Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawienia by MoneyDoge - 97% ratio, zrobione 1700k na GOLounge, szybki kontakt, dobre analizy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceną czytania tego postu jest danie kciuka w górę/plusa pod tym postem, dzięki! :)

Win ratio na poziomie 95%, łącznie zarobione około 13 tysięcy PLN na samym GOLounge,nie posiadam grupy dla subów i takiej nie będzie.

Obstawiasz na własne ryzyko, nie płacz w przypadku przegranej.

19.03.2015

• USSR vs Exploders
    • cyka blyat games, nie polecam obstawiania tego meczu, ew icb USSR, ale to mija się z celem
  • CW vs CPlay
    • ​Snappi i Friis będą grali w dzisiejszym meczu, myślę, że CW wygra [2-1], polecam low na nich

06.03.2015

• GPLAY vs HSBG
    • % na godzinę 22 wynoszą 82-18. Przy takich procentach nie jest opłacalne stawianie na GPlay (.05-.21/1), więc polecam postawić ICB/Low na HeadshotsBG. Oddsy pewnie się zmienią za kilka godzin. Personalnie 70/30.
  • SYN vs SKDC
    • BO5, zwycięzca "wraca" z 300$, procenty 54-46, personalnie 40/60, polecam postawić low/icb SKDC, jeżeli jesteś yolo to allon SKDC, % wskoczą do góry blisko startu gry

07.03.2015

• Property vs Volgare
    • Property kontynuuje grę z JW na snajpie, oddsy 76-24, personalnie 55/45, bardzo duże ryzyko. Nie wiem co myśleć o tym meczu, mimo posiadania tak dobrego awpera, Prop przegrali na gaymers2, jednak g2>volgare, polecam medium na property lub icb na volgare
    • mecz wysokiego ryzyka
  • Allgon vs Team Dignitas
    • ​​​18%, low/icb AG, personalnie, może to dziwne, ale zdecydowanie 40/60, z przewagą dla Dignitas, nie polecam stawiać na dignitasów :)
  • Copenhangen Wolves vs Penta
    • penta :)

08.03.2015

• GGWP vs MyXMG
    • 47-53, mecz równo 50/50 z przewagą (wg mnie) dla MyXMG, najrozsądniejszy jest skip, lub low MyXMG
    • ryzyko, nie uwzględniam meczu do win ratio
    • gdyby to było bo3 to bardziej pewne by był
  • MyXMG vs KPV
    • ​kolejna dziwna liga, bo1, przewaga dla MyXMG w procentach jak i skillu, polecam icb/low myxmg, ale zdecydowanie lepiej skip
    • nie uwzględniam meczu do win ratio
  • Orbit vs G2
    • ostatnio G2 poprawiło się, nowa organizacja, mecz totalnie 50/50, na godzine 17:30 G2 jest underdogiem
    • lecę low G2, Wam też polecam
    • wysokie ryzyko*
  • AG vs Penta
    • procenty, nie lecieć penta bo to wcale taki pewniak nie jest, dla mnie 40/60, icb/low AG
    • jesteś hardcorem? leć wszystko na Ag
  • Volgare vs TBD
    • low TBD
  •  
  • Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro taki duzy % chetnie zobacze tu w temacie jak twoje bety idą :)

Sam dzis stawiam ze wzgledu na %, very  low bety na:
Volgare
Allgon
CW
HSBG
B)

Opublikowano

Z matematycznego punktu widzenia jesteś na plusie.

Koledze ostatnio podałem 3 obstawienia, wszystkie na underdog, jeden wszedł i był więcej na plusie niż gdyby te 3 overdogi wygrały xD

Opublikowano

Staram sie tak stawiac , stawiam cztery mecze po np. 0.50 a jak wygram jeden juz odrabiam te cztery.

Ale ostatnio bylem zachłanny postawiłem na G2 prawie wszystko i przegrali.  xD

Opublikowano

icb - inventory clean bet, obstawienie o bardzo małej wartości, kilku centowej, ja przyjmuję 1/70 wartości ekwipunku

low - małe obstawienie, aby w przypadku przegranej nie płakać :)

Opublikowano

Nie ma potrzeby, poleciałbym low/medium penta, low/icb CW, a najlepiej to skip.

Ryzyko jest bardzo duże, ale bardziej predictuje wygraną Penta.

Mapy są jeszcze nieznane, w większości Penta wypadają lepiej. Według użytkownika reddita;

Dust 2 - CW>Penta

Cache - Penta>CW

Nuke - Penta>CW

Cobblestone - CW>Penta

Overpass - CW>Penta (Not sure)

Inferno - Penta>CW (Not sure)

Mirage - Penta>CW (Not sure)

Opublikowano

Zawsze obstawiałem sam, zarobiłem 500 euro. Jednak 95% winów mnie przyciągnęło. Postawię tak jak tu piszesz, jak wejdzie 3/4 meczy albo nawet i połowa to będę odwiedzał twój temat ;)

Opublikowano

Niestety nie wiem jednej rzeczy; czy do win-ratio mam wpisywać mecze typowe na underdoga (~15%), gdzie doradzam aby postawić icb/low.

Opublikowano

Niestety nie wiem jednej rzeczy; czy do win-ratio mam wpisywać mecze typowe na underdoga (~15%), gdzie doradzam aby postawić icb/low.

Jeżeli piszesz żeby postawili no to raczej trzeba.

Opublikowano

Na kogo dzisiaj najlepiej obstawiac? Takie najpewniejsze? Obstawilem fulla na pente xD

Dzisjaj nie ma pewniejszych wg. mnie :)

Penta lub property , chociaz sam nie wiem , bo CW ostatnio mimo malych % ugrywało gierki. A z Volgare roznie bywa. 

Opublikowano

Wiadomo juz na jakiej mapie będą grać CW vs Penta ?

PS jak na przyszłosc sprawdzac jakie mapy będą grane w danym meczu ?

Opublikowano

Bo tu duzo od mapy zalezy :) Wiadomo jak Penta ostatnio wygrała z Fnatic na cache to znaczy ze jest to ich mapa na której duze trenują, sam na tym meczu przegralem 10 euro bo obstawilem na fnatic ;D

Opublikowano

MoneyDoge, dzięki Tobie wygrałem pierwszego beta o ogromnej wartości - 40 centów. Moja życiówka! Dzięki. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...