Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] EasyApple - Skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napisałem ten skrypt dla kolegi daję go wam. Może ktoś też będzie go potrzebował kiedyś.

Co dodaje?

- Jabłko na UnBan
- Komendy

Co robi?

Wprowadza Bana po śmierci na 3 dni.
Chyba że gracz zakupił Jabłko na unBan i zjadł je. To nie dostanie bana po śmierci.

Komendy:

/jbev - Pokazuje listę wszystkich komend
/jb albo /jb nick - daje jabłko dla gracza.
/kpjb - pokazuje ceny jabłka dla gracza/vip'a/svipa

Uprawnienia:

Dla Administracji: admin.jablko - dostęp do wszystkich komend.
Dla vip'a: vip.jablko - mniejsza cena jabłka
Dla svip'a: svip.jabko - jeszcze mniejsza cena jabłka niż vip

DOWNLOADY:

Sam Skrypt: http://pastebin.com/6M5yQZCg

Gotowy Skrypt: http://www.mediafire.com/download/4byutby0cthb8il/EasyApple.sk

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/3e6b899306e552f5bbb33c033d12dced82ec929e3ad50600b333e029fdd5070c/analysis/1425675853/

Wymagania:

- Essentials

- Skript

Opublikowano

Popraw tą czcionkę...

to wygląda tragicznie z żąęłćź.

send "&a[&6Rafi&a]&c: &bDodano Jedno Życie. Teraz nie dostaniesz &6Bana &bjak zginiesz."

send "&2Generuję Specjalne jabłko na

send "&2Jabłko wygenerowane!!!! &bOtrzymasz je za 2 sekundy &6>>>>Skrypt by: &arafi789&6<<<<"

itd.

@AntyBlezur fajny skrypt, daje +

#AntyBlezur

Opublikowano

­Komu to się przyda? Nie uważasz tak?

Kod totalnie do niczego, mogłeś użyć zamiast essentialsa wbudowanych rzeczy w skripta podobnych do tych... :/

sygnatura.png

Opublikowano

Najlepszy plugin skript wymaga innych pluginów jak essentials a co jeśli nie mam essentials a autorki tool? :>

Opublikowano

@ Lord Tytan

Mogę ten skrypt zedytować tak żeby nie wymagał essentials tylko sam skript.

Ale nie powiem poszedłem trochę na łatwiznę i zrobiłem tak aby wymagał essentials

Opublikowano

Dlaczego wsadzasz na mpcforum skriptu które już są znalazlem na googlach praktycznie taki sam skript jak ten :) + 200 innych postow tego tematu

Opublikowano

tylko może ktoś nie używa essentials... I w tym problem. Lepiej zrób aby wymagany był tylko SKRIPT. z tego co wiem to na innym forum napisałeś Zlecenie na ten sk.... Więc nwm czemu piszesz, że to twój skypt skoro ktoś za cb napisał go! forum skr*pt.pl

Opublikowano

@ MsDaniel55

1 podaj mi link do tego zlecenia.

2. zlecenia to napisali do mnie

3. udostępniłem ten skrypt na sk*ipt.pl

4. jak się nie znasz  to się nie wypowiadaj -,-

Opublikowano

znam. Na skr*pt.pl napisałeś w zleceniach Jablko na unbana. Czytalem to i forumowicze pytali się o logikęma bana ale ma dostać jabłko. Znam się więc się wypowiadam. Chwilowo te forum mi nie działa więc ci nie podam linku.  Przyznaj nie twój sk i nie zaczynaj FW

Opublikowano

@MsDaniel55

to trzeba było nie pisać postu up. skoro nie możesz podać dowodów. -,-.A nie pisać na pałę skoro ja napisałem to samemu.
LUDZIE KU*** czy na prawdę muszę zacząć nagrywać filmy abyście nie pisali mi że skrypt jest zerżnięty z neta? Mam to nagrywać jak piszę i gadać do was czy jak ? -,-

Opublikowano

rafi widzę hejterzy jadą ostro a z pewnością sami się nie znają. Sam widziałem jak powstawał skrypt na mój serwer który pisałeś, cały powstał w około 30 minut, jak dla mnie jest bardzo przydatny i z pewnością po opublikowaniu go nie jeden amator przypisał by go sobie twierdząc, że nie nadaje się do niczego i nie warto go używać. 

Ludzie ogarnijcie się narzekać każdy potrafi, widziałem ten temat o którym była mowa w odpowiedziach gdzie ktoś potrzebował właśnie takie coś na hardcore'a i użył właśnie tego skryptu na jabłko. Z pewnością 90% dzieciaków zachwycających się skafą zacznie go używać u siebie na serwerach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...