Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wypromować na YT?

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam kanał na YT. Na razie nagrywam z metina ale oczywiście moje filmy są w jakości HD, trwają do 10 minut. Intro jak i Outro sam robiłem i bardzo fajnie wygląda. jednak mam problem z wypromowaniem kanału. Daję zachęcające miniaturki, piszę komentarze, jednak przybywa mi mało subskrybcji. Filmiki mają dobre tytuły i tagi ale ciężko się przebić.

Coś polecicie? Nie chcę progaramów typu: fake wyswietlenia, like, suby itp.

Opublikowano

Mogę zobaczyć kanał? może uda mi się coś polecić / dać jakąś małą radę,  co według mnie powinieneś zrobić :)

Opublikowano

Po pierwsze Metinem się nie wybijesz na dłuższą metę. Jest sporo tych metinowców, że aż rzygać się chcę bo 99% z nich to obłudniki i powiedzą wszystko jeśli im się to opłaci.

Nagrywaj gameplaye z nowych gier najlepiej bo to przyciąga jak prowadzi się to z humorem itp.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jak wyjdzie jakaś nowa gra nagraj ją jako 1.

Zobaczysz jak ci oglądalność skoczy ;).

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Po prostu musisz mieć dostęp do dustepa jeżeli chcesz zrobić INTRO, lub się wypromować.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...