Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za granie w party! Więcej IP.

DamianPro98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahhaha beka :D graliśmy w 5 z kolegami 1 bonus dnia + x16 i mam teraz 250 x 16 :D = 4000 ip za jedną gre

Ale przy pierwszych 4 nie weszło to dopiero przy 5 ;)

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

możesz mnie dodać nick : Piro557 jutro dzisiaj :D po 4 mozemy pograć :D

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

Opublikowano

Żałośni są Ci wszyscy, którzy chcą botów do farmienia używać. ;)

Faktycznie, dodane to już zostało na EUW. Po zaproszeniu dwóch osób do drużyny zawsze dostaję dodatkowe +15, czy wygrana czy przegrana. ;)

hahhaha beka  :D graliśmy w 5 z kolegami 1 bonus dnia + x16 i mam teraz 250 x 16  :D = 4000 ip za jedną gre

Ale przy pierwszych 4 nie weszło to dopiero przy 5  ;)

Potwierdź SS'em. ;)

Opublikowano

­Nie wiem czy 16x to nie za dużo.

Ale bardzo fajna sprawa, więcej ludzi w lolu będzie grało premade i będzie w sumie lepiej.

Na pewno robią lepsze zabezpieczenia i już wkrótce te boty działać nie będą :)

Opublikowano

­Nie wiem czy 16x to nie za dużo.

Ale bardzo fajna sprawa, więcej ludzi w lolu będzie grało premade i będzie w sumie lepiej.

Na pewno robią lepsze zabezpieczenia i już wkrótce te boty działać nie będą :)

Tak tak , Rito kładzie na to lachę , liczy się tylko hajs ;)

@topic Dobry pomysł ,ale szansa na x16 bardzo mała 

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

­

Co chcesz farmić? 5-10IP na grę? Ten system to bullshit.

Chciałbym Wam przypomnieć że jest wyraźnie napisane.

Jest szansa, że wasza grupa nie otrzyma nagrody za grę w drużynie, ale większe grupy zyskują większe nagrody. Niektórzy szczęśliwcy otrzymają rzadkie, olbrzymie nagrody PZ. Jeżeli będziecie grali sami, nie zakwalifikujecie się do nagrody za grę drużynową.

Opublikowano

I po co wklejasz wielkie litery, nie mierz ludzi swoją miarą, to że jesteś ślepy nie znaczy, że i ja.

Nie zmienia to faktu, że ten system to jedynie ładny nagłówek i nic poza tym. Większe grupy hehe. Graliśmy kilka h wczoraj piątki i zgadnij co, maksymalnie wyrwałem 70IP, no szaleństwo. Ktoś zrobił błąd i zamiast x16 powinno być +16. Nie da się tego farmić, to bardziej forma niespodzianki.

Opublikowano

Jak dla mnie powinno to zostać na stałe, nic by im się nie stało uważam, że postacie powinny być darmowe tak jak w przypadku DOTY, wiem, że ludzie bulą hajs za postacie nie tylko za skiny i Riot na tym zarabia, ale dużo by nie stracili, każdy by chętniej wbijał nawet lvl'e i każdy szybciej by się nauczył grać, co to za przyjemność grać przymusowymi champami z rotacji ? A zwłaszcza jak dostaniesz postacie których nie lubisz, oczywiście można kupić tanie carry postacie, ale mimo wszystko nudzą się. Co do systemu dodanego na 2 tygodnie, w przeciągu tego czasu może uda się dorwać nagrodę x16 nie wiem 5-6 razy grając normalnie a nie no-life, w lolu podoba mi się to, że nie trzeba no-lifeic tak jak np. w metinie a tu proszę .. Dlatego moim zdaniem ten system powinien działać na tej zasadzie co za 1 wygraną dnia, pp na stałe. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Dodadza cos nowego to cebule placza. jak zwykle. bo tak zle i tak zle.

dostaj wiecej ip za gre ZA NIC po prostu od checi i tak placz. ja gralem full party i dostalismy za meczyk 600 ip

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

­Grałem premade 3 osoby, bonus to chyba 20 PZ dostałem :D

Pogram jeszcze 5x premade może coś więcej wpadnie.

Jak wpadnie jakaś większa pula to dam Wam screena że jednak coś daje xD

Opublikowano

jajebe, CEBULAKI WON Z INTERNETOW.

jest napisane, ze szansa na otrzymanie bonusu, tak? SZANSA, DO CHOLERY, NIE PEWNIK. mozecie zagrac 100 gier w piatke i nic nie dostac, a ktos inny zagra jedna gre w piatke i dostanie te 250 x 16. tak wiec sklejcie japy, nie podoba sie, to nie grajcie.

dostajecie cos platnego - nie podoba sie.

jest cos za darmo - nie podoba sie.

typowe polaczki pierdzielone.

Opublikowano

dostaje powiedzmy 75 ip +20 za jakis tam dobór przeciwnikow czy cos takiego - to jest ten event? czy poprostu bonusu nie dostalem?

Opublikowano

@Kerri bonus jest losowy nauczcie sie czytac. raz nie dostaniesz raz mozesz dostac 16 ip wiecej a pozniej mozesz miec szczescie i dostac 4k ip za gre.

ale sa bardzo male szanse takie trudne to akurat nie jest.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

@Kerri bonus jest losowy nauczcie sie czytac. raz nie dostaniesz raz mozesz dostac 16 ip wiecej a pozniej mozesz miec szczescie i dostac 4k ip za gre.

ale sa bardzo male szanse takie trudne to akurat nie jest.

W sumie to ty mnie nie zrozumiales.

Powiedzmy ze dostalem 70 ip + 20 i jest to bonus za dobor czegos tam 

I chodzi mi o to czy te 20 ip jest z eventu czy poprostu go nie dostalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...