Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody za granie w party! Więcej IP.

DamianPro98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na NA pojawiły się informacje dotyczące boostu ip za granie ze znajomymi, zapewne niedługo wejdzie na EUNE, co o tym sądzicie? Według mnie to coś świetnego dostajemy coś za granie z przyjaciółmi, dla mnie osobiście to tylko 2x fun z gry ;) Nagrody mogą być naprawdę ogromne od 2x do 16x boostu, nie wiadomo jaka jest szansa na ich przyznanie, nie zawsze dostaniemy boost.

Boost został dodany już na EUNE i EUW! 

Oryginał: http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/team-and-earn-party-rewards

Wersja polska: http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/polaczcie-sily-i-zdobywajcie-nagrody

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna sprawa w Team 5 na 5 też będzie działąć?

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

Opublikowano

Jak dla mnie, fajna sprawa. nie dosc ze mozna sie pobawic, posmiac to jeszcze wiecej ip . ciekawe ile bedzie sie dostawalo za full team + win z jakies 150?

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

I akurat dziwnym trafem nikt z moich kumpli już nie gra w lola ;_; co do tematu, fajny pomysł z tym boostem do ip ;)

Opublikowano

Fajna sprawa w Team 5 na 5 też będzie działąć?

W głównym temacie masz napisaną tabelkę.

2osob. - 4x IP

3osob. - 6x IP

4osob. - 8x IP

Full Team - 16x IP

Co do tematu, jakoś wydaje mi się to za łatwe.

Skoro mają wprowadzać takie rzeczy to jestem przekonany że jakieś nowe zabezpieczenie co do bocenia będzie zapewnione.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Po części do YoloQ, a na topie Riven nie ma xD Na mida, topa Cassio, jungle Lee (on zawsze jest w mecie), na adc można dodać tristane, reszta chyba ok

Opublikowano

Wyczuwam, że dostanie to mocnego nerfa (o ile w ogóle to wejdzie), bo myśląc pierwsza wygrana dnia 250 IP w full teamie to 4k IP za gierkę, czyli nie możliwe aby zagrać 2 gry i mieć na champa za 6300, lub zagrać 3 gry i mieć na zmianę nicku lub stronę run...

Opublikowano

Ooooooo z*********e ! Nie powiem, nie spodziewałem się takiego czegoś ze strony Riotu ;D 

Pytanie, czy zamierzają to wprowadzić na stałę ? Czy to na określony czas ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Gość Ramzes.
Opublikowano

Jak to będzie trwało 2 tygodnie to przecież będzie można z 50k IP zarobić xD

Opublikowano

Ładne u was widać umiejętności czytania ze zrozumieniem. Podali MAKSYMALNE PRZELICZNIKI bonusów, które można zdobyć przez to granie premade przy 2,3,4 i 5 osobach. Szansa na maksymalną wartość będzie na pewno mała, a wy już się nastawiacie na bonus 16x po każdym meczu.

Beka i tyle xD

Opublikowano

To już na wescie jest ;) Gram 1 mecz, tylko ciekawe czy na stałe to zostanie. 

Opublikowano

Po pierwsze :Bonusy te IP nie zawsze za gre beda otrzymywane

Po drugie : Nie zawsze bedzie to x16 a nawet odwrotnie czyli jak najzadziej

Po trzecie: Ciekawe ile botki zarobia ;D?

sygna.png

Opublikowano

Świetny mechanizm, jednak doczytaliście? Jest szansa na zdobycie dodatkowych PZ, tak więc nie jest to 100% pewne! ;)

Hmm... to wcale nie jest głupi pomysł. 

Opublikowano

Nawet jeśli jest to tylko SZANSA to i tak worth odpalić boty, które grają ze sobą w piątkę vs boty. Napisane jest, że dowolny rodzaj gierki więc LOL

Idealnie przez 2 tygodnie jak dobrze pójdzie wyfarmi się IP'ków na wszystkie konkretne champy.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ze niby jest szansa na dostanie 16 razy wiecej ip? troche bez sensu, nawet jak jest na to maly %

No chyba ze cos zle zrozumialem.

Opublikowano

Ja rozegrałem dopiero 1 mecz i dotałem 8 pz z bonusu więc xD tak mi sie wydaje :D 

Opublikowano

Myślałem, że ten bonus bedzie lepszy,

cos +20 dostałem, więc słabo.

Moze nie mialem farta i w next cos wiecej wpadnie.

Opublikowano

Wiesz niby daje, bo za mecz bez tego dostaje 150pz około może troszkę mniej a z tym po 250+ więc chyba działa ale nie jakoś tak jak nam się wszystkim wydawało. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...