Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, juz od kilku dni mam taki problem iz próbuje obstawic mecz, wiec kilkam na mecz, wybieramy drużynę, wstawiam skiny, klikam place bet, no i przenosi mnie do zakładki gdzie czekam na bota, wszystko normalnie , okienko w prawym dolnym rogu jest, po jakimś czasie znika na dosłownie mili sekundę i znów sie pojawia, po kilku takich zniknieciach, to okienko znika juz całkowicie, i pisze ze nie mam żadnych betow obstawionych, nie dostałem żadnej oferty ani nic. Gdy wchodze w moje EQ na stronie lounge w ogóle nie pokazuje tych skinow które wystawilem, ale w grze je normalnie mam. Problemten jest od zeszlej niedzieli. Z gory dziękuje za pomoc i przepraszam jeśli taki temat jest. ( odświeżanie EQ na stronie nie dziala, inne przeglądarki oraz przeglądarka ze steam * shift i tab * również nie dziala, wszystkie ustawienia sa sobrzezrobione, jeszcze przed niedziela obstawialem..a i przepraszam za błędy jeśli takie występują, pisze na tablecie na szybko )

Opublikowano

Możesz się traedować?

Może to być spowodowane blokadą trade.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Napisz z problemem do steam supportu. Wydaje mi sie to najlepsze rozwiazanie.

Bo jesli nie masz blokady, odblokowany rynek , steam guarda , oraz danymi itemami ktore stawiasz mozesz handlowac to musi byc jakis blad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...