Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] WebEnd dla serwerów RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł ciekawy, i jak najbardziej dobry i jedyny w swoim rodza. Jednak kultura niektórych tu osób jest okropna ,tzw "albo dajesz albo wypierdalaj". Jednak zawsze jest jakieś ale ,mało kto w tych czasach robi serwery rpg. Bo są to albo nie udane, albo angielskie serwery. A jak wiadomo do takie projektu trzeba wiele wkłady pracy. Tyle z mojej strony.

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@Ztrollowany

Pomysł ciekawy, i jak najbardziej dobry i jedyny w swoim rodza. Jednak kultura niektórych tu osób jest okropna ,tzw "albo dajesz albo wypierdalaj". Jednak zawsze jest jakieś ale ,mało kto w tych czasach robi serwery rpg. Bo są to albo nie udane, albo angielskie serwery. A jak wiadomo do takie projektu trzeba wiele wkłady pracy. Tyle z mojej strony.

Masz rację. Dlatego właśnie stworzyłem ten temat. Jego główny cel to dowiedzenie się czy jest jakaś grupa osób poważnie zainteresowana takim rozwiązaniem. Ze względu na ilość pracy jaką trzeba w to włożyć nie będą pisać czegoś, czego nikt nie będzie używał (pomijając grupę gimbusów, które ściągną, porobią nie wiadomo co i stwierdzą, że do dupy, bo im nie działa).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Proszę o zamknięcie tematu :)

WebEnd czy raczej projectQ Reloaded (bo tak go nazwałem jako następce poprzedniego projektu o nazwie "projectQ") jest w trakcie prac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...