Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testerzy poszukiwani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech on pokaże wykaz z chatu z metka bo na gg mam tylko 1 rozmowę z nim bo nigdy nie odpisywal 

No skoro oczerniasz to pokaż te Twoje dowody? Bo jak na razie d3bilizmem pryskasz. nic nie pokazałeś więc Twoje słowa gówno znaczą jak ty sam.

Płacz i żal że się rangi nie ma już? Polecam Ci iść do osób uzależnionych od komputera oraz internetu. Bo zachowujesz się jak dziecko z YT któremu mama usunęła tibie ;d

Opublikowano

Porozmawiajcie z nim na TS powodzenia.Przekonacie się sami 

jak mam pokazac niech mi da wykaz z chatu albo niech sam pokaże jak jest taki święty.Chcecie to moge wam pokazac rozmowe ze sponsorem ? to akurat mam 

ZAMYKAM TEMAT JUŻ NIC WIĘCEJ NIE PISZE TYLKO NIE CHCĘ POTEM CZYTAĆ NA MPC PŁACZU WASZEGO POZDRAWIAM

Opublikowano

jak mam pokazac niech mi da wykaz z chatu albo niech sam pokaże jak jest taki święty.Chcecie to moge wam pokazac rozmowe ze sponsorem ? to akurat mam 

ZAMYKAM TEMAT JUŻ NIC WIĘCEJ NIE PISZE TYLKO NIE CHCĘ POTEM CZYTAĆ NA MPC PŁACZU WASZEGO POZDRAWIAM

W tym momencie to Ty płaczesz z tego pisania wynika

Opublikowano

Jak na razie to Ty płaczesz, miałeś tyle dowodów pokazać, a gówno pokazałeś. Polecam Ci się wybrać do dobrego psychiatry bądź dołączyć do grona uzależnionych. No to pokaż ten wykaz, pokaż te ssy, a potem pisz. A na razie zamknij tą mordeczkę bo ino się pogrążasz. 

Opublikowano

Zamknij się już człowieku, jak masz tak pisać pokaż dowody a nie pi3rdolisz bez sensownie...

Powodzenia życzę ;)

Popieram.

Ps: Proszę o odpowiedź pw @2StronaMt2PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...