Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NightCore S1

GM Nico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam drogich forumowiczów. No więc serwer stoi już prawie 3 lata ,założyłem ten temat bo widzę że nie ma tematu Dyskusja Co myślicie o tym serwerze , może by było fajnie jakbyśmy przywrócili go do stanu sprzed 2 lat kiedy grało na NightCore ponad 1k ludzi.

Proszę was o opinie i co chcielibyście aby się zmieniło ? tylko bez hejtowania ;d

Przywróćmy stan NightCore do czasów sprzed 2 lat i znów będzie fajna zabawa  ;)

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę te zmiany [postacie anime w grze] przesadzone.. w końcu to metin, a nie jakaś nędzna bajka anime[bez obrazy to moje osobiste zdanie każdy może mieć inne ,a o gustach się nie dyskutuje]. Metin to metin i metinem powinien pozostać wiadomo pomysł może i wielu zainteresował mi to się osobiście nie podoba . Długo stoi serwer s 1  tylko  tam jakoś nie widać aktywności administracji 0 nowości. Może zagram na s2 ,a może nie się okaże . ;)

powinni urozmaicić serwer misjami..oryginalnymi petamii/kostiumami i oryginalnymi pomysłami/eventami.

nowymi setami na wyższy level lub dodać level.

+Dobra reklama ;)

etc.

Dodam że mało serwerów jest co tworzą własne sety-broni/zbroi a nawet pety.. a gdy już coś stworzą to nie powiem fajnie popatrzeć na trud administracji i go docenić.

wilowo.jpg

Opublikowano

trochę te zmiany [postacie anime w grze] przesadzone.. w końcu to metin a nie jakaś nędzna bajka anime[bez obrazy to moje osobiste zdanie każdy może mieć inne ,a o gustach się nie dyskutuje]. Metin to metin i metinem powinien pozostać wiadomo pomysł może i wielu zainteresował mi to się osobiście nie podoba . Długo stoi serwer s 1  tylko  tam jakoś nie widać aktywności administracji 0 nowości. Może zagram może nie się okaże . ;)

powinni urozmaicić serwer misjami..oryginalnymi petamii/kostiumami i oryginalnymi pomysłami/eventam.

nowymi setami na wyższy level lub dodać level.

+Dobra reklama ;)

Urozmaicimy serwer masz to na 100% administracja będzie aktywna  o to się już nie bój po to założyłem tą dyskusję  ;) Chciałbym powrócić do dawnych czasów i postawić ten serwer na nogi 

Jak bedzie 400 graczy to wroce. xD

Też tego chcę i dlatego zapraszam wszystkich na serwer ponownie  :)

Opublikowano

dobrą sprawą było też zakup reklamy u youtuberów,naprawienie bugów,poprawienie setów wizualnie, i urozmaicenie prezentacji na mpc (wizualnie) nowa reklama , reset kont,

wilowo.jpg

Opublikowano

jest może prezentacja do tego serwera tu na forum?????

http://www.mpcforum.pl/topic/1359359-nightcorepl-s1-dedyk-4fun/

dobrą sprawą było też zakup reklamy u youtuberów,naprawienie bugów,poprawienie setów wizualnie, i urozmaicenie prezentacji na mpc (wizualnie) nowa reklama , reset kont,

Wszystko co tu wypisałeś zrobimy oprócz resetu kont  ;)

Wystarczy skontaktowac sie z administracja, mysle ze jakby zrobili nowy start serwer by mial duza ilosc graczy.

Są tutaj starsi gracze i ich opinie też bierzemy pod uwagę  :)

Opublikowano

reset kont by zaciekawił dużo graczy bo by dużo ludzi chciało wbić topke zapewne ;)

Jedni byliby zadowoleni z resetu ale musimy też wziąść pod uwagę tych graczy którzy teraz grają oni na pewno nie będą zadowoleni  :)

Opublikowano

Jedni byliby zadowoleni z resetu ale musimy też wziąść pod uwagę tych graczy którzy teraz grają oni na pewno nie będą zadowoleni  :)

ile gra osób AKTUALNIE?

wilowo.jpg

Opublikowano

Jak by był nowy start sam bym chętnie pograł Nico mówisz że to nie zadowoli starych graczy no tak tylko ze ich nie ma na serwerze jest jakieś 50-100 online dziennie myślę że jak by był nowy start spokojnie by było te 500+  serwer jest naprawdę dobry ale nie chce się grac teraz co innego na nowo 

Opublikowano

Szef leci na hajs tylko. ;-;

chcialem ubana

a on do mnie 20 psc, przelew i masz unbana.

A co do zmiany.

wprowadzenie update 270 lv itd ;f

Opublikowano

ile gra osób AKTUALNIE?

Około 50 osób

Jak by był nowy start sam bym chętnie pograł Nico mówisz że to nie zadowoli starych graczy no tak tylko ze ich nie ma na serwerze jest jakieś 50-100 online dziennie myślę że jak by był nowy start spokojnie by było te 500+  serwer jest naprawdę dobry ale nie chce się grac teraz co innego na nowo 

Porozmawiam z nim na ten temat ale wątpię NightCore to tradycja serwer stoi już prawie 3 lata 

Szef leci na hajs tylko. ;-;

chcialem ubana

a on do mnie 20 psc, przelew i masz unbana.

A co do zmiany.

wprowadzenie update 270 lv itd ;f

Już z nim rozmawiałem na ten temat i nie będzie takiego czegoś jak ja mam być na serwerze

Opublikowano

Najbardziej rozwaliło mnie to u nich że się ośmieszyli tym że ich serwer będzie jak invoria/ravia/virtual/balmora 2k graczy i że sobie zrobią S2. Obiecanki, cacanki głupiemu radość xDD .. Zrobili z siebie pośmiewisko.

Opublikowano

To w koncu są te nowe postacie czy jeszcze nie ?

Jeszcze nie ale będzie 

Najbardziej rozwaliło mnie to u nich że się ośmieszyli tym że ich serwer będzie jak invoria/ravia/virtual/balmora 2k graczy i że sobie zrobią S2. Obiecanki, cacanki głupiemu radość xDD .. Zrobili z siebie pośmiewisko.

NightCore nie będzie tak jak invoria/ravia/virtual/balmora zrobiliśmy s2 ale nie było reklamy

Opublikowano

Jeszcze nie ale będzie 

NightCore nie będzie tak jak invoria/ravia/virtual/balmora zrobiliśmy s2 ale nie było reklamy

Pytanie do Ciebie, tutaj też będzie sprzedawał navi 40 latku? Na chleb nie masz, to wypierdalaj do roboty.

­

Opublikowano

Pytanie do Ciebie, tutaj też będzie sprzedawał navi 40 latku? Na chleb nie masz, to wypierdalaj do roboty.

­

Nigdy nie sprzedawałem navi bo nie miałem dostępu do takich rzeczy ale skoro piszesz o navi to ktoś sprzedawał ale na pewno nie ja i niby gdzie te navi było na jakim serwerze ? na pewno nie na NightCore  ;)

Opublikowano

Nigdy nie sprzedawałem navi bo nie miałem dostępu do takich rzeczy ale skoro piszesz o navi to ktoś sprzedawał ale na pewno nie ja i niby gdzie te navi było na jakim serwerze ? na pewno nie na NightCore  ;)

Na Demilus podobno. Tak każdy pisze, Melossos czy jak mu tam kiedyś pisał. 

­

Opublikowano

­

Poczytaj prezentacje demilusa i zobaczysz kto sprzedawał nie będę tu pisał kto bo z demilusem już skończyłem i nie mam nic wspólnego z tym serwerem.Poczytaj prezkę demilusa to się dowiesz kto sprzedawał , z resztą ja na demilusie nie miałem dostępu do navi  ;)

Piszemy tutaj o NightCore a nie o innych serwerach  :)

Opublikowano

­

Na demilusie dostęp mial tylko meloss, więc jak mogl sprzedawac navi? ;o

Opublikowano

Na demilusie dostęp mial tylko meloss, więc jak mogl sprzedawac navi? ;o

Nie miał tylko dalej ma on i jego wspólnik a tak poza tym nikt nie ma dostępu do navi 

Opublikowano

­Nico na początek naucz się interpunkcji, bo przecinków się nie stawia tak jak ty " xxx , xxxx" tylko "xxx, xxx".

Serwer był i jest nadal dobry.
Przydałbym mu się konkret update(mam na myśli source) + Całkowity Reset.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...