Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o MicroSMS.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwosc wyplacania na paypala?

Będzie niedługo.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W związku z wieloma pytaniami dotyczącymi wypłat paypal, informujemy, że zostaną wprowadzone do obiegu 16 maja. 

@MicroSMS trochę dziwny krok z Waszej strony z tym wprowadzeniem wypłat PayPal. Pokazuje to w jaką część rynku celujecie - bardziej w nieprofesjonalne osoby, głównie nastolatkowie bez kont bankowych. 

Szkoda, bo firma ma potencjał, a celowanie w taki rynek jest dość niebezpieczne i nie na długo. Minecraft się szybko skończy, a strzelam, że minimum 80% uruchomionych usług SMS u Was obsługuje Minecrafta.

5465845486.png

Opublikowano

@Risen.

Zdradze Ci sekret, minecraft dopiero wraca do zycia ;)

Combat update w przyszlym patchu? (Baj baj 90% cheatow)

Mnostwo rzeczy dla developerow... : )

Dopiero teraz minecraft zyje dla kogos kto umie myslec.

@antyJakisKidPajac

Zalozylem konto na microsms, zstworzylem usluge AKCEPTOWANO MI JA W 2 MINUTY POLECAM SERDECZNIE :)

Opublikowano

@Risen.

Zdradze Ci sekret, minecraft dopiero wraca do zycia ;)

Combat update w przyszlym patchu? (Baj baj 90% cheatow)

Mnostwo rzeczy dla developerow... : )

Dopiero teraz minecraft zyje dla kogos kto umie myslec.

@antyJakisKidPajac

Zalozylem konto na microsms, zstworzylem usluge AKCEPTOWANO MI JA W 2 MINUTY POLECAM SERDECZNIE :)

@OtekPlay wszedłbym w polemikę, jeśli o to chodzi. Niezależnie co wprowadzą, wielu już nie wróci ze względu na złe doświadczenia z przeszłości, głównie związane z bardzo niskim poziomem polskiej społeczności, mnóstwo osób przerzuciło się też na CS:GO. Poza tym, jeżeli faktycznie najnowszy update uniemożliwi używanie czitów, to jeszcze więcej osób (mówimy ciągle o Polsce) zwyczajnie odpadnie. Przyzwyczailiśmy się do takiego stanu rzeczy - cziterzy, rozwydrzone bachory, niski poziom, ciągle ten sam wałkowany schemat. Z jednej strony mamy dość, z drugiej strony boimy się zmian.

@AntyBlezur

polecam MicroSMS, są zarąbiści, zarabiam dzięki nim miliony euro miesięcznie.

5465845486.png

Opublikowano

@MicroSMS trochę dziwny krok z Waszej strony z tym wprowadzeniem wypłat PayPal. Pokazuje to w jaką część rynku celujecie - bardziej w nieprofesjonalne osoby, głównie nastolatkowie bez kont bankowych. 

Szkoda, bo firma ma potencjał, a celowanie w taki rynek jest dość niebezpieczne i nie na długo. Minecraft się szybko skończy, a strzelam, że minimum 80% uruchomionych usług SMS u Was obsługuje Minecrafta.

Dziękujemy za opinię, bardzo długo przekładaliśmy z wielu względów wprowadzenie integracji z paypal zastanawiając się czy po prostu jej sens. 

Otrzymaliśmy w ostatnim czasie bardzo dużo wiadomości w tym zakresie, stąd poczyniliśmy takie kroki. Jest to tylko nowe udogodnienie dla partnerów.

Należy pamiętać, że dalej głównym sposobem wypłat będą przelewy bankowe. 

Miłego wieczoru.

• 1 rok później...
Opublikowano

­Jak najbardziej polecam, wypłaty w ciągu 24h i nie okradają ludzi :). Dodatkowo jeśli chcesz sprzedawać usługi bezpośrednio w grze to można się dogadać z nimi.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Taa...

Ostatnio czekałem na wypłatę ponad 2 tygodnie, za pierwszym razem nie wierzyli w wiarygodność mojego sklepu i musiałem wysyłać zdjęcia potwierdzające konta bankowego bo nie wierzyli że rachunek należy do mnie, z tym się męczyłem cały tydzień, następnie dalej czekałem na autoryzacje mojej wypłaty do tygodnia, po czym do nich napisałem ponownie i stwierdzili że coś jest nie tak z moim sklepem, aktualnie do teraz czekam na wypłatę.

Już nie mam "wymaga autoryzacji" lecz "do realizacji" chyba w końcu otrzymam swoje pieniądze :')

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
ze względu na wiele niedomówień które jest przy rozliczaniu osób prywatnych z SMS Premium, stworzyliśmy film 

który wyjaśnia:

Ryzyko kontroli skarbowej przy zwykłej wypłacie na konto lub PayPal

Ryzyko zakwestionowania umowy o dzieło na umowę zlecenie przez ZUS

Rozliczanie za pomocą umowy zlecenie bez statusu ucznia, oraz z.

Opublikowano

Z MicroSMS korzystam już dobry rok i według mnie są godni polecenia. Wypłaty bardzo szybkie (24h), miły support.

Znalezione obrazy dla zapytania jack norris approved

Opublikowano

Hmm, to może i ja się wypowiem ? Według mnie na pewno na plus, fajne API oraz jedno z najlepszych prowizji na rynku z SMS, według mnie zasłużone 9/10

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...