Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka tier lista mpc :)

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystałem z how2win

Prosze Cie KondiX... Naprawdę z tego dna?

Najlepiej zrobić tier listy osobno, na topa/mida/jg itp. a nie we wszystko razem.

No i Lissandra best na topie i midzie?

Lepiej zrób tier listy osobne - tiery 1, 2, 3, 4 czy jakoś tak.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Prosze Cie KondiX... Naprawdę z tego dna?

Najlepiej zrobić tier listy osobno, na topa/mida/jg itp. a nie we wszystko razem.

No i Lissandra best na topie i midzie?

Lepiej zrób tier listy osobne - tiery 1, 2, 3, 4 czy jakoś tak.

Nom, Lisandra jest op pickiem w tym patchu, bardzo dużo osób nią gra w tym patchu ;) Nie będę robił podziału na tiery, ponieważ to ma być Tier lista zawierająca 4 (ewentualnie 5) championów, którzy są op w danym patchu. Tj. Najlepszych na jakąś tam linie. Z resztą, myślisz, że ktoś by to czytał :D + sporo czasu by mi zajęło sporządzanie takiej tier listy w mojej obecnej sytuacji. Wszystko robię z tabletu, a nie jest to zbyt komfortowe, oraz wiele opcji dotyczących pisania jest off :(

// btw. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile trudu wsadziłem w zrobienie tak banalnej rzeczy. Pisanie z tabletu to koszmar...

Opublikowano

LCS są zawsze patch do tyłu więc patrzenie że tam pickneli kogoś nie musi się koniecznie sprawdzić w tym patchu co jest na serwerach live

Po prostu dziamal ;]

Pomocnik
Opublikowano

LCS są zawsze patch do tyłu więc patrzenie że tam pickneli kogoś nie musi się koniecznie sprawdzić w tym patchu co jest na serwerach live

Wiem, że są patch do tył, zdaję sobie sprawę z tego ;) Jednakże w wielu championach nic się nie zmienia. Np. Rumble jak był grany na Worldsach taki teraz nim grają na LCS :)

Pomocnik
Opublikowano

Ja to bym gdzieś Ashe dorzuciła jeszcze. :)

Ashe hmm ? Moim zdaniem są lepsi adc. Zobaczymy co na to inni. ;)

Opublikowano

A gdzie vayne na ADC? Jak kupi BOTRKA i nie jest do tylu z csami to robi miazge

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Nom, Lisandra jest op pickiem w tym patchu, bardzo dużo osób nią gra w tym patchu ;) Nie będę robił podziału na tiery, ponieważ to ma być Tier lista zawierająca 4 (ewentualnie 5) championów, którzy są op w danym patchu. Tj. Najlepszych na jakąś tam linie. Z resztą, myślisz, że ktoś by to czytał :D + sporo czasu by mi zajęło sporządzanie takiej tier listy w mojej obecnej sytuacji. Wszystko robię z tabletu, a nie jest to zbyt komfortowe, oraz wiele opcji dotyczących pisania jest off :(

// btw. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile trudu wsadziłem w zrobienie tak banalnej rzeczy. Pisanie z tabletu to koszmar...

"To ma być Tier Lista zawierająca 4 (ewentualnie 5) championów, którzy są op w danym patchu. Tj. Najlepszych na jakąś tam linie"

Ale Lissandra powtarza się - jest "najlepsza" i na topie, i na midzie. Naprawde jest taka silna? Nigdy jej nie widzę w grach.

PS. Jak ogarniesz daną postać to wszystko jest OP, nawet taki Urgot, więc te wszystkie Tier listy są zbędne, a te z H2W to po prostu no comment.

Pomocnik
Opublikowano

"To ma być Tier Lista zawierająca 4 (ewentualnie 5) championów, którzy są op w danym patchu. Tj. Najlepszych na jakąś tam linie"

Ale Lissandra powtarza się - jest "najlepsza" i na topie, i na midzie. Naprawde jest taka silna? Nigdy jej nie widzę w grach.

PS. Jak ogarniesz daną postać to wszystko jest OP, nawet taki Urgot, więc te wszystkie Tier listy są zbędne, a te z H2W to po prostu no comment.

@Renissance mówiłem :D

Widzę, że nie wiesz o co chodzi z Tier Listami, jeśli twierdzisz, że tier listy są zbędne oraz, że każda postać jest op ;p

Opublikowano

to wrzuć jeszcze poppy bo ta tier lista to dno i są tam postacie (w chj dużo) które nie są najsilniejsze, były kilka patchy temu ale teraz już nie

Opublikowano

Zmień na to; i pisz pw to grafikę lepszą zrobię 

Tier1: Gnar, Liss, Irelia, Rumble, Morgana

Tier2: Kennen, Sion, Maokai , Heca, Fizz

MID

Tier1: Zed, LeBlanc, Ezreal, Ahri 

Tier2: Xerath, Yasuo, Cassio, Fizz

JUNGLE:

Tier1: J4, Nida, Lee, RekSai

Tier2: Nunu, Sejuani, Rengar, Vi, Olaf

ADC:

Tier1: Kalista, Graves, Sivir, Corki

Tier2: Jinx, Triss, Lucian, Cait, Draven

SUPP:

Tier1: Annie, Thresh, Janna, Morgana

Tier2: Braum, Alistar, Lulu, Blitz, Leona

Pomocnik
Opublikowano

Zmień na to; i pisz pw to grafikę lepszą zrobię 

Tier1: Gnar, Liss, Irelia, Rumble, Morgana

Tier2: Kennen, Sion, Maokai , Heca, Fizz

MID

Tier1: Zed, LeBlanc, Ezreal, Ahri 

Tier2: Xerath, Yasuo, Cassio, Fizz

JUNGLE:

Tier1: J4, Nida, Lee, RekSai

Tier2: Nunu, Sejuani, Rengar, Vi, Olaf

ADC:

Tier1: Kalista, Graves, Sivir, Corki

Tier2: Jinx, Triss, Lucian, Cait, Draven

SUPP:

Tier1: Annie, Thresh, Janna, Morgana

Tier2: Braum, Alistar, Lulu, Blitz, Leona

Jinx lepsza od Sivir, co do reszty pozmieniam. Pw zaraz napisze odnośnie tych napisów :)

Pomocnik
Opublikowano

@ref

+ Zmienione napisy.

+ Poprawione championy.

Zapraszam do wypowiedzi, co teraz o tym sądzicie. ;)

Dziękuję transwestycie za zrobienie napisów ^_^

Pomocnik
Opublikowano

morgana na supporta gdzie?

fizz na topa? nie sadze. imo dalej na midzie lepiej sie sprawdza

Obecnie ad Fizz na topie ora :D

Pomocnik
Opublikowano

ja nim dalej cisne mida i ugrywam... na topie raz widzialem fizza to go zjadlem bez problemu. :f

To zależy od gracza. Na midzie dalej jest dobry, lecz chyba na topie lepszy :)

Opublikowano

Morgana na topie? Wrzuć ją do supportów, a nie na topie. Już prędzej ją na midzie widzę. I zamiast Blitza wrzuciłabym Brauma, oraz dodała do jungli Dianę - naprawdę op. 

Pomocnik
Opublikowano

Brakuje mi tutaj xeratha. Poza tym morgana na topie? lel

Tak Morgana na topie jest bardzo silnym pickiem teraz, a xertah jest w tier 1.

Opublikowano

Brakuje to aktualnie morgany, wciąż jest często wybierana i jest mocnym pickiem.

Do suppów  i jungli w sumie zgadzam się 100%, ale ta morgana..

Jeżeli chodzi o mida, brakuje mi tam akali, często nie jest wybierana ale naprawdę ma dmg..

Na topa mi brakuje kogoś, ale nie wiem konkretnie kogo.. Dam znać jak sobie przypomne ^.^

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...