Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] EasyApple - Skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rafi tak ja to powiem to jest poprostu c*****y sk i nie ukrywajmy jest duzo gorna na mpc i na.innych forach i okey kazdy moze wstawdc co chce bo ma do tego prawo ale przyjmij na klate hejty a nie probujesz innym udowodnic ze umiesz sk pisac i jezeli mi bd kazal napisac lepszy sk. To mozesz dodac moj nick do postu i napisac na co mam napisac i uwiez mi ze to zrobie bo wezme to nvklate mimo mojego 1h spedzania przy kompie ale moge i na fonie z malymi bledami napisac

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@adi19820 przyjmuje twoje hejty na klatę hahah.Nie mam nic do hejtów ale w*****a mnie podejście ludzi którzy Piszą że to nie mój sk. Mimo że ja go sam napisałem bez niczyjej pomocy

Opublikowano

@rafi789 spoko nie wiem czy ty go pisales czy nie ale radze ci sie poduczyc pisac zanim cos wzucisz oczywiscie konstruktywna opinicjest lepsza od zwyklego hejta ale i z tym musisz sie liczyc, a pisanie samemu czy tez nie nie wyklucza tego ze ty go nie napisales. Ja nie szukam po necie sk bo jak chcem jakis to sb napisze poprostu i wiem ze bd dzialac na moje wlasne potrzeby

@Edit

a co do zmiennych to robisz bardzo duzy błąd

bo powinno sie je rb tak:
set {EasyApple::gracz::%player%::CzasBan} to true

ponieważ ułatwia to potem prace przy debugu np nie musisz 100 zmiennych uuwać z 1 sk i pewnie 10 zapomnisz...
a tak to mozesz:
delete {EasyApple::*}

i all zmienne z EasyAppla pójdą na raz:)

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@rafi789

jak byś chciał pogadać i nw pomóc w pisaniu jakiegoś serwer napisz ;) bo potrzebujemy(moja ekipa) osoby do testowania i poinformowania pełnego w czym błąd:)

Opublikowano

Jeżeli ktoś pomyśli to wykorzysta plugin HardcoreBans lecz jak kto woli.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Superofy skrypt przyda mi się na moim seferze z autorzkimi plugsami łapaj plusa ups nie złapałeś

Opublikowano

SKRYPCIK FAJNY CZCIONKA C*****A ale mam pytanie ale komu sie to przyda ?? 

ah tak pozatym jest wiele wiecej pluginow :) co dodaja prawie to samo wiec :/ jestem na nie zabardzo :) ale i tak plusik :D

Opublikowano

@MinionCraft Może i masz rację ale wiele jest dzieciaków którzy muszą zrobić Serwer "IZI HC" taki jaki ma skkf.

Więc założę się że po to zjebane jabłko będą właśnie szukać tutaj bo raczej nie pomyślą że mogą być na to pl. A ja im otwieram te drogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...