Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Serwer Castios ! Upadek

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@True990

Co jak co ale na ,,rynku metina'' każdy cię zna, a moyes ,,był'' zajebistym serwem, zrobicie coś kiedyś z nim?

895041b0b72123aamed.jpg

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wejdź na serwer i spytaj się ludzi jak dzisiejszy( wczorajszy event ) to wyśmieją .. :) To nawet mini eventem nazwać nie można było, szkoda że screnshota nie zrobiłem. : :)

Ale o poprzednim zuo który potężnie zachwiał gospodarką i po którym ludzie wychwalali serwer to nikt nie wspomni.

Opublikowano

@Maxrik dobra ty tego serwera już nie odratujesz , pomijam bugi i pliki deila.eu, ale to co imaguś odwalił to sie w pale nie mieści przegrałem tutaj kilkadziesiąt godzin i grało się super aż do momentu ddosów kiedy zaczelo EQ znikać graczą i wtedy się zrobił syf.Więc ty nie pisz tutaj bzdur że to kłamstwo jak jest SS z nazwą serwera, nickiem Weighta i tego już się nie wyprzesz. Bo na normalnym serwerze nikt nie da Kostiumów graczowi co niby kupił w IS'ie i mu nie przyszło, Kostiumy warte z 4 kkk porażka.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Dobra, widzę że nikt nie jest na tyle inteligentny żeby zrozumieć, że to była moja pomoc przy wymianie pomiędzy timo a fanatykwp no trudno nara ludzie i parapety.

Opublikowano

Kompletnie nie polecam serwera. Miałem okazję rozmawiać z jednym z administratorów. To są kompletnie nie rozgarnięte umysłowo osoby poniżej 16 roku życia. Jeśli nie chcecie zmarnować swojego czasu nie polecam gry na tym serwerze. Mam nadzieje iż on upadnie szybko by w dalszym ciągu nie mogli okradać ludzi.

Pozdrawiam Michał

Opublikowano

Jeżeli admin sprzedaje ekwipunek, to chętnie mogę zakupić bo właśnie szukałem takiego serwera kiedyś na balmorze kupowałem od [GA]FuBu bryłki 1 bryłka to było 20 groszy :D pamiętam, że dałem mu psc 50zł to dał mi  500 bryłek tych najlepszych nigdy tego nie zapomne :D

Opublikowano

Kompletnie nie polecam serwera. Miałem okazję rozmawiać z jednym z administratorów. To są kompletnie nie rozgarnięte umysłowo osoby poniżej 16 roku życia. Jeśli nie chcecie zmarnować swojego czasu nie polecam gry na tym serwerze. Mam nadzieje iż on upadnie szybko by w dalszym ciągu nie mogli okradać ludzi.

Pozdrawiam Michał

Każdy -16 musi być nie rozgarnięty umysłowo?

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

Dodam jeszcze iż administracja ów serwera jest bardzo wulgarna i kompletnie nie poważna.

#up

Jeśli podchodzisz to rozmowy poważnie z członkiem administracji a on zachowuje się jak dziecko z niedorozwojem to jak określisz administrację takiego serwera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...