Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Castiosika Ciag Dalszy :)

NieTaLigaPotega

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 27.02 Kupilem za małą sumkę niezłe fanty i niestety czy stety dochodziło do tego nie raz a kilkakrotnie wiec postanowiliśmy jednak ujawnić co się dzieje na tym serwerze żeby normalni gracze którzy o tym nie wiedza nie ucierpieli i nie kupowali na darmo postaci czy eq za Realne Pieniądze i tak własnie o to na Serwerze działa gospodarka czyli sprzedawanie itemów za złotówki 

Powodzenia CASTIOS ! :) MAMY NADZIEJE ZE SIĘ NIE POZBIERACIE . 

MIŁEGO OGLĄDANIA :) 

gwipqf.jpg

Opublikowano

Haha wiedziałem ! pozdrowienia dla administracji Castiosa. I co na to powiecie ? Tym razem gracz wymieniał eq z ? 

Te itemki, które są pokazywane są kostiumami czy zbrojami?

Opublikowano

Widzę coraz więcej dowodów pojawia się w tematach na castiosa. W sumie to nie wiem czemu się dziwię : )

Opublikowano

Podejrzana sprawa. Też słyszę na ten temat coraz więcej. Oby się wszystko wyjaśniło.

Nurtuje mnie fakt, czemu administrator pokazywał itemki na INV'IE jeśli pomagał przy wymianie hmmmmm...

Opublikowano

A co wy chcieliscie na tym serwie? gotowiec beviar- gotowiec (ich poprzedni serwer) navi tez był zeby nie bylo ze mowie slowa w wiatr : https://www.youtube.com/watch?v=DPK-n_KIoQw

film 2 dzień serwera całe eq +9 jak on to zdobył? dziwne ze tez mial pare min pozniej trute i skille P? Pozdrawiam slowem koncowym powiem ze imagus nie umie edytować questów to pisze do innych zeby mu zrobili tak jak to bylo na beviarze z medalami jak myslicie dlaczego tak dlugo nie bylo wprowadzanego medali co 1s?

Opublikowano

A co wy chcieliscie na tym serwie? gotowiec beviar- gotowiec (ich poprzedni serwer) navi tez był zeby nie bylo ze mowie slowa w wiatr : https://www.youtube.com/watch?v=DPK-n_KIoQw

film 2 dzień serwera całe eq +9 jak on to zdobył? dziwne ze tez mial pare min pozniej trute i skille P? Pozdrawiam slowem koncowym powiem ze imagus nie umie edytować questów to pisze do innych zeby mu zrobili tak jak to bylo na beviarze z medalami jak myslicie dlaczego tak dlugo nie bylo wprowadzanego medali co 1s?

Perserga wszyscy cię jebią a i tak najwięcej do powiedzenia masz, sorry ale zwierzęta i ty głosu nie mają. Beviar to nie castios, ja z beviarem nie mam nic wspólnego więc wypierdalaj z tym syfem stąd. A na invie byłem po to żeby nie miałem spamu na priv(chyba logiczne nie?)

//Edit

A i nie przerabiaj screenów, przybliżcie sobie na tym 1 flecie i 2 strojach to zobaczycie :)  Te eq które dostałeś to był zwrot itemów które znikły z item shopa :) Dokładnie 1 flet i 1 samurajka

Perserga mówiłem ci już że jesteś pizdą i nic nigdy nie osiągniesz? Prędzej czy później wpierdol i tak dostaniesz, bo takich nikt nie toleruje :)

Opublikowano

Perserga wszyscy cię jebią a i tak najwięcej do powiedzenia masz, sorry ale zwierzęta i ty głosu nie mają. Beviar to nie castios, ja z beviarem nie mam nic wspólnego więc wypierdalaj z tym syfem stąd. A na invie byłem po to żeby nie miałem spamu na priv(chyba logiczne nie?)

//Edit

A i nie przerabiaj screenów, przybliżcie sobie na tym 1 flecie i 2 strojach to zobaczycie :)  Te eq które dostałeś to był zwrot itemów które znikły z item shopa :) Dokładnie 1 flet i 1 samurajka

Perserga mówiłem ci już że jesteś pizdą i nic nigdy nie osiągniesz? Prędzej czy później wpierdol i tak dostaniesz, bo takich nikt nie toleruje :)

Grzeczniej kolego bo ja z kulturą napisałem post, a ty musisz mi tutaj wyklinac cóż brak słów? znów mi będziecie multi na filmach wjezdzali? XDD

Opublikowano

@Perserga CDN

Jakie multi? Przecież ciebie każdy jebie ;o a sorry miałem ci tego nie mówić, teraz już wiesz że kolegów nie masz ;(

A i tylko nie kolego! Bo nigdy twoim kolegą nie będę, poza tym ty nie masz kolegów więc jak ty możesz mi napisać kolego? F**k logic

@topic

Czemu przerabiasz screeny fałszywcu?

Opublikowano

@Perserga CDN

Jakie multi? Przecież ciebie każdy jebie ;o a sorry miałem ci tego nie mówić, teraz już wiesz że kolegów nie masz ;(

A i tylko nie kolego! Bo nigdy twoim kolegą nie będę, poza tym ty nie masz kolegów więc jak ty możesz mi napisać kolego? F**k logic

@topic

Smutne, dlaczego to imagus nie wypowiada się tutaj? Przeciez on rozdawał eq nie ty? ty jestes tylko pionkiem serwera czyli sponsorem.

Kolegów nie mam? sorry nie mów mi jak tam u Ciebie.

Opublikowano

@Perserga CDN

@topic

beka z ciebie człowieku xD jak czytam twoje posty to nie wiem czy wypowiada się mocno nie dojebane dziecko czy młody płaczek weź lepiej wróć na tego swojego castios'a który pada z dzieckiem które ma 15 lat i róbcie kolejny syf gdzie będzie 100 osób nie pozdrawiam <3 pioneczku 

Opublikowano

@Perserga CDN

Hahahaha jak mnie rozpierdala ta dzisiejsza młodzież, za moich czasów jak już nie wiedziało się co powiedzieć to się uciekało żeby bardziej wpierdol nie dostać, a wy dzisiaj napiszecie jakże popularny pocisk "Nie mów jak tam u ciebie" Ale z*******y jesteś ;o

Widzisz ja się wypowiadam, bo imagusia nie ma aktualnie, i nikt eq nie rozdawał, teraz sam się pogrążasz, bo widać elegancko że te screeny przerobione są :)

@Grafiese

Castios pada? ;o Aktualnie jest 550osób ;s  Ja końca tego serwera nie widzę, ale widzę jasno twój koniec bo dalej brniesz w kłamstwo :)

Opublikowano

@Perserga CDN

Hahahaha jak mnie rozpierdala ta dzisiejsza młodzież, za moich czasów jak już nie wiedziało się co powiedzieć to się uciekało żeby bardziej wpierdol nie dostać, a wy dzisiaj napiszecie jakże popularny pocisk "Nie mów jak tam u ciebie" Ale z*******y jesteś ;o

Widzisz ja się wypowiadam, bo imagusia nie ma aktualnie, i nikt eq nie rozdawał, teraz sam się pogrążasz, bo widać elegancko że te screeny przerobione są :)

Więcej wyklinaj widać jak Ciebie rodzice "wychowali" sorry jak ty masz pewnie z 16 lat to pewnie dalej Cię utrzymają rodzice. Żegnaj .

Opublikowano

@Perserga CDN

@Grafiese

Castios pada? ;o Aktualnie jest 550osób ;s  Ja końca tego serwera nie widzę, ale widzę jasno twój koniec bo dalej brniesz w kłamstwo :)

taaaa każdy przerabia specialnie SSy ...

Opublikowano

@Perserga CDN

@Grafiese

liczba Graczy Online W Ciagu 24h:

1866 

dlaczego od wczoraj tylko nie całe 20 osób wbiło na serwer jeśli licznik dobrze działa? czy może jest podkręcony, żeby ludzie myśleli że dalej ludzie grają? oj oj sypie wam się syf.

Opublikowano

taaaa każdy przerabia specialnie SSy ...

Przecież tam jasno widać że 2 zbroje i 1 flet jest wklejony, o ile cały handel nie jest wklejony z tamtych z screenów z wymiany, jak sprawdzę to dokładniej, to podeślę dowody :)

Więcej wyklinaj widać jak Ciebie rodzice "wychowali" sorry jak ty masz pewnie z 16 lat to pewnie dalej Cię utrzymają rodzice. Żegnaj .

Widzisz tak mam 16lat, kasy od c***a, mam 5 maszyn, i kilka prywatnych projektów, bramkę VoIP, a to wszystko za kieszonkowe 30zł miesięcznie ;O też tak umiesz?

liczba Graczy Online W Ciagu 24h:

1866 

dlaczego od wczoraj tylko nie całe 20 osób wbiło na serwer jeśli licznik dobrze działa? czy może jest podkręcony, żeby ludzie myśleli że dalej ludzie grają? oj oj sypie wam się syf.

A ty k***a wiesz jak działa licznik? Przez 24h liczy graczy, patrzy kto był online w ciągu 24h i go dodaje, skoro był online 24h i 1 minutę to go wywala z tego licznika, Matematyka idioto..

Opublikowano

@Perserga CDN

@Grafiese

a to już nie pamiętasz jak canzasik ci serwer wywalał co chwile a wy płacz i groźby że pójdziemy na policje xD a co do licznika podkręcony ostro pewnie jak mówisz że tyle osób ;) i tak nie utrzymacie graczy po takim czymś jeżeli chcesz mogę wrzucić na forum inne dowody ponieważ na serwerze nie grałem bo to syf ale mam znajomości i chętnie wrzucę pewne rzeczy za zgodą tej osoby tak więc płacz dalej w poduszkę 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...