Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astral [4FuN/PvP]

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Belka do prezentacji została udostępniona na mpc przez Damiana. ;]

Mogliście jeszcze do ss dodać ramki.

Mam zezwolenie na to żeby jej użyć w prezentacji, to tylko hamachi jak pisałem, nie stać nas na grafika.

Ja teraz zmykam, widzimy się o 16!

@Edit - Mamy problemy z serwerem, w wczorajszym małym UPDATE zrobił się jakiś błąd, serwer będzie dziś nieczynny. Wszystko wynagrodzimy jak serwer wróci do żywych. Przepraszamy.

@Edit - Serwer już śmiga dzięki pomocy jednego z graczy '' Elosik ''. Bardzo dziękujemy. Wbijamy i gramy!

Opublikowano

Polecam, zagram.

Dzięki, zapraszamy!

---------------------------------------------------------

o 22:00 wyłączamy i widzimy się jutro o 16:00

@Edit:

Sieci w pełni wolne:

Astral - 5

Astral - 6

Astral - 7

Astral - 9 

Bez hasła,reszta zapełniona lub po 2-3 osoby.

Jesli będzie brakować miejsca, dorobie. Lecz narazie nie widze takiej potrzeby.

Opublikowano

Zostało dorobione 5 sieci.

Sieci od Astral - 1 do Astral - 15

np. Astral - 12

Brak haseł do sieci, niektóre sieci są pełne więc trzeba uważać i wpisywać inne. Do każdego jest miejsce.

Pozdrawiam, BOOS.

UPDATE:

Dziś na serwerze:

- Usuneliśmy kd magii

- Poprawiliśmy ulepszanie zbroji dla wojownika

- Ustablizowalismy serwer(wiecej ramu)

- Dodalismy kilka poprawek mniej waznych

Widzimy się już jutro o 16:00! Wbijajcie.

Opublikowano

widzę moje pliki.

1. Poprawiliście ulepszanie zbroi sura/szaman (gdzieś na początku były pomieszane id i chyba zbroja sury przechodziła w szamana)

2. Poprawiliście drop w av3 ( o ile trzeba expić i dropić)

di-HLXD.jpg

Opublikowano

widzę moje pliki.

1. Poprawiliście ulepszanie zbroi sura/szaman (gdzieś na początku były pomieszane id i chyba zbroja sury przechodziła w szamana)

2. Poprawiliście drop w av3 ( o ile trzeba expić i dropić)

1. Wszystkie ulepszenia są poprawione.

2. Nie trzeba Expić

Dzięki za koma RyKoX.

Serwer zaraz odpalam!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

dziś o 19:30 zrobimy konkurs ox o jakąś rangę [...] lub fajnego epika, zapraszamy!Se

Serwer zostaje zamknięty, z powodu małej ilości graczy nie mam zamiaru go dłużej prowadzić, nic na to nie poradze. Było kilka osób którym się on podobał ale nie mam zamiaru trudzić się dla 5 osób czy tam maks 8, być może zrobie nową prezentacje troche pozmieniam i za jakiś czas uruchomie od nowa.

Dziękuje za grę. 

Proszę o wywalenie tematu do kosza.

Opublikowano

@BossBTS zmień pliki serwerowe to będzie grać więcej osób.

Pliki nie są złe. Większość na tym forum plików to gówno... żadnego sensu na tych gównach stawianie serwera nie ma. Widze że mało wiesz o plikach RyKoX'a... pracuje na nich już długo troche dziur i co z tego innym sie podobaly.

Wszystko to i tak jeden chlam, zaden serwer hamachi przyszlosci nie ma :P

A ja nie ma zbytnio czasu zeby sie tym zajmowac 

Opublikowano

Pliki nie są złe. Większość na tym forum plików to gówno... żadnego sensu na tych gównach stawianie serwera nie ma. Widze że mało wiesz o plikach RyKoX'a... pracuje na nich już długo troche dziur i co z tego innym sie podobaly.

Wszystko to i tak jeden chlam, zaden serwer hamachi przyszlosci nie ma :P

A ja nie ma zbytnio czasu zeby sie tym zajmowac 

Ile wiem tyle wiem ale pliki rykoxa są już "stare" i dlatego nikt nie chce grać na nich. 

Opublikowano

Ile wiem tyle wiem ale pliki rykoxa są już "stare" i dlatego nikt nie chce grać na nich. 

wszystko to gotowce edytowane. tylko pl jest od podstaw

Opublikowano

wszystko to gotowce edytowane. tylko pl jest od podstaw

Niezbyt dobrze się wyraziłeś :D bo czytając co piszesz na Twoje rozumowanie to i PL jest gotowcem, aby to nie był gotowiec pliki musisz edytować na swoje pliki .... Nie mówię tu o edycji "NPC" bo taka edycja to nie edycja :D To co napisałem może wydawać się chaotyczne i ciut niezrozumiałe, ale tak jest Boosik w tych czasach ciężko jest zachęcić graczy do gry, na moim hamaku jest zaledwie +15 osób szału nie ma, dlaczego? bo nie mam zbytnio bajerów na serwerze :D Pozdro Erio ;*

Opublikowano

Może fajnie będzie się grało, dawno nie grałem na hamachi.

Szykujecie jakiś mini evencik może? 

Mimo wcześniejszych komentarzy polecę serwer.

Ps. Ile online ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...