Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerliesMT2 [Dedyk] [Hard/Medium]

VerliesMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie wrzucić klienta na jakieś inne hostingi? EW. Na swój serwer?

Z Mega leci jak krew z nosa a ten drugi wyskakuje error i nie pobiera wgl.

Jasne, niedługo pojawi się Mirror #3 :)

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możecie wrzucić klienta na jakieś inne hostingi? EW. Na swój serwer?

Z Mega leci jak krew z nosa a ten drugi wyskakuje error i nie pobiera wgl.

W downloadzie jest nowy link podpisany jako "Pelny klient zawiera autopatchera i wszystkie latki, hosting dedykowany." ściągnij stamtąd to jest dedykowany host, użyj programu typu Free Download Manager a 100% speed pobierania gwarantowany, patcher będzie działał później.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

­Oczywiście i z całego serca... Nie polecam.

Nie można ufać HA, gdy przyjdzie czas żeby pogadać to nagle osoba ta nie odpisuje na gg i nie ma z nim kontaktu.

Pomimo że na GG siedzi po kilka godzin dziennie.

Prezentacja nie zachęca do wchodzenia na serwer, wszystko brzydko zrobione, ssy rozmazane takie jakieś brzydkie bardzo.

Zrobiłem dla tych panów forum. Kiedy przyszło do zapłaty za wykonaną usługę urwał się kontakt.

Po czym moja praca została usunięta i zostałem zablokowany na gg przez osobę która to zleciła..

Nie polecam serwera ze względu na administracje która okazała się złodziejami.

PS.

Panowie profesjonaliści, poprawcie sobie widoczność wyszukiwarki, tło contentu, kolor czcionki po podświetleniu nawigacji, standardowy styl IP.Board bo nawet tam macie błędy.

Widoczność obrazków - read. Tło przy opisie działów lub samą czcionkę zmieńcie na bardziej widoczną bo zlewa się z tłem.

Jak na takich super profesjonalistów macie tylko niedopracowań że płakać się chce, jak patrzy się na taką prowizorkę :)

Jeszcze raz z całego serca nie polecam.

Opublikowano

Jeśli to co UP napisał jest prawdą to na 100% nie wbiję, choćby to był najlepszy serwer jaki kiedykolwiek miałby wystartować.

Tępić k****stwo...

Opublikowano

Serwer mnie nie korci ale prezentacja bardzo ładna, powodzenia :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Hmm to jest serwer o którym mam mieszane odczucia. Prezentacja mi się strasznie nie podoba, mała reklama, ale wnioskując po tym co piszecie tutaj to warto wejść. Zdecydowałem się pobrać klienta i mam nadzieję, że się nie zawiodę :)

Opublikowano

Hmm to jest serwer o którym mam mieszane odczucia. Prezentacja mi się strasznie nie podoba, mała reklama, ale wnioskując po tym co piszecie tutaj to warto wejść. Zdecydowałem się pobrać klienta i mam nadzieję, że się nie zawiodę :)

Zapraszam, myślę, że się nie zawiedziesz :)

Serwer mnie nie korci ale prezentacja bardzo ładna, powodzenia :)

Dziękuje ;)

Gość Lajk™
Opublikowano

Nie zezwalam na używanie mojego clienta. Administrator nie wywiązał się z umowy.

Opublikowano

Nie zezwalam na używanie mojego clienta. Administrator nie wywiązał się z umowy.

Drogi kolego... Twój client? Co Ty wgl. pieprzysz...

Przyznam się, wziąłem Clienta z Lastivi s2,

ale Ty go nie robiłeś więc zluzuj porty i wypad ;)

Opublikowano

Czy serwer działa?
Widziałem dosyć nie miłe opinie na jego temat.
Stronę widziałem już z 50 razy, a forum strasznie słabe, moim zdaniem.
Jest jakaś reklama serwera?, zaznaczam, że jak ileś tam dni po starcie ją zrobicie, to na serwerze będzie 5 osób.

Opublikowano

Czy serwer działa?

Widziałem dosyć nie miłe opinie na jego temat.

Stronę widziałem już z 50 razy, a forum strasznie słabe, moim zdaniem.

Jest jakaś reklama serwera?, zaznaczam, że jak ileś tam dni po starcie ją zrobicie, to na serwerze będzie 5 osób.

Serwer stoi, jest około 100-150 osób online. Przyjemnie się expi, gra itp, jest parę niedopracowań, ale admini jakoś tam to ogarniają :p Wczoraj było dosyć okej OX, dziś niby jakies Ox + zuo, jakies raty są teraz. Jest spoko :D

VsxuB58.png

Opublikowano

Jakoś mnie nie przyciąga ten serwer :) Choćby wygląda mi na harda ,a na takich serwerach nie lubię grać ,a jak bym miał grać wybrał bym Ravie czy Balmorke bądź pl'a ,ale no cóż powodzenia ! :)

Opublikowano

Up zgadzam się z tobą, administracja to są dzieci które zrobiły serwer dla hajsu ;x Pierw byli na sponsoringu u True ,a potem u Kreta ?

Opublikowano

Zmieniam zdanie na temat serwera. Nie polecam go, przekręty, eq od GMów na serwerze. Typ z 35lv nagle awansował na 75, z dupy. I w ogóle ich "starania" się o reklame są zerowe. Serwer padnie w 2-3 dniach. Fajnie się grało, ale gdy wkroczyło eq (możliwe że z navi) odechciuało mi się grać. 

Żadne eQ z navi.. Nic nikomu nie dalismy. Siedzimy ciągle na ts3 wystarczy wejsć i z nami porozmawiać na ten temat. Nie masz żadnych dowodów na ten temat...

eQ z navi wgl. się nie pojawiło na serverze.

Opublikowano

Bardzo zaciekawiło mnie to, że ktoś awansował nagle z 35lv na 75lv. Nie mam dowodów bo postać WariatBrowar już nie istnieje.

BTW. Skąd perły/małże dropią?

VsxuB58.png

Opublikowano

Bardzo zaciekawiło mnie to, że ktoś awansował nagle z 35lv na 75lv. Nie mam dowodów bo postać WariatBrowar już nie istnieje.

BTW. Skąd perły/małże dropią?

Była to MOJA postać testowa, czemu niby nikt do mnie na PW nie napisał? :)

Dropią z śmierci oraz umarłego i dalszych bossów.

Opublikowano

Była to MOJA postać testowa, czemu niby nikt do mnie na PW nie napisał? :)

Dropią z śmierci oraz umarłego i dalszych bossów.

Dobra wybaczam, przepraszam za hejty. ale i takj mieliscie reklamowac a guano robicie :s

i nie sądzisz-, że za ciężko zdobyć małże? bo one są potrzebne wczesniej niż na 75 lv ;p  a ze szkatułek dropią raz na rok

VsxuB58.png

Opublikowano

Dobra wybaczam, przepraszam za hejty. ale i takj mieliscie reklamowac a guano robicie :s

i nie sądzisz-, że za ciężko zdobyć małże? bo one są potrzebne wczesniej niż na 75 lv ;p  a ze szkatułek dropią raz na rok

Ciągle dodajemy aktualizacje, po dzisiejszej aktualizacji wykupujemy reklamę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...