Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerliesMT2 [Dedyk] [Hard/Medium]

VerliesMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny,miła administracja no i ogarnięta,fajna atmosfera tylko ludzi mogłoby być ciut więcej,więc zachęcam do gry :P

Miło, że się podoba server ;)

Reklama będzie wykupywana :)

Opublikowano

@ UP, nigdy.

Serwer na początku, fajny administracja wzięła się do roboty i poprawiała bugi, lecz nie trwało to długo.

LVL 80+ Nie mają tam już co robić, exp jest słabo dopracowany, zero nowych dangeonów (Pomijając baronową pająków od 75LVL)

Niektórych ulepszaczy wgl nie można zdobyć gdyż nie ma możliwości poprzez niektóre bugi/błędy.

Aktualizacja serwera trwa już tydzień, i nadal nic nie zostało wgrane.

Reklama miała być od poniedziałku i nadal jej brak.

Burdel w administracji, wyciek magicznych itemków i postacie GM'a (tutaj pozdrowienia dla korowego) który wbijał lvl w m1 na kółku i ten jego magiczny naszyjnik z XXXX na potwory :> . (Ja osobiście tego nie widziałem ale inna osoba nawet z administracji to potwierdziła)

Bez obrazy Mambusku, ale jeżeli na twoim nowym projekcie będziesz miał siwego i kolorowego to efekty będą takie same jak tutaj.

Pozatym pozdrawiam gildie Aterium która ma eq z dupy.

Wiec ogólnie skończyłem tam grać, sprzedałem konto.

Pozdrawiam wasz topowy VatoS :>

Koncze wiadomość tym postem, i nie proś mnie tutaj o dowody bo jak będziesz chciał to mogę ci podrzucić, sporo takich co może doszczętnie Cię pogrązyć bo każdy wie  jaka jest prawda.

Opublikowano

@ UP, nigdy.

Serwer na początku, fajny administracja wzięła się do roboty i poprawiała bugi, lecz nie trwało to długo.

LVL 80+ Nie mają tam już co robić, exp jest słabo dopracowany, zero nowych dangeonów (Pomijając baronową pająków od 75LVL)

Niektórych ulepszaczy wgl nie można zdobyć gdyż nie ma możliwości poprzez niektóre bugi/błędy.

Aktualizacja serwera trwa już tydzień, i nadal nic nie zostało wgrane.

Reklama miała być od poniedziałku i nadal jej brak.

Burdel w administracji, wyciek magicznych itemków i postacie GM'a (tutaj pozdrowienia dla korowego) który wbijał lvl w m1 na kółku i ten jego magiczny naszyjnik z XXXX na potwory :> . (Ja osobiście tego nie widziałem ale inna osoba nawet z administracji to potwierdziła)

Bez obrazy Mambusku, ale jeżeli na twoim nowym projekcie będziesz miał siwego i kolorowego to efekty będą takie same jak tutaj.

Pozatym pozdrawiam gildie Aterium która ma eq z dupy.

Wiec ogólnie skończyłem tam grać, sprzedałem konto.

Pozdrawiam wasz topowy VatoS :>

Koncze wiadomość tym postem, i nie proś mnie tutaj o dowody bo jak będziesz chciał to mogę ci podrzucić, sporo takich co może doszczętnie Cię pogrązyć bo każdy wie  jaka jest prawda.

Nie ma co pogrążać serwera który będzie lada dzień zamknięty. Potwierdzam up info, bo sam zostałem zabity przez niewidzialnego  kolorowego(tak, wydało sie ze to admin lub ziomuś admina) który rzekomo zdobywał uczciwie eq pomimo, że podczas całej jego kariery nie zabił żadnego ripa/smierci (zero info na czacie), nie bylo go na żadnym zuo itp. Tak samo postać Noobq coś tam jakiś syf co ma 77 który wbił w jedeń dzień i skillsy P od razu i w dodatku to bm od razu z full eq :D

serwer spoko, ale admini olali wszystko, codzienne eventy (codzienne oxy), z resztą co bede pisał, jak VatoS napisał wszystko :D

Pozdrawiam, topowa sura wp serwera - DalajLama :D

VsxuB58.png

Opublikowano

A miałam już na tym serwie zagrać. Jeżeli ma taką negatywną opinię to chyba jednak zrezygnuje.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten serwer chyba nie działa, chciałem wbić na strone a przeniosła mnie na mt2list. Serwer na 100% Off.­

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwera już dawno niema, proszę o zamknięcie i kosz :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...