Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testerzy poszukiwani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje osób do sprawdzenia serwerka. Możliwa dalsza współpraca jeśli jesteś zainteresowany. Serwer stoi na vps po klienta zapraszam na pw.

Współpraca kierowana do osób które maja pojęcie o stronach i forum. Jest też opcja by zostac gm ale to trzeba sie wykazać praca na serwerze.

Serwer to Medium/hard z położeniem bardziej na medium. Więcej w grze po dane kont zapraszam na pw.

Jeśli wszystko pójdzie dobrze to nagrody jak najbardziej.

TS 5.196.141.141:666

Opublikowano

Opisać nie dało się jakoś lepiej ??? Tutaj to nic nie wiem. Powiedz jaki typ serwera, co z dalszą współpracą bo coś zacząłeś ale nie dokończyłeś. Co za wynagrodzenie będzie i wgl :)

Opublikowano

Nic nie wiemy o serwerze, przepraszam, wiemy że to medium/hard będzie.

895041b0b72123aamed.jpg

Opublikowano

1 nic nie ma o serwerze tak samo mogl by gotowiec i tyle a drugie GM to ważne stanowisko nie dla byle testera wiec radzilbym SM-y na starcie :)

86609055853348996726.png

Opublikowano

Witam opiszę krótko byliśmy z kolegą na tym jego katastrofalnym serwerze GM  przez 2 tygodnie sprawdzaliśmy co nie działą i mu pisaliśmy a ten koleś Daryls cały technik haha twierdzi że nic nie robiliśmy ale jak mu pisaliśmy to on wgl nie odpisywał.Załatwiliśmy sponsora to on nawet się bał pogadac z nim na TS to sponsor aż się  przeżegnał.Nie polecam tego serwera same bugi i blędy nawet mooby z metków nie wylatują więc co to za serwer może być odpowiedzcie sobie sami na to pytanie.Jeżeli się zdecydujecie testować ten serwer to nie dostaniecie ani 1 itema do testowania i stracicie swój czas tak jak ja 2 tygodnie.A jeżeli już wam coś obieca to i tak oszuka zostaniecie nikim na serwerze zerem,Możecie sobie sami odpowiedzieć na to pytanie bo ten koleś nawet się boi wejść na TS i pogadać a ma 22 lata niby.Jeżeli nie wierzycie to dowody wszystkie są z jego pisania i obiecywanek co obiecał 2 tygodnie temu.Twierdzi że ja w kółko i to samo pisze albo nic no niestety jak on nigdy nie odpisuje wiecznie na zw jest to się nie ma co dziwić.Napisal mi dlaczego nie sprawdziłeś i nie napisałeś mi sprawozdania i twierdzi że nic z kolegą nie zrobiliśmy od początku.Pozdrawiam jeżeli jest ktoś zainteresowany to mogę podesłać moją rozmowe ze sponsorem w metinie bo oczywiście Daryls bał się pogadać  i jego odzywki.Zwykły GM musiał przeprowadzać ze sponsorem a HA miał to w d***   a  teraz już   już nie GM tylko nikt :)  Nikogo nie chcę tu odrażać poprostu sami możecie sprawdzić to się sami przekonacie.Napisał mi że mam testować a ja sie pytam jak mam dalej sprawdzić jak nie mam itemów to lognął jak zwykle. Jest w grze ale ignoruje  i nie odpisuje 

WIELKIE NIE POLECAM     oo napisal stwórz nową postać takie trudne? 

On ma problem z opisaniem serwera a co dopiero rozmowa na TS możecie sobie wyobrazić jak on na TS nie pogada a serwer bez TS to wiadomo co to może być 

TEN serwer nawet nie dojdzie do wystartowania a jeżeli dojdzie to zaraz upadnie 

Opublikowano

Witam opiszę krótko byliśmy z kolegą na tym jego katastrofalnym serwerze GM  przez 2 tygodnie sprawdzaliśmy co nie działą i mu pisaliśmy a ten koleś Daryls cały technik haha twierdzi że nic nie robiliśmy ale jak mu pisaliśmy to on wgl nie odpisywał.Załatwiliśmy sponsora to on nawet się bał pogadac z nim na TS to sponsor aż się  przeżegnał.Nie polecam tego serwera same bugi i blędy nawet mooby z metków nie wylatują więc co to za serwer może być odpowiedzcie sobie sami na to pytanie.Jeżeli się zdecydujecie testować ten serwer to nie dostaniecie ani 1 itema do testowania i stracicie swój czas tak jak ja 2 tygodnie.A jeżeli już wam coś obieca to i tak oszuka zostaniecie nikim na serwerze zerem,Możecie sobie sami odpowiedzieć na to pytanie bo ten koleś nawet się boi wejść na TS i pogadać a ma 22 lata niby.Jeżeli nie wierzycie to dowody wszystkie są z jego pisania i obiecywanek co obiecał 2 tygodnie temu.Twierdzi że ja w kółko i to samo pisze albo nic no niestety jak on nigdy nie odpisuje wiecznie na zw jest to się nie ma co dziwić.Napisal mi dlaczego nie sprawdziłeś i nie napisałeś mi sprawozdania i twierdzi że nic z kolegą nie zrobiliśmy od początku.Pozdrawiam jeżeli jest ktoś zainteresowany to mogę podesłać moją rozmowe ze sponsorem w metinie bo oczywiście Daryls bał się pogadać  i jego odzywki.Zwykły GM musiał przeprowadzać ze sponsorem a HA miał to w d***   a  teraz już   już nie GM tylko nikt :)  Nikogo nie chcę tu odrażać poprostu sami możecie sprawdzić to się sami przekonacie.Napisał mi że mam testować a ja sie pytam jak mam dalej sprawdzić jak nie mam itemów to lognął jak zwykle. Jest w grze ale ignoruje  i nie odpisuje 

WIELKIE NIE POLECAM     oo napisal stwórz nową postać takie trudne? 

On ma problem z opisaniem serwera a co dopiero rozmowa na TS możecie sobie wyobrazić jak on na TS nie pogada a serwer bez TS to wiadomo co to może być 

TEN serwer nawet nie dojdzie do wystartowania a jeżeli dojdzie to zaraz upadnie 

Tak popełniłem błąd dając ci GM ale sam stwierdziłeś że potrzebujesz go do lepszego testowania... Błędy jakie znalazł to moby które nie wylatywały z metina i w kółko pisał to samo :) Gdy zaproponowałem dalsze sprawdzanie stwierdził  " Ale co mam testować wszystko jest w porządku" i tak za każdym razem. Zawsze stał dla szpanu w m1 i tylko stał. Sponsor nie jest mi tak naprawdę potrzebny sam wszystko oplace, wiec nie było sensu z nim rozmawiac. Moge pochwalić gracza Azurin jest na serwerze kilka godzin i cały czas proponuje coś. Podsyła raporty dotyczące kosmetycznych błedów typu literówka w słowie. Nie placzę i jest żetelny. Mój błąd jeżeli chodzi o GM.

Opublikowano

kolego mam podesłac te screeny co pisałeś?  dla ludzi chętnych?     Ta twój błąd było danie GM na serwerze Hamachi uważaj bo padnie tak jak inni to wejdź na TS pogadać  i sam pisałeś tylko że wykupisz tylko VPS a resztę sponsor i nie kłam  bo dowody się znajdą.Poprostu chcesz aby wszystko za ciebie zrobili gracze testerzy a ty  ich potem i tak wywalisz tak jak mnie.To samo pisałem? może wyciągnij całe logi z chatu i je zamieść tu co pisałem ? to zobaczymy kto pisał to samo i nigdy nie odpisywał.Proponowanie na serwerze to nie problem.A gracz Azurin wlaśnie widziałem jak testował stał koło kowala i nic nie robił.Pozdrawiam może przeprowadź pierw rozmowę z testerami na TS a nie się boisz aż sponsor cię wyśmiał że GM musi załatwiać sprawy a HA ma to za przeproszeniem w d***e i wysługuje się innymi graczami 

Tak powtórz to co ja napisałem a o biologu nic nie wspomniałeś i o wiele innych rzeczach które zaraz ladnie pod spodem przepiszesz co do teraz ich nie naprawiłes :) i ci coś pisać.Pozdrawiam i nie polecam.Kto chętny się jest dowiedzieć na temat tego serwera zapraszam na GG 43846486

Kolega który ze mną był tam na tym nieszczęsnym serwerze może potwierdzic.I wielki błąd popelnileś danie GM na serwerze Hamachi haha byś się jeszcze bardziej nie ośmieszał i nie pogrążał :)

Opublikowano

kolego mam podesłac te screeny co pisałeś?  dla ludzi chętnych?     Ta twój błąd było danie GM na serwerze Hamachi uważaj bo padnie tak jak inni to wejdź na TS pogadać  i sam pisałeś tylko że wykupisz tylko VPS a resztę sponsor i nie kłam  bo dowody się znajdą.Poprostu chcesz aby wszystko za ciebie zrobili gracze testerzy a ty  ich potem i tak wywalisz tak jak mnie.To samo pisałem? może wyciągnij całe logi z chatu i je zamieść tu co pisałem ? to zobaczymy kto pisał to samo i nigdy nie odpisywał.Proponowanie na serwerze to nie problem.A gracz Azurin wlaśnie widziałem jak testował stał koło kowala i nic nie robił.Pozdrawiam może przeprowadź pierw rozmowę z testerami na TS a nie się boisz aż sponsor cię wyśmiał że GM musi załatwiać sprawy a HA ma to za przeproszeniem w d***e i wysługuje się innymi graczami 

Tak powtórz to co ja napisałem a o biologu nic nie wspomniałeś i o wiele innych rzeczach które zaraz ladnie pod spodem przepiszesz co do teraz ich nie naprawiłes :) i ci coś pisać.Pozdrawiam i nie polecam.Kto chętny się jest dowiedzieć na temat tego serwera zapraszam na GG 43846486

Kolega który ze mną był tam na tym nieszczęsnym serwerze może potwierdzic.I wielki błąd popelnileś danie GM na serwerze Hamachi haha byś się jeszcze bardziej nie ośmieszał i nie pogrążał :)

Jak już skończyłeś to narka.

Opublikowano

no Proszę wypowiedz się przy calym Forum zatkało? nie wiadomo ci powiedzieć? czy na TS boimy się wejść ? 

Powód musi być czekam :) koxie HA 

Nikogo to nie obchodzi. Wiec nie mam o czym pisać. Skończ już naprawdę, bo robisz za klauna teraz.

Opublikowano

Równiez nie polecam sam miałem okazje wspolpracowac z owym osobnikiem i nie polecam dlaczego? Pierw obiecuje a robi co innego i w c***a robi ludzi. Zaraz pewnie odpiszesz ale mam w d***e to co odpiszesz bo mnie guzik obchodzi twój serwer na plikach derina.

Opublikowano

Równiez nie polecam sam miałem okazje wspolpracowac z owym osobnikiem i nie polecam dlaczego? Pierw obiecuje a robi co innego i w c***a robi ludzi. Zaraz pewnie odpiszesz ale mam w d***e to co odpiszesz bo mnie guzik obchodzi twój serwer na plikach derina.

Owszem pracowaliśmy kiedyś na tych plikach ale już obecnie ich nie posiadam. Zrobiłem nowy projekt. Skoro koleś okazuje się kompletnie niekompetentny w tym co robi to takiej osobie zamykam drzwi przed nosem z hukiem. Nie mam ochoty pracować z debilami.

Opublikowano

człowieku to ty nas oszukiwałeś i zmarnowałeś 2 tyg czasu mam pokazac te wszystkie screeny? co pisaleś wtedy zrobisz sam z siebie debila dlaczego unikasz rozmowy na TS? nawet ze sponsorem bałeś się pogadać, sponsor nawet cię wyśmiał.Jak ty chcesz postawić serwer dedykowany i chcesz mieć ludzi na serwie bez TSA to powodzenia jak ty się boisz nawet pogadać 

Opublikowano

samerek31 powodzenia straconego czasu i testowania bez eq :)  łatwiej na PL ale ja nikogo nie będe odrażać przekonacie się sami co to za syf i jaki HA fajny co nigdy na TS nie wejdzie bo się boi 

Opublikowano

samerek31 powodzenia straconego czasu i testowania bez eq :)  łatwiej na PL ale ja nikogo nie będe odrażać przekonacie się sami co to za syf i jaki HA fajny co nigdy na TS nie wejdzie bo się boi 

Nie mam ts ale wkrótce bedzie. Eq sie dostaje na poczatku +9

Opublikowano

Tak tak będzie już 2 tygodnie temu miał być i co nawet nie poprawileŚ przywołaŚ i biologa co to wgl za serwer co nie wylatują z metków mooby .Wielkie nie Polecam 

Opublikowano

Tak tak będzie już 2 tygodnie temu miał być i co nawet nie poprawileŚ przywołaŚ i biologa co to wgl za serwer co nie wylatują z metków mooby .Wielkie nie Polecam 

Wszystko jest poprawione. Dziekuje za odswiezenie tematu.

Opublikowano

kolejnym ludziom na obiecuj że będzie za tydzień TS  a ty będziesz stal w m1 całe dnie i nie odpisywał i wpierał że ktoś stoi cały dzień i nic nie robi jak wysyła błędy a ty to masz w d***e to powodzenia 

Tak tak poprawione właśnie widać 

Opublikowano

kolejnym ludziom na obiecuj że będzie za tydzień TS  a ty będziesz stal w m1 całe dnie i nie odpisywał i wpierał że ktoś stoi cały dzień i nic nie robi jak wysyła błędy a ty to masz w d***e to powodzenia 

Tak tak poprawione właśnie widać 

Zamknij się już człowieku, jak masz tak pisać pokaż dowody a nie pi3rdolisz bez sensownie...

Powodzenia życzę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...