Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]KISS Last Chaos

Maladrus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer :D

Bardzo chetnie bym kuknol ale nie moge ;p bo mi wyskakuje bład polaczenia z serwem,rozumiem ze serwer nieczynny ?

Opublikowano

Potwierdzam, że server nie jest ciekawy i nie ma nic ciekawego do zaoferowania, dodatkowo ceny w IS kosmiczne, a cash do zdobycia znikomy. 

ubh6c.png
Opublikowano

ja jakos nie moge wbic tam , wyskakuje blad polaczenia z serwerem...widac przeznaczenie ;p mam tam nie wchodzic;p

gdzieś czytałem, że ktoś miał ten sam problem. Jeżeli chcesz tak grać to odwiedź elitepvp albo strona/forum gry. 

ubh6c.png
Opublikowano

No to i ja pobrałem i już zadowolony chce wbić konto założone a tuu .... błąd niewłaściwe hasło a na stronie loguje się normalnie .... Jakieś pomysły 

Ps. działa 2 raz wypakowałem i zaskoczyło 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Wróciłem żeby zobaczyć jak serwer się kręci i jest całkiem niezły. Było kilka nowych patchów całkiem fajnych dodatkowo wprowadzili słonika. Graczy też przybyło tych zagranicznych jaki i nas samych Polaczków :D Co miesiąc jest coraz, więcej graczy. Administracja aktywna praktycznie 24/7. Nic tylko pobierać i grać. Zapraszamy :)

23udl52.jpg

Opublikowano

Aktualnie, co wiadomo. Liczba graczy ciągle rośnie w porównaniu z tym co było miesiąc czy tam dwa temu. Rynek coraz bardziej się rozkręca, a nas Polaków przybywa :D Od strony technicznej to zostały dodane nowe ekrany podczas ładowania krainy oraz słonik. Z tego co się orientuję administracja pracuje nad jakimś duży patchem i nie jest to podniesienie lvl cap'u. Posiadamy również Polskiego GM'a. (Niestety nie podam nicku bo zapomniałem xD)

Jednak przypomniało mi się: [GM]Aldellin

23udl52.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie tłumacze gdyż wychodzi co wychodzi :P 

Ktoś ogar może przetłumaczyć Thx z góry 

Patch z  15.06.2015 

RELEASED:

- Added 2 new affinitys
- Added all affinity merchants to juno
- Added new acc's
- Made NPC's viewable on the map
- Says "KISS LC" at the top of window now
- Added new quests
- Fixed/added a few descriptions to items
- Damage reduce pots added
- 170lv Jumping potion added
- Added a system notice
- Added new hp and mana pots
- Moved quest NPC and gave new look
- Redone the affinity values to correct amounts
- Added tokens to affinity merchants
- Made mini boss's for fun
- Added Sux's armour to game
- Changed cube mobs to lvl 175 and removed low level drops and increased gold
- Changed 185 NS wep to have cooldown instead of move speed as requested
- Affinity rate increased
- New custom pots added and made available in the Affinity Conqueror merchant
- New daily quests added
- New 7 day hp+mp stealers
- New wings added
- Buff pots are back ! and available in the KISS Shop
- Fixed launcher
- New affinity titles have been made and more available in the KISS LC Affinity Merchant
- Jinarr hp pot increased
- Added Jump pots, lvl 15 jewel box and more to Item Mall
- P1 pets are now useful (give att and def)
- Now bannable to PK players while pet lvling on the statues/ statues made stronger
- Seals on the Castle owners gear has been changed
- All channels are now PvP

Patch z 16.06.2016 

Thanks to our wonderful [GM]Suxbro there is now cube buff pots available in the KISS npc, these pots can only be used in Misty Canyon and Tarian

185-10 sets now reformable

Patch z 21.06.2015 

Item Mall:

- Affinity Lovers Pack, which includes:
50 lvl 33 weapn production manuel 
50 twig
50 magic defense mineral
50 cube box of skill
50 scales of dragon
50 golem seal
50 gold
50 assassins secret order
50 white crystal

- KISS token x10 Pack

Drops:
- Lvl 33 weapon production Manuel now Drops at Blood Wolf
- Twig now Drops at Dire spike canine and spike canine
- Assassin secret order & Gold bars now Drop at Skeleton Soliders in Velpist

Titles:
- "I'm Going For It"
5 attack was corrected to 400 attack

Quests:
- To Randol Castle Quest
Juno NPC scroll replaced with KISS pot so quest can be completed without errors.

Skopiowane z forum KISS LC :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nie przetłumaczę wszystkiego (@Diego1312 <- język angielski to mój wróg :D), ale  powiem to co wiem, albo to co zauważyłem :P

-Dodali nowe kluby. Jeden za zabijanie bosów w juno, a drugi wiąże się z innymi klubami. Otóż, aby go zdobyć trzeba otworzyć sklepy w 6 innych klubach (obojętnie jakich byle by były). Po otwarciu tego klubu dostajemy nowy set, wep, tytuł oraz możemy zakupić itemki co dodają 15% defa,ataku,uniku i celki. Tylko kliku graczy my ten klub bo aff na tym serwerze jest tylko 2x.

-Dzienne Q oraz NPC na środku juno, który daje te Q. Za zadania najczęsciej otrzymujemy KISS tokeny służace do otwierania skrzynek z Eq lub do wykonania jednego z klubów.

-Dodano paczkę "Affinity Lovers Pack". Zawiera ona rzeczy do 9 klubów po 50 sztuk za 700 lub 750 cashu co kompletnie się nie opłaca. Dla nowych graczy NIE KUPOWAĆ TEGO NIGDY! Wszyscy wiedzą ile k trzeba itemków do otwarcia byle jakiego klubu. Poza tym myślę że pomysł trochę głupi, a jeżeli admin chciał już coś ułatwić mógł dodać większą liczbę itemek lub zwiększyć po prostu raty zdobywania pkt. (Niby zwiększyli aff, ale chyba tylko do 2 czy jakoś tak)

-Set 185-10 można reformować, ale po co jak dostaje się set z affinity. 

-PvP wróciło na wszystkie kanały. Kiedyś nie było znaczy admin wycofał na ch1 bo uciążliwe było expienie i mnóstwo PK latało nawet tych llvl. Dlatego stracił (przynajmniej ja tak sądzę) dość dużo graczy bo każdy lubi polatać z PK od czasu do czasu, zobaczymy może teraz będzie lepiej.

-Jedna z ważniejszych rzeczy to buffki zostały dodane do sklepu.

Reszty nie opisuję bo chyba łatwe do ogarnięcia. Napisałem tyle ile się dowiedziałem od innych graczy. Z góry przepraszam za błędy i myślę że pomogłem co nie co ;)

23udl52.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dostałam cynk, że serwer został ponownie uruchomiony. Otwieram. 

On chyba wgl nie byl zamkniety :P

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dobry i ma sie bardzo dobrze 

Jak ktos ma stare konto to powinienem miec 30k cashu a jak wyskakuje wam "Unactivated ID" przy wyborze channelu to napiszcie do Admina na forum :) 

Opublikowano

Serwer dobry i ma sie bardzo dobrze 

Jak ktos ma stare konto to powinienem miec 30k cashu a jak wyskakuje wam "Unactivated ID" przy wyborze channelu to napiszcie do Admina na forum :)

Ja czekam odkąd wprowadzili EP4 aby naprawili problem z launcherem ponieważ po wciśnięciu "Start" nic się nie dzieje i nie miałem tylko tego ja, ale i również setki innych graczy..

ubh6c.png
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...