Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrost ceny RP od 20stego marca.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co ta spina i tak kupno substrykcji czy rp nie zwiększy waszego skilla.To nie jest p2w

no he he "substrykcja" faktycznie he he

no to generalnie to kupujcie, tylko nie wiem za co biedaki hehe

Opublikowano

Niech Riot będzie konsekwentny w swojej polityce- zwiększamy ceny Rp, obniżamy ceny skinów. Wtedy by mi to nie przeszkadzało.

wyczuwam cebule he he

Opublikowano

wyczuwam cebule he he

Dlaczego 'cebulę'? Chyba nie do końca ktoś wie kiedy użyć tego porównania. Wypowiedziałam się obiektywnie jak jest.. i jak powinno być skoro są wykonywane takie ruchy.. Przecież kupowanie to przyjemność. Inni wolą przedmioty fizyczne, a jeszcze inni wirtualne. 

Opublikowano

Dlaczego 'cebulę'? Chyba nie do końca ktoś wie kiedy użyć tego porównania. Wypowiedziałam się obiektywnie jak jest.. i jak powinno być skoro są wykonywane takie ruchy.. Przecież kupowanie to przyjemność. Inni wolą przedmioty fizyczne, a jeszcze inni wirtualne.

ej pseudoeintelektualista spokojnie, jak wiadomo powszechnie cebula ma trzy warstwy, a ciag przyczonowo skutkowy powoduje oderwanie sie statku kosmicznego od powierzchni ziemi, wiec nie powinienes obierac bananow wycieraczka, bo dostaniesz raka he he
Pomocnik
Opublikowano

Dobiłaś mnie xD

A tak do tematu: Za tą samą cenę będziemy dostawać mniej RP, płacimy tyle samo, lecz dostajemy o x mniej rp. (wydaję mi się, że coś około 200) Więc patrząc na to z matematycznego punktu widzenia, przy 5 doładowaniach jesteśmy 1 skin/champion w plecy. Z resztą, tak jak już było powiedziane, nikt nie każe Wam tego rp kupować, moim zdaniem to nie jest aż tak dużo :)

btw. Połowa osób z tego forum nie wie o co chodzi z określeniem "cebula" ;) + strasznie łatwo dajecie się manipulować, już nawet nie będę mówił w jaki sposób, bo połowa osób mnie zwyzywa, twierdząc, że jest na odwrót B)

Opublikowano

Dobiłaś mnie xD

A tak do tematu: Za tą samą cenę będziemy dostawać mniej RP, płacimy tyle samo, lecz dostajemy o x mniej rp. (wydaję mi się, że coś około 200) Więc patrząc na to z matematycznego punktu widzenia, przy 5 doładowaniach jesteśmy 1 skin/champion w plecy. Z resztą, tak jak już było powiedziane, nikt nie każe Wam tego rp kupować, moim zdaniem to nie jest aż tak dużo :)

btw. Połowa osób z tego forum nie wie o co chodzi z określeniem "cebula" ;) + strasznie łatwo dajecie się manipulować, już nawet nie będę mówił w jaki sposób, bo połowa osób mnie zwyzywa, twierdząc, że jest na odwrót B)

ten pan ma racje, dajecie sie za latwo manipulowac, ale od czego mamy zaraxa he he

Opublikowano

Zamiast zmienić cenę na mniejszą to jeszcze ją powiększają.. żałosne... :mellow:

Zbieram ,,-'' pod kazdą wypowiedzią  ;p

Opublikowano

Zamiast zmienić cenę na mniejszą to jeszcze ją powiększają.. żałosne... :mellow:

Ja już nawet nie myślę, co zrobią na dziesięciolecie LoLa. :D Bo zakładam że do tego czasu, gra może paść. :P

Opublikowano

Nie rozumiem waszego bólu dupky o ten wzrost. Nikt nigdy wam nie nakazywał kupować tych RP, a jedynie jest to jakiś tam bonusik.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Ceny zmieniają się nie tylko w lolu, prawdopodobnie większość gier wprowadzi takie zmiany. Po prostu zarobki polskie nie są brane pod uwagę, nic nowego c: A skiny nie potanieją bo to nie ma sensu, nie jest to rzecz wspomagająca rozgrywkę, więc nie ma w tym sensu. Ktoś tam płakał, że czasami RP brakuje bo nie równe stawki -> napisz do supportu, 5 rp ci nie pożałują. Tak jak już niektórzy pisali - nikt was do kupowania nie zmusza c:

Opublikowano

Ceny zmieniają się nie tylko w lolu, prawdopodobnie większość gier wprowadzi takie zmiany. Po prostu zarobki polskie nie są brane pod uwagę, nic nowego c: A skiny nie potanieją bo to nie ma sensu, nie jest to rzecz wspomagająca rozgrywkę, więc nie ma w tym sensu. Ktoś tam płakał, że czasami RP brakuje bo nie równe stawki -> napisz do supportu, 5 rp ci nie pożałują. Tak jak już niektórzy pisali - nikt was do kupowania nie zmusza c:

Pierwszą oznaką zmian był wzrost ceny subskrypcji WoWa w Europie z okazji 10ciolecia WoWa. Z kolei Amerykańce na czas tygodnia, mieli free upgrade kont do Mists Of Pandaria. Więc trochę tu racji masz.

Opublikowano

Chodzi o ekonomie więc to jest norma, a zawsze lepiej więcej zarobić :) Kto z was będzie chciał kupić skórkę to tak czy siak ją kupi :>

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

700 mln euro/dolarów rocznie a i tak nadal im malo... żałosne

policz sobie ile hajsu idzie na to, by: zorganizowac zawody, przeloty zawodnikow, zakwaterowanie etc., utrzymanie serwerow, wynagrodzenia dla pracownikow stalych i sezonowcow itd.

płatna subskrypcja, zwiększenie ceny rp, cały czas więcej i więcej skinów, postacie potrzebujące reworka jak najszybciej nadal go nie dostają, niszczenie postaci (kassadin plox), 7800 ip za nową postać przez tydzień czasu (co się równa z tym, że więcej osób kupi rp i kupią tą postać wraz ze skinem), jeszcze niedługo zrobią p2w elo

r

gdzie wy macie do cholery info o platnej subskrypcji? czytalem info na stronie riotu od dzis do newsa ze wzrostem rp i nic nie widzialem.

k***a, to już nawet nie o to chodzi że za drogie rp, riot teraz chce dostać jak najwięcej kasy c***a robiąc. Właśnie dlatego sytuacja w Polsce się nie zmieni, bo polacy lubią być ruchani w d***, riot teraz zachowuje się jak nasz rząd

baranku, gdybys czytal caly artykul, a nie tylko naglowek, to bys wiedzial ze na kazdym serwerze tak robia.

===

Podsumowujac: jak ktos ma az tak duzy bol dupy o te rp, to niech ich nie kupuje albo przestanie grac, rodzice sie uciesza ze im kasa nie znika. albo sie po prostu wezcie do roboty i bedziecie sobie mogli dalej kupowac.

Opublikowano

Mi to dynda czy podwyższą ceny, czy też nie. Jeśli ktoś bardzo będzie chciał kupić te RP, to cena mu w tym nie przeszkodzi. ;)

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...