Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Serwer Castios ! Upadek

Timcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTimcio

Ja żadnych dowodów dawać nie muszę, bo bez powodu bym gracza nie zbanował. A skoro ty się mścisz za to że dostałeś bana za to że ddosowałeś kolegów z ts'a to jest aż nadto dziwne, bo nie powinieneś dostać bana, tylko od razu wezwanie na komisariat.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTimcio

Ja żadnych dowodów dawać nie muszę, bo bez powodu bym gracza nie zbanował. A skoro ty się mścisz za to że dostałeś bana za to że ddosowałeś kolegów z ts'a to jest aż nadto dziwne, bo nie powinieneś dostać bana, tylko od razu wezwanie na komisariat.

No a jednak widzisz byś zbanował .... bez powodu właśnie to po 1 po 2 zbanowaliście 2 moich kumpli również bez powodu 

Opublikowano

Mówisz Bany z WH spoko spoko czy możesz tutaj zarzucić ssy z logów z dobrymi dowodami WH ? pozdrawiam

No myśle ze to dobry pomysl bo wydaje mi sie wlasnie ze bez dowodow bedzie to odebrane jako ban za "free" tzn za ukazanie dowodow zeby uciszyc ;D

+ co ma domniemany ddos na ts (domniemany bo tak naprawde nie da sie sprawdzic czy to on) do bana w grze.

Opublikowano

Skoro wiem kto ddosował na ts'ie to go zbanuję i w grze, bo to utrudnianie gry innym, jak rozmawiają z swoimi znajomymi, a ts jest własnością serwera, więc jeden c**j co ddosuje czy serwer czy ts, bo to wszystko dobro które zostało udostępnione od administracji dla graczy.

@xTovganx

Ależ proszę, nie polecaj, jestem ciekawy ile ludzi się nabierze na te fałszywe oskarżenia, bo trzeba być debilem żeby w to uwierzyć :)

Opublikowano

"<00:34:47> Trying to connect to server on 80.72.41.101:9019

<00:34:48> You are banned permanently. Reason: "cze"" Powód bana no faktycznie wskazuje na to że ddosowałem Ts itd jeśli ktoś nie wierzy mogę dodać SS powodu bana. Pozdrawiam
Opublikowano

Proszę bardzo dowody na dd'osowanie : 

30288z6.png

"<00:34:47> Trying to connect to server on 80.72.41.101:9019

<00:34:48> You are banned permanently. Reason: "cze"" Powód bana no faktycznie wskazuje na to że ddosowałem Ts itd jeśli ktoś nie wierzy mogę dodać SS powodu bana. Pozdrawiam

Nukey cie zbanował bo juz nie mógł słuchać jak się tłumaczysz frajeże . A wszyscy i tak wiedzieliśmy kto ddosuje .. C:

Opublikowano

30288z6.png

Nukey cie zbanował bo juz nie mógł słuchać jak się tłumaczysz frajeże . A wszyscy i tak wiedzieliśmy kto ddosuje .. C:

Można całego ss :)?

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

Opublikowano

No to ci napisal ale takich prawdziwych dowodow niema ktos mogl was ddosowac a on tak jakby mogl sie podszywac pod tego ddosera tylko poto zeby cie ponizyc zebys przyszedl na jego ts i przepraszal a tak naprawde to by nie byl on bo taki dowod to nie dowod.

Opublikowano

prosze o dodanie czatu rozciągniętego :) zobaczymy co dalej pisałem ... Robiłem sobie z Ciebie jaja koleś ...

W dodatku skąd mam mieć Twoje IP ? Więcej dowodów prosze 

Nie rozumiesz znaczenia ironii  pozdrawiam 

Opublikowano

Można całego ss :)?

Na początku się przyznał a potem głupa udawał że "co to ddosy? " a na początku gołym okiem widać.

No to ci napisal ale takich prawdziwych dowodow niema ktos mogl was ddosowac a on tak jakby mogl sie podszywac pod tego ddosera tylko poto zeby cie ponizyc zebys przyszedl na jego ts i przepraszal a tak naprawde to by nie byl on bo taki dowod to nie dowod.

A Dziś wbijał na ts'a i groził że strasznie będzie ddosował , co nie timcio ?

Opublikowano

Na dole napisał " a i tak już sie przyznałeś" Czy jakoś tak już nie pamietam .

30288z6.png

Hmm każdy może zrobić SS'a takiego na każdym serwerze. Proszę o ss gdzie widać nazwę serwera oraz cały czat. Pozdrawiam

Opublikowano

Na dole na pisał " a i tak już sie przyznałeś" Czy jakoś tak już nie pamietam .

Chłopczyku , pisałeś że mam wbijać na ts'a  i cie przepraszać za to że znaczna część mojej gildie poszła jako tkzw " najemnicy " do innej aby jej pomóc.

To że się mścisz ddosami to już tylko świadczy o twoim ilorazie inteligencji który wnioskując po twoich postach jest nikły.

Napisał Ci "Przestaniesz ddosować ?" na co ty odpowiedziałeś "Nie :D" , kolejnie napisałes że przestanie jak wejdę i Cię przeproszę na ts ? więc coś tutaj już chyba jest nie tak ?

Opublikowano

Na dole napisał " a i tak już sie przyznałeś" Czy jakoś tak już nie pamietam .

Hmm każdy może zrobić SS'a takiego na każdym serwerze. Proszę o ss gdzie widać nazwę serwera oraz cały czat. Pozdrawiam

A mogę dostać te ss, jak mi tą kasę dawałeś czy coś? Bo kurde nie dostałem od ciebie nic, ani nic ci nie dałem. Ale jak już tak chcesz mi dać tą kasę, to mogę ci na priv nr konta podać, ile mi wyślesz?

Opublikowano

Powiedziałem , dodaj caly czas oraz ss gdzie widać serwer oraz cały rozwiniety czat :)

Jaki ty jesteś k***a przygłupi j****y szczylu... 

Przeciez myślisz ze mam teraz ss z rozmowy 5 godzin temu ?

To ze napisal to nie dowod ;D

Nie wcale , wbił na ts'a groził ddosami to tez k***a nie jest dowód..

Opublikowano

Maxrik czy Ty widzisz żeby tam był nick 

"Maxrik" czy "Weight" ;) Nie raz handlowałem z Weight i to były same rzeczy z Is tyle że wiele taniej niż w sklepie. Myślę że jutro paru znajomych doda ssy z wymian nvi ;) pozdrawiam

Opublikowano

Warto zauważyć, że użytkownicy tego forum  którzy piszą teraz komenatrze typu nie polecam, sympatycznie server pada czy cos w tym stylu

To double konta tego pana :)

5 postów , 8 postów. Prosze ja was :*

Szkoda pisać a server polecam :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...