Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie gwiazdek z profilu

Gość King.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli autorze nie zwracasz na to uwagi, to po co ta sugestia?

Anyway, jeśli komuś to przeszkadza to jestem na tak.

Ten bajer czyli gwiazdki są zbędne więc...

Opublikowano

Dla mnie to jest "stary system" , który w pewnym sensie jest zbędny, ale osobiście nie zwracam na to uwagi.

Mimo wszystko jestem za usunięciem. :) 

Opublikowano

Jestem za usunięciem. Te gwiazdki tak naprawdę nie odzwierciedlają niczego, a służą jedynie niektórym do wyładowania złości na moderatorze po otrzymanym warnie/banie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Niema co usuwać. Szczerze to mało osób patrzy kto ile ma gwiazdek na profilu, więc dla mnie może zostać. Jestem na nie.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

A w czym ci to przeszkadza? Za mało masz tych gwiazdek i twój epenis się kurczy? Standardowa opcja ipb, po kiego w to ingerować? nie

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Po co się męczyć z usuwaniem tych gwiazdek, skoro nikomu nie przeszkadzają  ? Mi tam się '5* w profilu' kojarzy ze starym mpc i jestem na nie ;) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Skoro nikt nie zwraca uwagi na te gwiazdki oraz dzieci komuś dają 1 gwiazdkę bo tak to lepiej je usunąć.

Skoro uważasz, że nikt nie zwraca uwagi na gwiazdki to w tym momencie nie ma sensu Twój drugi argument (podkreślony).

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

TAK

Już kiedyś zgłaszałem taką sugestię, ale została odrzucona, bo mówili, że i tak nikt nie zwraca na to uwagi. A trochę to wk********* jak hejterzy na złość oceniają na 1

Skoro uważasz, że nikt nie zwraca uwagi na gwiazdki to w tym momencie nie ma sensu Twój drugi argument (podkreślony).

USUNĄĆ !!!
Opublikowano

Po co je usuwać ? Zawsze to jakoś urozmaica profil... Nie

One tylko przeszkadzają i tyle.

Opublikowano

­Nie przeszkadza, ale jak ktoś od tak daje 1, a nie za ocenę użytkownika jest to wtedy zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...