Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrost ceny RP od 20stego marca.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gowno prawda ;]

nigdy tak nie mialo byc ani nie bedzie

Prawda, na oficjalnej stronie gry jest o tym info. Doinformuj się a potem dyskutuj na owy temat. ;-)

Co do wzrostu ceny to bez sensu, dają jakąś wymówkę żeby jeszcze więcej zarobić, śmieszne..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

nikt wam nie karze kupywac ;p zwiekszaja bo i tak wiedza ze ludzie beda nadal kupowac, logiczne a i hajsu wiecej beda mieli

Opublikowano

Mogliby zwiekszyc kwote a nie obnizac rp Teraz to wogle zdzierstwo skoro zmniejszaja rp za kwote ktora zaplacimy to powinni tez koszty skinow zmienic chociaz ote rowne ceny zamiast np 975 na 900 tak samo doladowania mogli by zrobic okragle kwoty bo to jest irytujace jak ci brakuje 5 rp do czegos

Opublikowano

No to panowie zmieniamy serwer!

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Mogliby zwiekszyc kwote a nie obnizac rp Teraz to wogle zdzierstwo skoro zmniejszaja rp za kwote ktora zaplacimy to powinni tez koszty skinow zmienic chociaz ote rowne ceny zamiast np 975 na 900 tak samo doladowania mogli by zrobic okragle kwoty bo to jest irytujace jak ci brakuje 5 rp do czegos

Na polskie standardy, nadal wysokie ceny RP są. Ale kto sobie pozwolić może, to może.

No to panowie zmieniamy serwer!

To nic nie da, bo po Europie, to samo będzie w Oceanii i Kanadzie.

Opublikowano

Dobrze ,że pozbyłem się tej hajso twórczej maszyny jak i rako twórczej.
Rito narzeka na brak hajsów,a o bug fixy i update starych bohaterów trzeba czekać z 2 miesiące od powiedzenia na ten temat.­

Opublikowano

Dobrze ,że pozbyłem się tej hajso twórczej maszyny jak i rako twórczej.

Rito narzeka na brak hajsów,a o bug fixy i update starych bohaterów trzeba czekać z 2 miesiące od powiedzenia na ten temat.­

Yorick wieczny rework. ;_;

Opublikowano

Także się ciesze że zakończyłem swoją przygodę z LoL'em, śmieszne jest to że teraz ceny zostaną zwiększone a dostaną tak na prawdę nic RP bo co, kupisz sobie jedną skórkę za 1350 i koniec na nic cię już nie stać.

Opublikowano

#ehh mnie to tam już nie rusza, botki chcą tylko kase zbijać albo chcą aby skiny były rzadsze w grach, a nie żeby każdy je miał xD.

Na szczęście mnie już tam nie ma, teraz jest era csgo

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

płatna subskrypcja, zwiększenie ceny rp, cały czas więcej i więcej skinów, postacie potrzebujące reworka jak najszybciej nadal go nie dostają, niszczenie postaci (kassadin plox), 7800 ip za nową postać przez tydzień czasu (co się równa z tym, że więcej osób kupi rp i kupią tą postać wraz ze skinem), jeszcze niedługo zrobią p2w elo

r

Opublikowano

Robią aferę o byle co... czy kupując RP jesteście lepsi w grze? Nie! Tak więc nie wymyślać śmiesznych historyjek i zrozumieć... 

Opublikowano

Wydaje mi się, że i tak nic nie poradzimy. Nawet jeśli zaczniemy "strajkować" nie kupując RP to i tak tysiące innych ludzi kupi te RP, ponieważ mogę mieć gdzieś te zmiany lub nawet nie będą ich świadomi.

Dodatek
"Tak naprawde Riot ukrył prawdziwą przyczynę zmniejszenia ilości RP przy zakupie, mam dowody!" ~ Kayle Sprawiedliwy Sędzia

Taka tam grafika robiona na szybko :D

Kradziej-_wnnwnws.png

Opublikowano

Śmieszni jesteście, nikt nigdy wam nie kazał i nie będzie kazał kupować RP, które same w sobie nie dają wam nic oprócz możliwości kupienia nowego wdzianka dla waszych championów albo jakiejś ikonki.

Śmieszni jesteście.

Opublikowano

Ludzie różne rzeczy mówią... Z jednej strony, na pierwszy rzut oka, to jawna pazerność i tyle :) RP, a w związku z tym i skiny, będą w przeliczeniu droższe :( Zniechęci to potencjalnych kupujących, zwłaszcza tych, którzy kupują jakieś skiny okazjonalnie. Z drugiej strony faktycznie, nikt nie każe tego kupować, jak ktoś chce to kupi, jak nie to nie, czyli tak jak wcześniej :) Pewne natomiast jest, że to nie przysporzy Riotowi dobrej sławy, na czym skorzysta konkurencja. Jak ktoś już wspomniał, nadchodzi era CS:GO, tym bardziej, że za te wspominane 40 zł, ktoś zamiast tracić potencjalne RP po tej zmianie, być może kupi CS'a i rzuci LoL'a w cholerę :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

UWAGA BO WAM DUPSKA PĘKNĄ TYPOWE ZACHOWANIE CEBULAKA GRA W GRE ZA DARMO JESZCZE PŁACZE ZE MIKRO PŁATNOŚCI DROGIE HEHE

IQpyWN8.png

Opublikowano

k***a, to już nawet nie o to chodzi że za drogie rp, riot teraz chce dostać jak najwięcej kasy c***a robiąc. Właśnie dlatego sytuacja w Polsce się nie zmieni, bo polacy lubią być ruchani w d***, riot teraz zachowuje się jak nasz rząd

Opublikowano

Trochę dziwne, bo jak na polskie standardy to już cena była wygórowana a teraz jeszcze bardziej będzie. Pewnie Rito na tym nie straci a jeszcze zyska, bo i taki dzieciaki bd brać hajsy od rodziców by skiny były. Ja w sumie nie zamierzam już kupować RP, no chyba że zajaram się jakimś skinem i tyle <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...