Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astral [4FuN/PvP]

BossBTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START DZIŚ O 18:00

hhhh.jpg

Joł, hej, siemanko! Witam was wszystkich bardzo serdecznie
Chciałbym wam przedstawić mój nowo powstały serwer Astral[HAMACHI]
serwer powstał żeby się pobawić, jest to 4fun na ktorym wszystko macie u NPC + dobrze wyrównane klasy...
ale co ja wam się tu rozpisuje! Ajc... przejdźmy do prezentacji!

info.jpg

(Najczęściej zadawane pytania, taki jakby FAQ )

Czy na serwerze wchodzą maks bony? - Tak

Jaki to typ serwera? - 4FUN

Czy na serwerze jest 6/7? - Tak

Czy na serwerze jest rosa na magię? - Tak ale tylko 10% ponieważ BM był za słaby.

Czy na serwerze są jakieś nowości typu inny wygląd m1? - Tak

Czy na start otrzymuje się skille na P? - Tak

Czy na start otrzymuje się maksymalny poziom? - Tak

Czy na serwerze są wyrównane klasy? - z tego co testowaliśmy wychodzi na to że każda w PVP daję radę, jeśli coś było by nie tak znerfimy trochę daną klasę lub podrasujemy lekko.

Czy na serwerze będą organizowane eventy? - Tak będą w których będzie można zdobyć unikatowe przedmioty nie dostępne nigdzie indziej

Jaki jest maksnymalny level na serwerze? - 250

Ile jest setów do 250 poziomu? - 19 setów

Czy szukacie kogoś do teamu? - Narazie nie poszukujemy, ale jeśli chcesz pomóc napisz może odpiszemy jeśli nas zainteresujesz!

Czy na serwerze są inne skille niż PL'owe? - Tak są wgrane inne skille lecz nie obejmują wszystkich klas

Czy serwer będzie stał czy będzie taką kupą i padnie po kilku dniach?O to nie musicie się obawiać, hoster(ja) dopilnuje żeby serwer stał tyle ile się da.

A od kogo dostajemy te skille na P i maksymalny poziom? - Od kapitana

Czy rosy wchodzą maks? - Tak prócz rosy zielonej wchodzi zawsze na 10%, rosy są na 10 minut 

wazne.jpg

Strona główna - 25.12.72.103(Strona będzię zmieniona, edytowana, lecz zarejestrować da się bez najmniejszego problemu)
TS3(HAMACHI) - 25.12.72.103(TS będzie działać o godzinie 15:00) również będę tam(BOOS)

hhhhh.jpg

Procesor - AMD PHENOM II x4 810 Processor 2.60 Ghz

Pamięć ram na serwerze - 2GB

Łącze internetowe - 10mb/s

hhhhhh.jpg

Od Astral - 1 do Astral - 10
przykładowo: Astral - 7

jeśli sieci się zapełnią dotworze nowe

hhhhhhh.jpg

Nie będę wstawiał tabelki, przekonacie się w grze!
Podpowiem tyle że bonusy wchodzą maksymalnie, ale żeby nie było aż tak łatwo wchodzą też bonusy do expa

misje.jpg

U nas na serwrze występują misję( co na 4fun? wtf)
Jakie misje?
Są to polowania, polowan jest sporo ale uporac się z nimi to nie lada wyzwanie... za polowania otrzymujecie bonusy na stałe, jakie bonusy? Dowiecie się sami ale jeśli chcecie stać się mistrzami PVP, róbcie je, dadzą wam większą przewagę!

Co znajduje się u handlarzy?

hhh.jpg

handlarka.jpg
Pewnie zastanawiasz się za co ulepszyć eq... bo ulepszenie jego jest bardzo kosztowne, u handlarki znajduje się bryłka '' 500kk'' można ją kupić za jedyny 1 yang a sprzedać za 500kk... moc boga bryłki daje nam jednak większą wartość jaką? sami się przekonacie!

hbroniami.jpg

handlarz-broniami.jpg

hh.jpg

Ajajajajaj... dodam odrazu że na ULEPSZANIE potrzebujemy tylko YANG. Wszystkie ulepki z itemów zostały zdjęte.

h-zbrojami.jpg
"-----------------------------------"
System ulepszania broni:

7.jpg
System ulepszania zbroji:

''Zostanie dodane niebawm(powiem tyle że ze stalki ulepszamy na zbrojkę z maksymalnym poziomem'

System ulepszania biżuteri, hełmow, tarcz(etc. tarcze na obrazku są nie aktualne z tarcz na 61 robicie odrazu na 250):

666666666.jpg

''--------------------------------------"

adminss.jpg

[HA]BOOS/Tomek - Od wszyskiego[Główny właściciel]
[TECH]Vetitum - Od wszystkiego[ 2 właściciel]

dal-mpc.jpg

ss-wery.jpg

"------------------------------------------------"
PS. odrazu piszę dla hejtów. Tak są to pliki RyKoX'a z editem moim i Vetituma, sety zostawiliśmy ponieważ są fajne. Nie wazne kogo wazne ze ladnie się prezentują i dobrze się będzie grało
"---------------------------------------------------------------------"
Pierwsze 5 osób które zaloguje się o 18:30 otrzyma jeden unikatowy item na swoją postać który będzie również do zdobycia z OX'a lub z '' Szukaj GM'A''

jeśli ktoś chce się czegoś dowiedzieć serdecznie zapraszamy na nasze sieci hamachi oraz TS3, BOOS(ja) odpowie na wsze pytania[TS OD GODZ 15:00]

Tak więc serdecznie zapraszamy o 18:00 na serwer, stań w obliczu sprawiedliwości i broń swojego honoru w licznych walkach PVP

''Pragnę również dodać że tło wyboru postaci jest +18, dlaczego? Wbijecie i się przekonacie''
Opublikowano

up nie podoba ci się wchodzić nie musisz , tak serwer to gotowiec ale te pliki są najlepsze do zabawy w pvp a jest to właśnie taki serwer , edytowane są najpotrzebniejsze rzeczy takie jak misje z których są nagrody pvp 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Ehhhh następny gotowiec ? Tło logowania +18 mądre posunięcie. Ile masz lat?  Jakoś serwer mnie nie przekonał Casidie już jest 100x lepsza od tego.

Wiedziałem że pójdzie hejt. To jest gotowiec z najważniejszymi zmianami. Zauważ że Casidie jest na plikach Lastivi s1, co też gotowiec, to że zmienili sety to znaczy że nie gotowiec? zastanów się co piszesz i przeczytaj dokładnie co napisałem pod tematem. Nie chce spin. Tak tło +18, fajnie wyglada i pasuje do tego klimatu, mam 17 lat.

Serdecznie zapraszam do zadawania kometarzy! :)

Opublikowano

Uuuuu spina :3 Polecam ze względu na Boosa :3

pff :D o kimś chyba zapomniałeś :D

rejestracja już odpalona czyli wchodzimy i napier****my :)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Polecam, fajny serwer hamachi :)

Dziękuję, lubię jak ktoś docenia moją prace i wiem że sam z siebie.

@reje otwarte, kilka osób doszło już do sieci co mnie bardzo Cieszy. Zapraszamy, o 18 startujemy.

@TS otwarty, można wbijać jestem na nim wystarczy mi poka dac jak cos zejde porozmawiac.

Opublikowano

Nie widzę przyszłości dla tego serwera. Widzę że pliki RyKoXa a ludziom już się przejadły serwery gdzie jest nasrane multum broni i zbroi bynajmniej mi.

Gdyby pliki były inne może ten serwer miałby sens.

Opublikowano

Mówiłem wam panowie że będą hejty, tak tak olewacie je ale przez to graczy nie bd i serwer po kilku dniach zamknięcie bo dla 2 graczy nie będziecie tego trzymać ale powodzenia hahahah

99mpo2.jpg

Opublikowano

Serwer jak serwer czyste pliki rykoxa ale przynajmniej prezentacja fajna :) Powodzenia z serwerem .

mr76n6.png
Opublikowano

Nie wiem co w tym dzwinego że to pliki RyKoX, wszystkie serwery sa praktycznie stawiane na gotowcach, co to za różnica... nie jest to samo bo jest dużo edytowane jedyne co jest od plików RyKoX'a to tylko sety które są ładne... nic nikomu się nie przejadło bo nie wdziałem tutaj w tym dziale dobrego serwera 4fun/pvp. 

Serwer zostanie odpalony jutro po godzinie 16:00 stwierdziłem że zbyt mała ilość była na sieciach hamachi i go nie odpaliłem bo było zaledwie 11 osób.

@rzr to że Cię wywaliliśmy z teamu bo się opierdzielałeś(strone bóg wie jaką jak na hamachi robiłeś 3 dni) przy czym ja wrzuciłem normalną żeby można się było zarejestrować w 5 minut... Pomyśl.

@pawel Czy na RyKoXie masz taki handlarzy? Czy na rykoxie dostajesz na start 250 level Czy na RyKoxie masz nowe wyglady skilli/m1 Czy na RyKoXie... mogę tak wymieniać nie wiem na co się upraliście.

@pawel199724 3 Czytaj początek tego postu.

Widzimy się jutro!

Opublikowano

Boss to że robiłem strone kilka dni oznaczało że nie miałem za dużo czasu nie żyje tylko komputerem

i boss nie pisz że macie tutaj tylko system z rykoxa bo wrzucić quest edytować handlarzy to nie jest wielki wyczyn nie chce was tu cisnąć czy coś bo ogólnie spoko jesteś ale mówiłem że z tego będzie nie wypał

Nawet ss wam się nie chciało swoich robić i nie mówie o wszystkich

99mpo2.jpg

Opublikowano

@boss to co wymieniłeś nie jest trudne do zrobienia ^^ mi nie podoba się że jest nasrane po 30 zbroi i broni. W prezentacji nic nie widzę co przekonało by mnie do gry tutaj.

Opublikowano

To tylko hamachi... 

kilka osób jest na sieciach pisałem z nimi i wszystko im akurat pasuje, idzcie na dedyka lub inny serwer jesli się nie podoba.

-------------------------------------

Powiem tak, serwer wyludnia się, co mnie cieszy. 5 osób które się zalogowało dostanie nagrodę w postaci rangi+epika(epik tylko dla woja) inne klasy dostaną tylko rangę.

kilka SS:

http://naforum.zapodaj.net/f5c983753648.jpg.html

http://naforum.zapodaj.net/98aeebdf66d3.jpg.html

------------------------------------------

Serwer wystartował, strona i ts też. [sTART ODBYŁ SIĘ O 16:00] serdecznie zapraszam do gry

http://naforum.zapodaj.net/85ead1199199.jpg.html- Lubie moich graczy :D

Gość Lajk™
Opublikowano

Lubię pliki rykoxa więc polecam. 2 polecam za prezentacje bo dziwne że na hamachi jest taka elegancka grafika. może wbije ; )

Opublikowano

Serwer taki sobie mało osób jak to rykox ale jest edytowany. Polecam jak komus się nudzi

Lubię pliki rykoxa więc polecam. 2 polecam za prezentacje bo dziwne że na hamachi jest taka elegancka grafika. może wbije ; )

Dziękujemy.

Opublikowano

Gdyby to nie był rykox :((((((((

Cytując panów z dedyków:

@Off_Top skąd truta? xD

NPC.

---

Jutro postaram się załatwić jakiegoś TS'a normalnego pod serwer, jak nie jutro to w tym tygodni. To na hamachi to syf.

---

Serwer będzie aktywny od Poniedziałku do Niedzieli w tych godzinach:

16:00 - 22:00

---
Na serwerze zostało zmienione ulepszanie zbroji ze stalki robicie odrazu zbroje na 250 poziom, dla komfortu graczy. Bronie są tak jak były nie wiadomo komu jaka przypasuje + zbroja zoombie została edytowana, nie nadaje się już do PVP jedynie dla wyglądu osobistego postaci(wizerunku)

Pozdrawiam, BOOS.
Opublikowano

Belka do prezentacji została udostępniona na mpc przez Damiana. ;]

Mogliście jeszcze do ss dodać ramki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...