdy serwer wystartuje to oczywiście go nie porzucę tylko będę dodawać jakieś nowe dodatki :)

Zapomniałem dodać za co bardzo przepraszam. Komendy pod którymi znajdziecie informacje

Komenda /pomoc, pomoc2 itd.. aż do końca (10/20) jest tam opisany cały serwer z pomocą dla nowych Graczy
Komenda /vip Tutaj znajduje się opis co dostaje Vip.

Nie chcieliśmy zbytnio przesadzać z Vipami więc Vip może użyć Różdżki na spawn/home 2 razy (Gracz może jeden raz.) Gracz dostaje specjalne czapki które ma pod komendą /czapki, różne efekty jak np.. Kropelki wody obok niego itd..
Komendę /jcraft gdzie znajduje się crafting table (Taki przenoszony ;))
Tak więc Vip nie posiada tego wiele ponieważ nie chcieliśmy z tym przesadzać..

⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓
Nowości
⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓⧓

Czym więcej nosimy w ekwipunku tym większa szansa, że się utopimy.

Gdy w czasie burzy patrzymy na niebo to istnieje szansa, że uderzy w nas piorun.

➺ 
Gdy uderzymy ogień łapka to istnieje szansa, ze się podpalimy.

Poprawiono błąd logowania
20% szansy na sztorm burzowy oraz kwaśne deszcze

30% szansy na Tornado lub Meteoryt

5% szansy na trzęsienie ziemi (Podskakują zwierzęta, potwory, gracze.)

Poprawiono serwer. Posiada teraz lepiej zoptymalizowane pluginy. Dodaliśmy WULKANY oraz METEORYTY zostały one przetestowane i są gotowe do użycia.

Od teraz na naturalnym świecie będą pojawiać się potwory z Netheru ;) Np. będzie latać w normalnym świecie Ghast. 

➺ Drop ze zwykłej rudy ! Nie z kamienia :)
Drop z kamienia jest już nudny. Tak więc posiadamy od teraz kopanie z normalnej rudy.

Filmik z mojej prezentacji serwera.
Przepraszam za jakość filmu ;-;

https://www.youtube.com/watch?v=GXvzXouWXmU

Na filmiku została pokazana część serwera. Jest to mój pierwszy nagrany filmik więc nie za bardzo wyszedł ;p

Screeny ze Spawnu
Spawn to przepiękna wioska. Która pasuje do klimatu serwera.

2hqb2vl.png

2jfkodt.png

vqmx6r.png

r0wadd.png

Opublikowano

No zapowiada się ciekawie nie powiem ;) Właściciel ma poczucie humoru. Spodobało mi sie to, ze nie napisałeś jak wszyscy autorskie pluginy tylko na wstępie napisałeś, ze tylko skrypty autorskie. Ja napewno wbiję bo z opisu wychodzi na dosć fajny i ciekawy serwer :)

Opublikowano

No zapowiada się ciekawie nie powiem ;) Właściciel ma poczucie humoru. Spodobało mi sie to, ze nie napisałeś jak wszyscy autorskie pluginy tylko na wstępie napisałeś, ze tylko skrypty autorskie. Ja napewno wbiję bo z opisu wychodzi na dosć fajny i ciekawy serwer :)

Dzięki za opinie ;p

Dodałem kilka screenów które można sobie zobaczyć. Więcej gdy wrócę od dentysty.

No, niestety nie posiadamy autorskich pluginów ponieważ się najzwyczajniej w świecie na tym nie znam. Potrafię jedynie spolszczyć, skonfigurować komendy i najwyżej coś napisać w Skript. Serwery prowadziłem od wersji 1.2.5 Było ich ok. 9 już i wiele z nich wypaliło były full :) Teraz zobaczymy czy się uda do 20 graczy dobić ;)

Jeżeli będą wtedy błędy to proszę to zgłaszać do mnie.

Serwer 21 marca ponieważ budowniczy musi jeszcze skończyć mapę.

Opublikowano

Dodano kilka nowych screenow + dodano gdy patrzymy w czasie burzy to jest szansa iz uderzy nam w twarz.

Gdy uderzymy ogień łapką to istnieje szansa że się podpalimy

Opublikowano

Poprawiono błąd logowania
20% szansy na kwaśny deszcz
20% szansy na Sztorm burzowy
30% szansy na tornado
30% szansy na meteoryt
5% szansy na trzęsienia ziemi (Zwierzęta, Potwory, Gracze podskakują.)

Opublikowano

Fajnie się zapowiada - czekamy!

Start za dwa tygodnie dopiero :/ Mam nadzieje, ze dacie radę uczekać ;p

Opublikowano

Dodano enderdragony które mogą zrespawnić się naturalnie (30%) szansy.

Jeżeli będą lagować serwer to niestety je usune. Przetestuje je dokładnie jutro.

Opublikowano

Nagrałem filmik z serwera ;)
Pojawi się wkrótce. Filmik zajmuje 20gb. Będę go musiał teraz obrobić i mam nadzieje, że się wam spodoba. Filmik posiada kilka rzeczy z serwera (Nie wszystkie aby nie spojlerować) Na filmiku można będzie zobaczyć kilka niedociągnięć które postaram się naprawić oraz pośmiać się z mojego przejęzyczenia które się od czasu do czasu zdarzyło. ;p

Opublikowano

Dodaliśmy filmik z prezentacji serwera Zapraszam do oglądania :)

Smoki zostały usunięte. Niestety, zbyt mocno wykorzystywały serwer. Dodam smoki na serwerze apokalipsy bo tutaj ma być survival, a nie jakieś zniszczone wioski itd. :)

Opublikowano

Zaaktualizowano temat. Usunięto błędy za serwerze takie jak:

- 6 błyskawic uderzających w jedno miejsce
- Opóźniony kwaśny deszcz
- spolszczono do końca poziomy z serduszkami

Zaczynamy poszukiwania testera który pogra na naszym serwerze ;)

Tester ma prawo wyrażenie swojej opinii tutaj odnośnie serwera. Tester może mi powiedzieć co poprawić :)
Tak więc osoby które chcą zgłosić się na to stanowisko zapraszam PW.

Opublikowano

Prezentacja ladnie wykonana, wszystko dobrze opisane jedynie co bym tutaj poprawil to zmniejszyl troche tekst bo gracze napewno wszystkiego nie przeczytaja.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Powiem tak na czytanie poświęciłem ok. 10 minut (po co to piszę xD) a że szukam dobrego survivalu to chętnie zagram. A jeśli chodzi o BetaTesty to zgłoszę się oczywiście na PW. Jest może jakaś ranga (nie musi być wykokszona, wystarczyłoby tylko Tester koło nicku na czat) za testy?

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Prezentacja ladnie wykonana, wszystko dobrze opisane jedynie co bym tutaj poprawil to zmniejszyl troche tekst bo gracze napewno wszystkiego nie przeczytaja.

Malutko napisałem moim zdaniem ;p Nie trzeba czytać wszystkiego. Chciałem opisać serwer jak najbardziej niestety, wszystkiego tutaj jeszcze nie wypisałem.

Powiem tak na czytanie poświęciłem ok. 10 minut (po co to piszę xD) a że szukam dobrego survivalu to chętnie zagram. A jeśli chodzi o BetaTesty to zgłoszę się oczywiście na PW. Jest może jakaś ranga (nie musi być wykokszona, wystarczyłoby tylko Tester koło nicku na czat) za testy?

Już mamy testera ale dziękuje za zgłoszenie:)

10 minut na czytanie tak małego tekstu ? :D

Mi to ok. 2 minutek zajęło. ;p

Opublikowano

scoreboard to u was tab xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

śmiecham bardzo mocno.

nazwa ma przyciągać i ma być łatwa do zapamiętania, a nie myślenia jak to powiedzieć

Opublikowano

scoreboard to u was tab xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

śmiecham bardzo mocno.

nazwa ma przyciągać i ma być łatwa do zapamiętania, a nie myślenia jak to powiedzieć

@p. Happi

Wiem, że to nie jest tab :)

Nazwałem to tylko dlatego bo nazwa pasuje do Qap  :)

Nazwa jest łatwa do zapamiętania nie trzeba myśleć jak to powiedzieć.

"Czyt. ZelatrynQap"

Nazwę łatwo zapamiętać. Tak więc nie widzę problemu w nazwie. Nazwa jest szybka to wypowiedzenia oraz ciekawie brzmi.

Opublikowano

Dodaliśmy temperaturę. Gdy będziemy chodzić po górach to trzeba założyć jakąś zbroje bo inaczej dostaniemy wirowanie ekranu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...