Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać na metin2.pl, jak tak to gdzie?

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL, jest to dojna krowa, która potrafi tylko zarabiać, a te aktualizacje co, co chwile dodają to same głupoty psujące grę no ale cóż z GF nie wygrasz, nawet jeśli, zbanują ci konto za darmo niczego, im nie udowodnisz takie życie.

Kiedyś to było coś grało się tylko dlatego, że grali kumple i cała rozgrywka sprawiała wielką przyjemność między innymi dlatego, że jak się miało 1 defa więcej od swojego kolegi to była podnieta, że jesteś lepszy, teraz globalny polski serwer metina stracił przez lata cały swój urok.

Nie polecam tak zwanego ''PL'a', już lepiej pograć na fajnych prywatnych serwerach już ewentualnie hard gdzie przynajmniej nie musisz wydać tysiąc złotych w itemszop, by mieć jeden item z hp i jakimiś innymi beznadziejnymi bonami.

Opublikowano

Jak dla mnie nie opłaca się grać na PLu. Globalny serwer wygląda tak: Pay to win. Chcesz mieć fms sr 40 to wyślij sms i kup sobie yangi w isie i będziesz go miał.

Opublikowano

Ja gram na PL'u (ostatnio wróciłem), ani grosza na IS nie wydałem i jakoś się trzymam. Nie ma tych spambotów i innych, na chacie też spoko można sobie fajnie pogadać na "globalu" czasami. 1 postacią łowię, 2 expię i leci spoko.

Opublikowano

Ja polecam metin2 sg, zrobiłem przedwczoraj postać wbiłem 30 i jak narazie jest spoko, tylko z kasą ciężko, ale to nie przez ceny bo nie są jakieś przesadzone. Nie widziałem ani 1 spambota ani zwykłego bota, nikt mi nie ksuł ani nie był ogólnie ch*jem. Tylko nie nastawiaj się zbytnio na zarobek na łowieniu jak coś, ja dzisiaj z 3h łowiłem i jedyny profit to syfny fms z misji na 30 za 5 karpi zdechłych....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...