Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NightCore S1

GM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nico chcesz dużo ludzi na serwie to po pierwsze restart serwera i naprawa bugów po drugie może dodaj jakieś nowości pozmieniaj misje albo sety broni/zbr/eq

po trzecie wprowadź na serwer 5 klase z pl'a  łoo ale bym pograł na takim serwie ... To tylko moje zdanie ;p

Opublikowano

No, więc jak ktoś moze sprzedac navi, bez dostępu do navi? :O

Meloss sprzedawal na lewo, bo bieda w kraju.

@kiedy reklama ruszy?

Już piszemy z youtuberami w sprawie reklamy 

­Nico na początek naucz się interpunkcji, bo przecinków się nie stawia tak jak ty " xxx , xxxx" tylko "xxx, xxx".

Serwer był i jest nadal dobry.

Przydałbym mu się konkret update(mam na myśli source) + Całkowity Reset.

Mniejsza o interpunkcje update będzie ale reset kont wątpię 

Nico chcesz dużo ludzi na serwie to po pierwsze restart serwera i naprawa bugów po drugie może dodaj jakieś nowości pozmieniaj misje albo sety broni/zbr/eq

po trzecie wprowadź na serwer 5 klase z pl'a  łoo ale bym pograł na takim serwie ... To tylko moje zdanie ;p

Nie wiem czy GA Szef zgodzi się na restart ale wezmę to pod uwagę bugi się naprawi,nowości też jakieś będą nowe sety broni,zbroi i bizu

Opublikowano

Nico bez restartu będzie tyle graczy jak jest teraz nawet z reklamą z którą byście wydali 10k zł to i tak bedzie te 50 online 

Opublikowano

Tak jak wyżej, ja bym wystartował na nowo, coś pozmieniał, jakiś inny system ulepszeń, dungeon'y, ale oczywiście klimat Night'a musi zostać jak za starych czasów, pozdrawiam były mod forum.:)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Pytanie do Ciebie, tutaj też będzie sprzedawał navi 40 latku? Na chleb nie masz, to wypierdalaj do roboty.

­

grzeczniej dzieciaku :)

Nico zawsze ok ^^

moze pomyslicie nad nowymi setami zbrojek bo te z painta to masakra :)

edit : Nico nie mozna pobrac clienta z zadnego linku

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Nico zawsze ok ^^

Łukasz wysłałem ci na pw

Opublikowano

Nico zawsze ok ^^

@Gandalf777Powiedz mi prosto w twarz'' dzieciaku'' To Ci jeszcze zapłacę, chcesz adres internetowa cebulko?

Topic. Kiedy miałby wystartować na nowo ten nightcore?

­

Opublikowano

Kiedyś grałem i administracja była fajna ale teraz admin ma zle poukladane w glowie i sie nie oplaca wracac gdyz zawali w kazdej chwili konto komu bedzie chcial ;)

Opublikowano

Ja tam proponuje restar servera całą topke wywalić i każdy od początku możecie zawsze tam dodać pare zmian

Opublikowano

super zagrałbym po resecie :D serwer miazga by był a po 2 jak byś dodał klase z PL 5 . ojojoj 4k ludu to spokojnie by grało ;D

Opublikowano

:O Kiedy by to miało nastąpić ?? :)

Muszę porozmawiać z właścicielem serwera na ten temat 

super zagrałbym po resecie :D serwer miazga by był a po 2 jak byś dodał klase z PL 5 . ojojoj 4k ludu to spokojnie by grało ;D

Byłoby  super

Opublikowano

Nico proponuje zrobić ankiete dotyczącą resetu serwera ;d i po wynikach sam zobaczysz że większość jest za resetem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...