Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up według mnie to oszustwo, bo niby jak mają ci dać 20k dinarów...? -.-

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam pewien problem z warrockiem, ponieważ nie mogę się zalogować na żaden server (poland, france,italy etc) poprostu, gdy klikam "join" to nic się nie dzieje :/ mogę sobie klikać to join i dalej nic. Włączy się okienko że ID takiego gracza jest już zalogowane i Connection terminated from server ....... Wyłączałem i włączałem warrocka i dalej nic... Może mi ktoś powiedzieć co się dzieje ?? Jeszcze wczoraj było wszystko dobrze ...

@Edit

Problem rozwiązany (reset serverów był), a że ja nowy w tym jestem to nie wiedziałem o tym ...

Opublikowano

Tak się często dzieje z racji tego, że servy są przeciążone [nie przepełnione..] lub są jakieś problemy.. zwykle ustaje to po godzince max dwóch I think..

springfankopiadq0yy4.gif

gg: 3032816 - Jeżeli jesteś analfabetą nie pisz.

Fajnie, że macie w podpisach mój nick dzieci \,,/

Opublikowano

@Up

Na youtube zobacz :> To coś jak superjump tylko bardzooo wolne ;P Pozwala na utrzymanie się w powietrzu poprzez skakanie spacją bodajże..

springfankopiadq0yy4.gif

Opublikowano

No nie wiem, czy źle. No ale ok. A nie widziałem takmtego tematu.

@edit

Mam problem, a mianowicie jak próbuję się zalogować na G1 daję Sign In i ciągle te kwadraciki lecą trzy i pisze Logging In. I tak ciągle, a już z 10 mint czekam. Wie ktoś o co chadzia?

Opublikowano

Siemka a ja też mam pytanko bo do niektorych kontach jest napisane ze mieli free premium gold.

Czy mozna to jakos zrobic teraz ?

CZy do tego jest poterzeby jakiś lvl ?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

Velvet , mylisz się to był bug który został naprawiony a no i przecież k2 dawało free premium też na 7dni więc albo z gazety albo od k2

trojnitrotoulen - o haki się nieprosi bo jak by były to ktoś by dał na forum -.-

Opublikowano
Velvet , mylisz się to był bug który został naprawiony a no i przecież k2 dawało free premium też na 7dni więc albo z gazety albo od k2

trojnitrotoulen - o haki się nieprosi bo jak by były to ktoś by dał na forum -.-

Nie zgadzam się z tym, żeby dali... Wolą sobie sami pograć na własnych... A tymczasem forum opanowują ludzie z IQ poniżej 60, proszące o hacki ;]

@down... Tak tak, bo napewno prosiłem o hacki... Nie umiesz czytać?

Opublikowano

tobie tez to radze.

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Dlaczego serwer same sie wułańzcają ? ;/

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

kto to shox team ?

10 postów [x]

20 postów [x]

50 postów [x]

100 postów [x]

125 postów [x]

150 postów [x]

200 postów []

250 postów []

300 postów []

400 postów []

Opublikowano

to kolesie co chca byc lepsi odemnie i wojtaska choc wiedza ze to niemozliwe ... ;]

poprostu razem rozwalamy wszystko a k2 nie wie ło co biega oO

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

@up Nie no super... Napewno wszystkim pomagacie.... -.- Przecież każdy marzy, żeby wtedy kiedy mu najlepiej idzie wyłączyć serwer...

Szczerze... Żal mi tych ludzi, którzy stworzyli Admin hacka... Wiem, że i tak mnie nikt nie posłucha... Ale apeluje o nieużywanie tego hacka... THE END

Opublikowano

Wie ktoś co oznacza często stosowany na polskim serwerze zwrot "kto gra na flagi?"? Zawsze jak się pytam, nikt nie odpowiada a na google nic nie mogę znaleźć.

@down

Jak był to możesz wskazać?

Opublikowano
Wie ktoś co oznacza często stosowany na polskim serwerze zwrot "kto gra na flagi?"? Zawsze jak się pytam, nikt nie odpowiada a na google nic nie mogę znaleźć.

Byl juz taki temat

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Qulpak.

Flagowanie polega na tym, że tryb gry ustawiacie na Conquest a następnie jeden z Was leci po jedną flagę i wraca do swojej bazy np twój przeciwnik.

Lecisz do jego bazy i na zmiane bierzecie jego głowną bazę tak do 30 flag potem ty lecisz po tą jego flagę co przejął na początku i cieszysz się z pktów.. : x

springfankopiadq0yy4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...