Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na pomocników w wieży

dawixon333

Udostępnienie skryptu  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie bym udostępnił skrypt na możliwość dawania pomocnikom w wieży ekwipunku oraz by oni wbijali lvl gdy my wbijemy?

• Tak, wstaw go.
      19
    • Nie chcę.
      1
    • Jak chcesz...
      1
    • Nie chcę tego!
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lochy prawie skończyłem, można z nimi walczyć. WIęc o czym ty człowieku mówisz?

O tym, że nie potrafisz php i nie wspomnę, że nawet nie używasz timeline.

Nie rozumiesz, że walka 1vs1 była już 6 miesięcy temu na mpc? Jedyne co zrobiłeś to dopisałeś mobki.

Pisałem wyżej, że ten skrypt jest zupełnie w innym akcie, a jeśli chcesz wywołać walkę XvsX to musisz napisać skrypt od nowa.

I nie mów, że skończyłeś lochy. Możesz to jedynie nazwać alphą, a nawet nie, bo oryginalny skrypt jest całkowicie inaczej zbudowany.

Innymi słowy idziesz w złą stronę.

Opublikowano

Gilu, a ty się masz za wielkiego programistę? Jak ty pliki portalu ukradłeś. Właściwie dostałeś i do dziewczyny która CI je dała się nie przyznajesz i twierdzisz, że ty je zrobiłeś, każdy serwer krytykujesz, noobku.

Opublikowano

Gilu, a ty się masz za wielkiego programistę? Jak ty pliki portalu ukradłeś. Właściwie dostałeś i do dziewczyny która CI je dała się nie przyznajesz i twierdzisz, że ty je zrobiłeś, każdy serwer krytykujesz, noobku.

Nie jestem programistą. W php bawię się, bo to moje poboczne hobby. 

Jak mogłem ukraść pliki portalu? Jakbyś wiedział jak używać timeline to byś sam idioto to napisał.

Krytykuję je, mając uzasadnienie. Nie mam nic przeciwko, aby powstawały nowe prive, lecz jeśli są postawione na gotowcu to co mam napisać? Cud, miód, malina, serwer jest świetny? Ja tylko uświadamiam założycielowi co jest nie tak.

Btw. Jakiej dziewczyny?

Opublikowano

Co Ty nie powiesz. Nie pasuje to nie podaje proste. Zamuję się teraz lochami gildijnymi. Mam 80% już.

________

Lochy skończone w 90%. Normalnie walczymy, każdy osobno 1vs1.

Jedyne co nie działa, to to, że nie wyświetla który loch mamy pokonany. Wyświetla ciągle 1/50.

Naprawiłem to przedtem ale usunąłem to, bo aktualizowało lochy gildii wszystkich co są na serwerze, ale popracuję nad tym.

Teraz nad portalem gildyjnym pracuję.

Hahahaha widac ze drugi norbertson...wojny 1vs1 oraz portal to po pierwsze nawet chyba nie 50% i po drugie stare... oraz ma pelno bugow!

Pozdrawiam !

- Cos od tematu:

Zobaczymy kiedy dodasz tych pomocnikow! :)

Najlepszy prywatny serwer w Europie!

Opublikowano

Chcialem wstawic zaczeliscie narzekac i ponizac wiec mam was w d***e. Teraz oddalem lapka do naprawy ale moze jakis skrypcik udostepnie.lochy 1 vs 1 sam robilem a portalu jeszcze nawet nie zaczalem wiec co spinasz?

Opublikowano

Chcialem wstawic zaczeliscie narzekac i ponizac wiec mam was w d***e. Teraz oddalem lapka do naprawy ale moze jakis skrypcik udostepnie.lochy 1 vs 1 sam robilem a portalu jeszcze nawet nie zaczalem wiec co spinasz?

Może zamiast wysyłać swoich ludzi, aby wyłudzali ode mnie skrypty zacząłbyś pisać skrypt? I nie wmawiaj mi tutaj, że coś sam zrobiłeś. 

Nadal czekam na pomocników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...