Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile czasu najwięcej nie jedliście ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak to możliwe, tym bardziej, że podał nawet sekudny :)

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć, że człowiek może przetrwać tyle bez jedzenia. No i po co mialby to robić? Rozumiem wyzwania typu nie jeść przez 1 dzień, ale przez prawie 22 dni? Ciężko mi w to uwierzyć.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jakoś ciężko mi w to uwierzyć, że człowiek może przetrwać tyle bez jedzenia. No i po co mialby to robić? Rozumiem wyzwania typu nie jeść przez 1 dzień, ale przez prawie 22 dni? Ciężko mi w to uwierzyć.

Jak ktoś waży 140-150 kilo i nie ma mięśni by się musiały odżywiać to tak. No i nie może to być tak gwałtownie na początku połowa tego co jesz i coraz coraz mniej by się organizm przygotował

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

10h. Wpierdalam prawie cały czas ale jestem gównorektykiem czy jak to się tam zwie - wpierdalam ile wlezie i prawie w ogóle nie tyje.

Bo jesteś taki gruby, że bardziej utyć się nie da,

Poza tym, jesteś jednym z najbardziej chujowych trolli na forum. Gratuluję.

Opublikowano

Bo jesteś taki gruby, że bardziej utyć się nie da,

Poza tym, jesteś jednym z najbardziej chujowych trolli na forum. Gratuluję.

Nie będę szerzył napiny w necie bo to dobre dla gimbów. Mam nadzieję, że jak się spotkamy to powiesz mi to w twarz. :)

3m sie

Opublikowano

2 dni chory byłem tak ogólnie średnio co 1 godz chyba że w szkole i prawie wogule nie tyje 178 i 65 kg wagi wiec

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

ja raz wytrzymałem z 10-12 godzin, ale jak chciałem sobie zagrać w LoL'a i potem tak brzuch mnie rozbolał, że totalnie musiałem coś zjeść. Ale czasami są momenty, że chyba nawet cały dzien bym nie musiał jeść.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Jak się nie ruszam nigdzie to mało jem zwykle to tylko obiad i tyle. Głodzić się nie głodzę, po prostu zwykle nie mam ochoty na jedzenie.

Admin Cienia
Opublikowano

10h. Wpierdalam prawie cały czas ale jestem gównorektykiem czy jak to się tam zwie - wpierdalam ile wlezie i prawie w ogóle nie tyje.

Piona, mój ziomek wcina mniej niż ja, jemy podobnie, on w rok 20kg w góre, ja kilka lat stoje na 82. -,- Teraz zaczynam jeszcze ćwiczyć po pracy i dojebowywowywuje do tego monohydrat kreatyny od universal nutrition może coś wyjdzie. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja jem rzadko, ale jak już się dorwę do jedzenia to wpierdalam jak głupi :D Niestety jestem chory, mam problemy z tarczycą i przez to nie tyje... Dzisiaj mogę ważyć 48, a za dwa dni dużo jedząc 45... Teraz ważę 52 przy 180cm wzrostu i mam 16kg niedowagi :wacko:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...