Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castiosika Ciag Dalszy :)

NieTaLigaPotega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka prawda te jebane  k***y  znowu wystartowały z gównem  :)   i tak po serwerze będzie i  to jeszcze tego dopilnuje i kilka innych osób  ten jebnięty w łeb  imaguś to zwykły  kurwiarz  i  j****y  złodziej na dodatek    10 latek.Wypierdalaj  z tego forum  jednym słowem dopiero co już nie miałem  pkt karnych ale c**j  dostane znowu z 50 pewnie..

Całkowicie zgadzam się z perserga ... a to eq z navi to pewnie  dlatego bo imaguś mieszka w baraku jakimś i na chleb niema więc daliście   mu na chleb  jednym słowem ja bym takiemu nie dał... Najwyżej  gówno z makiem..

Pozdro  

PS:J**** Castiosa

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Przecież tam jasno widać że 2 zbroje i 1 flet jest wklejony, o ile cały handel nie jest wklejony z tamtych z screenów z wymiany, jak sprawdzę to dokładniej, to podeślę dowody :)

Widzisz tak mam 16lat, kasy od c***a, mam 5 maszyn, i kilka prywatnych projektów, bramkę VoIP, a to wszystko za kieszonkowe 30zł miesięcznie ;O też tak umiesz?

A ty k***a wiesz jak działa licznik? Przez 24h liczy graczy, patrzy kto był online w ciągu 24h i go dodaje, skoro był online 24h i 1 minutę to go wywala z tego licznika, Matematyka idioto..

jak zbierałeś przez 10 lat po 30 zł też tak bym umiał :D

Opublikowano

a to już nie pamiętasz jak canzasik ci serwer wywalał co chwile a wy płacz i groźby że pójdziemy na policje xD a co do licznika podkręcony ostro pewnie jak mówisz że tyle osób ;) i tak nie utrzymacie graczy po takim czymś jeżeli chcesz mogę wrzucić na forum inne dowody ponieważ na serwerze nie grałem bo to syf ale mam znajomości i chętnie wrzucę pewne rzeczy za zgodą tej osoby tak więc płacz dalej w poduszkę 

Hahahahahhah cannzas wywalał? on nawet nie zasrał.. to pionek mówi jaki to on hakier nie jest a tak naprawdę to kto inny :)

Taka prawda te jebane  k***y  znowu wystartowały z gównem   :)   i tak po serwerze będzie i  to jeszcze tego dopilnuje i kilka innych osób  ten jebnięty w łeb  imaguś to zwykły  kurwiarz  i  j****y  złodziej na dodatek    10 latek.Wypierdalaj  z tego forum  jednym słowem dopiero co już nie miałem  pkt karnych ale c**j  dostane znowu z 50 pewnie..

Całkowicie zgadzam się z perserga ... a to eq z navi to pewnie  dlatego bo imaguś mieszka w baraku jakimś i na chleb niema więc daliście   mu na chleb  jednym słowem ja bym takiemu nie dał... Najwyżej  gówno z makiem..

Pozdro  

Eq z navi jprdl.... hahahhahahahahaha Screeny widać że są przerobione i nadal w kłamstwo brniecie :)

jak zbierałeś przez 10 lat po 30 zł też tak bym umiał :D

Ale ty tępy jesteś jprdl... przestałem wierzyć w ludzi cya.

Opublikowano

liczba Graczy Online W Ciagu 24h:

1866 

dlaczego od wczoraj tylko nie całe 20 osób wbiło na serwer jeśli licznik dobrze działa? czy może jest podkręcony, żeby ludzie myśleli że dalej ludzie grają? oj oj sypie wam się syf.

Wiesz moge na szybko zalozyc strone i walnac że w 1munute istnienia tej strony odwiedzilo ją 10000000 osób. A nie wierze że taka liczba gra na Castiosie ...

Opublikowano

Przecież tam jasno widać że 2 zbroje i 1 flet jest wklejony, o ile cały handel nie jest wklejony z tamtych z screenów z wymiany, jak sprawdzę to dokładniej, to podeślę dowody :)

Widzisz tak mam 16lat, kasy od c***a, mam 5 maszyn, i kilka prywatnych projektów, bramkę VoIP, a to wszystko za kieszonkowe 30zł miesięcznie ;O też tak umiesz?

A ty k***a wiesz jak działa licznik? Przez 24h liczy graczy, patrzy kto był online w ciągu 24h i go dodaje, skoro był online 24h i 1 minutę to go wywala z tego licznika, Matematyka idioto..

nie pluj się bo śniadania nie dostaniesz. Z ciebie taki sponsor jak  z koziej dupy trąba.

Opublikowano

Wiesz moge na szybko zalozyc strone i walnac że w 1munute istnienia tej strony odwiedzilo ją 10000000 osób. A nie wierze że taka liczba gra na Castiosie ...

To nie wierz mi wystarczą screeny że w samym m1 w godzinach szczytu jest po 250+ osób :)

nie pluj się bo śniadania nie dostaniesz. Z ciebie taki sponsor jak z dupy końska trąba.

Jak z dupy końska trąba? skąd ty to wziąłeś to nie wiem ale weź nie wypowiadaj się już, akurat sobie wpierdalam pyszny jogurt z musli ;) Śniadania nie dają w barakach których mieszkasz dzieciaku ;)

Widzisz ja w przeciwieństwie do innych sponsorów interesuje się projektami które sponsoruję, o taki sponsor ze mnie :)

Opublikowano

Ja tam nie wierze w to   sporo osób miało problem ze znikającymi przedmiotami z is  ja również miałem taki problem i długo musialem się z nim męczyć aby coś odzyskać dlatego za administracja nie przepadam jakos szczególnie ale tutaj mogę potwierdzić że Gmowie itemy oddawali  na handlu będąc na niewidoku i nie wydaje mi się aby dawali za free komuś itemsy

Warto się tu zastanowić po co dawać komuś 3 kostiumy skoro w navi można było zrobić 1 lepszy  to co tutaj pokazujecie jest bez sensu zupełnie

Opublikowano

To był zwrot itemków z is... mi tez znikły i mi on oddawał ... i po co robić drame z niczego? Nie oddali by itemków było by źle... oddali też źle nie no gz . Ps. Troche pixeli widać idź lepiej do wrednej czy do kogoś z pro grafików z mpc to może Ci lepiej z SS'ami pomogą PIS JOŁ !

Opublikowano

hahaahahhahahahahaha

Taka prawda te jebane  k***y  znowu wystartowały z gównem   :)   i tak po serwerze będzie i  to jeszcze tego dopilnuje i kilka innych osób  ten jebnięty w łeb  imaguś to zwykły  kurwiarz  i  j****y  złodziej na dodatek    10 latek.Wypierdalaj  z tego forum  jednym słowem dopiero co już nie miałem  pkt karnych ale c**j  dostane znowu z 50 pewnie..

Pozdro  

a kto chcial sie dostać do nas jako technik 13 latku? xDDDDDDDDDDD

ps. to jest oddawany itemshop, zacznijmy od tego ze ja nie mam czasu na gre (wchodzenie na serwer) więc marne screeny, do navi mają dostęp dwie osoby ja i max, takze jak wstawisz kolejnego dennego screena to chociaż prawdziwego - pls

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

To był zwrot itemków z is... mi tez znikły i mi on oddawał ... i po co robić drame z niczego? Nie oddali by itemków było by źle... oddali też źle nie no gz . Ps. Troche pixeli widać idź lepiej do wrednej czy do kogoś z pro grafików z mpc to może Ci lepiej z SS'ami pomogą PIS JOŁ !

jak ty tam nie grasz xD

Opublikowano

Ja właśnie pobieram Castiosa, i to co pokazujecie te screeny to powiem wam, że ja już lepiej w paincie rysuję muszę przyznać sam szczerze.

dałby mi kto ribka +9 śr 50 z kd +5 ? bo bym sobie mentalkiem pograł ;P

nick Rydzyk

Opublikowano

Ja właśnie pobieram Castiosa, i to co pokazujecie te screeny to powiem wam, że ja już lepiej w paincie rysuję muszę przyznać sam szczerze.

dałby mi kto ribka +9 śr 50 z kd +5 ? bo bym sobie mentalkiem pograł ;P

nick Rydzyk

juz sie loguje. :)

ch1 m1 kowal?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Arcymistrz
Opublikowano

Jeśli w kolejnych tematach nie zostanie zachowany porządek, a regulamin dalej będzie łamany w każdym możliwym miejscu, to tematy będą usuwane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...