Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo szybki zarobek na PSC !

michubak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam zaprezentować fajny sposób na zarobek ( możliwość doładowania sobie konta do gry ! :D )

Co trza zrobic? 

1. Wchodzimy na 

--

2. Logujemy się ( najepiej za pomocą FB )

3. Przechodzimy do zakładek najlepiej płatnych  czyli 

ZADANIA > Dostępne zadania

4. Kolejnym krokiem jest zapoznanie się z ofertą  co trzeba zrobić

5. Najlepiej wybierać te promocje co są najszybsze i ostatnio byłby dodane ( szybszy kontakt). 
np:  

Oddaj głos na konkurs poprzez aplikacje FB ( 5 sekund wystarczy kliknąć VOTE ) łatwe pkt.kliknięcieMichał Bąk (0)255 punktów0 z 9829 dni

6.  Jeśli uzbieramy  wystarczającą liczbę pkt, możemy je wymienić albo za lajki na naszych stronach  

FB/GOOGLE/YT suby

lub po prostu w kategori  CLICKBACK na

​PSC  lub inne rzeczy

:) Dziękuje za poradnik 

PS najlepiej wykonywać zadania po 250 pkt aby tylko kliknąć ( niż się rejestrować za 3k pkt. )

W ciągu dnia możemy zarobić na psc 20-50zł 

Strona jest  sprawna i wypłacalna funkcjonuje od dłuższego czasu !

Wszystkie przedmioty do wypłaty są przeprowadzane przez admina forum  ( tak się dowiedziałem poprzez rozmowe z Moderatorem )
# Jeśli nie można mieć duble posta w 2 kategoriach to przepraszam 

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Sprawdzony sposób? Nie wiem czy można ufać tej stronie. Jedyna strona która jest rzetelna to d***y. A 50 zł psc w 1 dzień? Nie chce mi się wierzyć. 

Opublikowano

sprawdzona :D ta strona czlowieku funkcjionuje od xx  zobacz jakie ceny maja   pisz na belejakich forach  o reklamie itp to  ci powiedzią  o tej stronie co chcesz.

no 50zł  może przesadziłem ale 20zł lajtowo 

Opublikowano

Nie zdaje mi sie... z darmowym kontem mamy 4 zadanie dziennie mozliwe, liczac nawet same najwyzej punktowane zadania (3k pkt) to dziennie ponad 12k nie uzbieramy, paysafecard 20zl kosztuje tu 25,5k pkt... cos mi to fejkiem jedzie

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Na stronię są pakiety co zwiekszają możliwośći

ACTIVE - normalne

PRO - cena 20zl mies

PREMIUM - 40zł mies

RESELLER - 500zl mies

Opublikowano

Emm, tylko ja tak mam?

Wyczerpałeś limit realizowanych zadań w tym miesiącu.
Kliknij tutaj, aby zakupić wyższy abonament i podnieść limit.
Opublikowano

Wlasnie te pakiety jada mi fejkiem, nie jest to administrowane automatycznie - do kazdego zadania trzeba dac np. kilka opinii o sklepie na ceneo, i napisac jakim nickiem to robilismy, potwierdzic screenshotem... i czekac az laskawie zostanie to byc moze zaliczone... a te pakiety prawdopodobnie sa po to, zeby je kupowac i tracic kase, bo zapewne zadne zadanie nie jest zaliczane...

@michubak

Jest konto active darmowe, trzeba powiazac z facebookiem majac min.120 znajomych, wtedy co jakis czas beda reklamy publikowac na twoim fb, ale wg mnie calosc jest fejkiem.... te pseudo liczniki zarejestrowanych i klikniec nie sa licznikami ,tylko zwyklymi polami do wpisywania dowolnych danych przez administratora

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Wlasnie te pakiety jada mi fejkiem, nie jest to administrowane automatycznie - do kazdego zadania trzeba dac np. kilka opinii o sklepie na ceneo, i napisac jakim nickiem to robilismy, potwierdzic screenshotem... i czekac az laskawie zostanie to byc moze zaliczone... a te pakiety prawdopodobnie sa po to, zeby je kupowac i tracic kase, bo zapewne zadne zadanie nie jest zaliczane...

Kupiłem u nich 2 pakiet  za 120 zł   i nie żałuje wykorzystuje je do opinii sklepu i  do wygrywania w konkursach. A te SS to potwierdzenie usługi.  Jeżeli zleceniodwaca nie wywiąże się z tej umowy ( przekazania pkt ) to moderacja tym sie zajmuje

Liczba kliknięć przez strone. 

PS. Jeśli mówisz ,ze to fejk to dlaczego normalnie liczniki za dawanie subów /google + / lubie to  itp   działają ? To też jest zwykly textbox i administracja patrzy kiedy jestesmy online i daje nam losowo pkt ? :O

post-1016616-0-78474500-1425141685_thumb.png

Opublikowano

No i zdj z forum z wyplacalnośći róznych przedmiotów ! 

Jeśli ktoś ma z tym błędy to proszę napisać do nich na forum   odpisują od razu albo na czacie 

post-1016616-0-11183400-1425141852_thumb.png

Opublikowano

No i zdj z forum z wyplacalnośći róznych przedmiotów ! 

Jeśli ktoś ma z tym błędy to proszę napisać do nich na forum   odpisują od razu albo na czacie 

No to co zrobic jezeli mam Wyczerpałeś limit realizowanych zadań w tym miesiącu.

­

Opublikowano

To, co wkleiles z tymi cyframi w rankingu to nie dowod, bo to zwykle textboxy... ktore nie zmieniaja sie zbytnio. Jako administrator takze bym pisal ze jest moderowane i ze tez kupiles pakiety ;)

Na innym forum (

---

opinie sa calkiem inne -.-

Szkoda, ze nie zrobiles zdjecia shoutboxu - same negatywne opinie -.-

A co do tej twojej wyplacalnosci niby - sam sie pograzasz, nie czytasz co wstawiasz -.-

Nazwy tematow niepodpietych (czyli nie tworzonych przez administracje):

Znikniecie zamowien

Kradziez punktow

reset klikniec

Ot, troche kont stworzonych marnie przez administracje i slabe wymowki moderatora - prawdopodobnie administratora

@Edit

@Xaariel

Nie spamuj, napisalem wyzej - mozna za darmo, laczac konto z facebookiem majac min120 znajomych miec limit 4zadan dziennie, ale jednoczesnie serwis bedzie ci spamowal na fb twoim

Opublikowano

No to co zrobic jezeli mam Wyczerpałeś limit realizowanych zadań w tym miesiącu.

­

Sprawdz czy jesteś zalogowany poprzez FB ( jeśli tak to możliwe ,że twoje konto musi być ręcznie ulepszone poprzed moderatora/admina więc napisz na forum ) 

To, co wkleiles z tymi cyframi w rankingu to nie dowod, bo to zwykle textboxy... ktore nie zmieniaja sie zbytnio. Jako administrator takze bym pisal ze jest moderowane i ze tez kupiles pakiety ;)

Na innym forum (

---

opinie sa calkiem inne -.-

Szkoda, ze nie zrobiles zdjecia shoutboxu - same negatywne opinie -.-

A co do tej twojej wyplacalnosci niby - sam sie pograzasz, nie czytasz co wstawiasz -.-

Nazwy tematow niepodpietych (czyli nie tworzonych przez administracje):

Znikniecie zamowien

Kradziez punktow

reset klikniec

Ot, troche kont stworzonych marnie przez administracje i slabe wymowki moderatora - prawdopodobnie administratora

@Edit

@Xaariel

Nie spamuj, napisalem wyzej - mozna za darmo, laczac konto z facebookiem majac min120 znajomych miec limit 4zadan dziennie, ale jednoczesnie serwis bedzie ci spamowal na fb twoim

A zrobiłeś co mówiłem (  ZALOGUJ SIĘ POPRZEZ FB. )  

Sugerowaniem się  innymi daleko zajdziesz ja mogę zaraz potwierdzenie dowodu dać ze za 200zł wykupie sb realnych fanow albo coś innego. 

Najlepszym rozwiązaniem jak ja zrobiłęm jest ustawienie tablicy jako prywatnej tylko ja widze ( DOMYSLNIE )  i nikt nigdzie nie spami  

Opublikowano

Wiem, ze mozna na FB tak ustawic... dodalem fb do tego, patrzylem jak wygladaja zadania, zrobilem 4 i poki co nic mi nie dodalo ...

a co do dowodu kupna - co mi po tym, skoro mozesz byc(byc moze jestes) wlascicielem serwisu? Btw ludzie w tematach i na shoutboxie skarza sie, ze albo nie dodaje im klikniec tam gdzie kupili, usuwa zdobyte punkty, wczesniej kupione klikniecia i opinie sa usuwane...

@Edit

Cos mi sie jednak faktycznie zdaje, ze to ty jestes wlascicielem serwisu...

ot, chocby tak bardzo podobny temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1376132-nazwa-serwisu/#entry11688761

Opublikowano

czekaj stworze oferte i zrób u mnie zobaczymy przelalem im 200zl za ten pakiet  

Opublikowano

I tym postem mnie utwierdziles w tym przekonaniu, bo nie wierze, ze jakikolwiek Polak ot tak wydalby 200zl, zeby kogos przekonac, zeby korzystal z  "czyjegos" serwisu -.-

Opublikowano

Czy ty jestes niedorozwinięty  ja kupiłem lecz stronie nie wyszła i mialo to być w stylu ez skins

A   w kontakt i wszędzie indziej masz napisane do kogo ten portal należy i od kiedy 

# a tu moja oferta w zadania

Oddaj głos na konkurs poprzez aplikacje FB ( 5 sekund wystarczy kliknąć VOTE ) łatwe pkt.

Opublikowano

No, widac z gory, ze fejk, poniewaz w zakladce Wydawca mamy tresc:

NEXUS WEB MEDIA LIMITED

Company No: 08499119

590 Kingston Road

SW20 8DN

London 

United Kingdom

Widac ze fejk, bo zalozone jako spolka zagraniczna, co w razie ewentualnych prob pozwan prawnych z powodu oszustwa latwo zabezpiecza :)

Opublikowano

No, widac z gory, ze fejk, poniewaz w zakladce Wydawca mamy tresc:

NEXUS WEB MEDIA LIMITED

Company No: 08499119

590 Kingston Road

SW20 8DN

London 

United Kingdom

Widac ze fejk, bo zalozone jako spolka zagraniczna, co w razie ewentualnych prob pozwan prawnych z powodu oszustwa latwo zabezpiecza :)

Aha nie wiem skąd takie przekonanie ale to na 100% nie ja . A druga sprawa ilość uztkowników  mowi samo za sb. Moze niekiedy są bledy na stronie ale administracja oddaje za nie pkt itp.  ja nikgoo zmuszac nie bd  

Opublikowano

Strona jest totalnie niedopracowana, wszyscy narzekaja na to, ze im odejmuja punkty i klikniecia, lajki etc, a administracja tlumaczy sie pokretnie, nieprawdziwie i przeczy postem na kazdy inny post...

Opublikowano

Przereklamowane nwm czym cb matka karmi @michubak ale albo to jest fejk albo jestes idiotą dając wciągać sie takim oto portalom

kolega up report.

TAK FEJK  konto 210 postow i  tyle czasu na mpc forum dat brain dzieci 

Opublikowano

kolega up report.

TAK FEJK  konto 210 postow i  tyle czasu na mpc forum dat brain dzieci 

Co maja posty do osoby? Wiadomo ze to fake, nikomu by sie nie chcialo oddawac psc praktycznie za free, mozna zrobic fake facebooka i zapraszac kogo popadnie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...