Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up... Każdy to wie i nikt nie prosi... -.-

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

Mam problem. Jak chcem się lognąć na G1 to jak daję Sign In i wpisuję potem login i hasło i znów daję Sign In to mnie na główną stronę wywala a lognięty nie jestem. O co chodzi i co zrobić?

Opublikowano

Mam problem

Wchodze na G1 loguje się tam gdzie jest LOGIN itp. daje ok. a nic sie nie dzieje próbowałem już dawać na głównej stronie G1 sign up:Notice: You are already logged in to GamersFirst!

You are currently logged in as (jakis tam nick)

If you wish to register a new account, we can log you out now. Or click “Cancel” to return to your GamersFirst account.

dawalem cancel i znowu nic. Potem spróbowałem dac na marketplace i znowu nic, przekierowuje mnie tylko znowu na stronke tam gdzie jest login. wczesniej dawałem marketplace i przekierowywało mnie na myaccount a teraz nic, nic , nic

prosze o pomoc

HELP<><><><><><><><>HELP<><><><><><><><>><<><>><>HELP

Opublikowano
Mam problem

Wchodze na G1 loguje się tam gdzie jest LOGIN itp. daje ok. a nic sie nie dzieje próbowałem już dawać na głównej stronie G1 sign up:Notice: You are already logged in to GamersFirst!

You are currently logged in as (jakis tam nick)

If you wish to register a new account, we can log you out now. Or click “Cancel” to return to your GamersFirst account.

dawalem cancel i znowu nic. Potem spróbowałem dac na marketplace i znowu nic, przekierowuje mnie tylko znowu na stronke tam gdzie jest login. wczesniej dawałem marketplace i przekierowywało mnie na myaccount a teraz nic, nic , nic

prosze o pomoc

HELP<><><><><><><><>HELP<><><><><><><><>><<><>><>HELP

Na g1 masz u góry opcję Logout >_< na wr.net też taka jest ;x

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

Mam problem. Jak chcem się lognąć na G1 to jak daję Sign In i wpisuję potem login i hasło i znów daję Sign In to mnie na główną stronę wywala a lognięty nie jestem. O co chodzi i co zrobić?

on ma jakoś ten sam problem

Opublikowano

Mam pytanie co do kicka bo zauwazylem a dokladniej odczulem na wlasnej skórze kick od hakera wiem ze wczesniej dalo sie to zrobic poprzez pisanie do konca wwwwwww i dodaniu umlaut (czyli u z kropeczkami) ale ta opcja puziniej byla zablokowana do tego wyskakiwal komunikat Visual DC++ czy jakos tak teraz tez dostalem podobny kick tylko ze z innym komunikatem i chcial bym wiedziec jak to sie robi jesli ktos wie to prosze niech mi o tym napisze z góry "][" ][-][ ))((

b931140907.gif 0556d2fb95.gif
Opublikowano

@up Tobie to już nic nie pomoże ;p

A ta komenda jeszcze działa?

Opublikowano

Heheh laski bez sam se zrobie nie co jak co dzieki bo chcialem wiedziec czy teraz jest takie cos mozliwe a ze to bedzie dostepne na mala skale to mnie cieszy

b931140907.gif 0556d2fb95.gif
Opublikowano

Mam prosbe moze mi ktos podac linki z Hackami i programami potrzebnymi do odpalenia tego wszystkiego zeby dzialalo i jakos opisac to w kolejnosci co jak zrobic zeby dzialalo bo bez hacko to juz nic nie da sie pograc:(

Dzieki z gory:)

Opublikowano

Może frytki do tego?? Chcesz hakow to poszukaj jak nie ma na mpc tzn ze nie ma hakow kolo google nie gryza

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

premium nie takie drogi da sie kupic ;p xD

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

@up... Omfg PREMIUM DA SIĘ KUPIĆ... Ale niespodzianka... o.O Ten to mnie oświecił... omG MGH BPM Słyszeliście? ;p

Yhh... Nie mogłem się powstrzymać ;]

Opublikowano

Mam pytanie . . . W szkole miałem tylko 3 lata angielskiego a 6 lat niemieckiego . . . Możecie mi powiedzieć jak się wysyła screeny itd. do supportu ???

Niestety nie wiem . . . Odpowiedzi proszę wysyłać na PRIV jak nie sprawia to problemy . Z góry Thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...