Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja działu Inne MMO

Chatter

Wprowadzenie redakcji  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz że wprowadzenie redakcji Inne MMO ma sens?

2. 2. Kto poprowadziłby redakcję?

• Ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    • Autor tematu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    • Moderator działu Inne MMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem za stworzeniem redakcji w dziale Inne MMO. Jest tam pełno tytułów, (pamiętajcie o całej reszcie która nie ma własnego pododdziału) i dzieje się na tym rynku na pewno więcej rzeczy niż w większości gier typu League of Legends które mają własną redakcję. 

Opublikowano

Niech się najlepiej wypowie @Harajuku

Jestem na tak.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Kidmoderator jest na tak, jeśli moderator działu nie będzie widział przeciwwskazań to jestem na tak. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jest za dożo gier tam i nie każdy się tym interesuje, zebranie grupy która to ogarnie będzie w zasadzie niemożliwe.

Niewykonalne, wiec nie

W 100% się z tobą zgodzę. Musielibyśmy znaleźć przynajmniej 2-3 redaktorów do każdego sob fora. Lecz zawsze można spróbować, więc jestem neutral.

Opublikowano

W 100% się z tobą zgodzę. Musielibyśmy znaleźć przynajmniej 2-3 redaktorów do każdego sob fora. Lecz zawsze można spróbować, więc jestem neutral.

Nie chodzi mi o osobną redakcję dla każdej gry. Chodzi mi o ogólne wiadomości a nie wszystkie te gry. Po prostu redakcja zajmująca się newsami ze ŚWIATA mmo których nie ma na tej liście między innymi. Coś na kształt mmorpg.org.pl

Opublikowano

Można dodać, lecz jak zostało już napisane wyżej taka redakcja musiała by zrzeszać ludzi interesującymi się wszelakimi grami MMO.

giphy.gif

Opublikowano

Jest tam dużo gier, więc by musiało być więcej Redaktorów. Jednak na próbę można byłoby dodać i sprawdzić czy są chętni do pisania ze wszystkich gier. Tak.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...